Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Daisy
AutorWiadomość
Mam całe 9 lat i dopiero wracam do Londynu po prawie 6-letniej nieobecności
Moja mama to Magnolia Cresswell, a jej Franka muszę jeszcze poznać.
Potrafię kłamać! Nie oszukuj mnie
▲ Znam 5 języków (oczywiście biegle posługuję się tylko angielskim i...ptasim - jestem zwierzustna)
Gość
Gość
you better keep the wolf back from the door
he wanders ever closer every night
and how he waits, baying for blood
I promised you everything would be fine
and how he waits, baying for blood
I promised you everything would be fine
Frank Cresswell
Zawód : właściciel dziurawego kotła, naukowiec
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Żonaty
a lot of hope in one man tent
there's no room for innocence
take me home before the storm
velvet moths will keep us warm
there's no room for innocence
take me home before the storm
velvet moths will keep us warm
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
przychodzę z Justyną i Nealą!
Pewnie będzie cię lubić i strasznie zachwycać się twoją umiejętnością rozmowy z ptakami. Pewnie będę często cię prosić żebyś z nimi porozmawiała przy mnie bo to takie ekscytujące musi być zapytam cię pewnie też żebyś kiedyś porozmawiała z moją i Brena sową - Victorią i powiedziała mi co ona o nas sądzi, bo przecież to takie frapujące!
Justyna będzie cię po prostu mocno kochać jak już cię pozna i zobaczy jaka jesteś genialna, już ma tyle lat że marzą jej się dzieci i niemający gdzie się podziać instynkt macierzyński rozdziela między dzieci znajomych <3
Pewnie będzie cię lubić i strasznie zachwycać się twoją umiejętnością rozmowy z ptakami. Pewnie będę często cię prosić żebyś z nimi porozmawiała przy mnie bo to takie ekscytujące musi być zapytam cię pewnie też żebyś kiedyś porozmawiała z moją i Brena sową - Victorią i powiedziała mi co ona o nas sądzi, bo przecież to takie frapujące!
Justyna będzie cię po prostu mocno kochać jak już cię pozna i zobaczy jaka jesteś genialna, już ma tyle lat że marzą jej się dzieci i niemający gdzie się podziać instynkt macierzyński rozdziela między dzieci znajomych <3
she was life itself. wild and free. wonderfully chaotic.
a perfectly put together mess.
a perfectly put together mess.
Neala Weasley
Zawód : asystentka uzdrowiciela, pomocnica w Sanatorium
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
your mind
is playing
tricks on you,
my dear
is playing
tricks on you,
my dear
OPCM : 10 +3
UROKI : 2 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 15 +6
TRANSMUTACJA : 7
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Zakonu Feniksa
Mamusiu
Neala Daisy początkowo byłaby zapewne mocno zdystansowana i nieufna, bo tak ją uczył tato i nie zdradzała się ze swoim talentem. Bo swoje asy trzeba pilnować!..i trochę kłamać, ale...jak mi mama i Frank przypomną, że...nie powinno się okłamywać wszystkich, to pewnie cię polubię! No i jesteś starsza i masz takie super rude włosy, trochę jak pióra przy szyi Uriela! Czasami pewnie będę odrywać się bo częściej rozmawiałam z jastrzębiem...bo dorośli nie lubią słuchać dzieci zbyt długo.
A Just...pewnie będą mnie fascynowały twoje włosy! I będę się krzywiła jeśli powiesz, ze jesteś moją ciocią, bo zapytam wtedy, czy znałaś się z moim tatą...bo takie ciocie się wokół niego czasem kręciły...
Neala Daisy początkowo byłaby zapewne mocno zdystansowana i nieufna, bo tak ją uczył tato i nie zdradzała się ze swoim talentem. Bo swoje asy trzeba pilnować!..i trochę kłamać, ale...jak mi mama i Frank przypomną, że...nie powinno się okłamywać wszystkich, to pewnie cię polubię! No i jesteś starsza i masz takie super rude włosy, trochę jak pióra przy szyi Uriela! Czasami pewnie będę odrywać się bo częściej rozmawiałam z jastrzębiem...bo dorośli nie lubią słuchać dzieci zbyt długo.
A Just...pewnie będą mnie fascynowały twoje włosy! I będę się krzywiła jeśli powiesz, ze jesteś moją ciocią, bo zapytam wtedy, czy znałaś się z moim tatą...bo takie ciocie się wokół niego czasem kręciły...
Gość
Gość
Daisy
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania