Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Listy do Holly
AutorWiadomość
then let the heavens hear it
the penitential hymn
come healing of the bodycome healing of the mind
Holly Skamander
Zawód : Była ścigająca Srok, obecnie specjalista ds. quidditcha w MM i komentatorka meczy
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring,
my summer wine is really made from all these things!
my summer wine is really made from all these things!
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Metamorfomag
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Przeczytaj
Holly, dziękuję za list i gratulację - ja również jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności: muszę przyznać, że wygrana z Tobą jest dla mnie drobnym, choć oczywiście przyjemnym, zaskoczeniem. Podczas pojedynku wiele się nauczyłam, a już na pewno - mogłam obserwować doskonałe Zaklęcia Tarczy. Mam nadzieję, że wyciągnięte lekcje nie przydadzą mi się w codziennym życiu - lecz cóż, czarodziejski świat potrafi nas ostatnio nieprzychylnie zaskoczyć, czyż nie? Tak samo jak wylosowane pary w Klubie Pojedynków - będę wyczekiwać starcia się z Tobą ponownie.
Mam nadzieję, że w Mungu poskładali Cię szybko i zgrabnie Deirdre
Mam nadzieję, że w Mungu poskładali Cię szybko i zgrabnie Deirdre
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
Przeczytaj S.
Iskierko,
Nie mogłem wcześniej odpisać, jestem w Mungu i wiem, wszystko wiem. Mnie też to dotknęło,zaraz po tym, jak zdołałem wydostać się z lochów. Składają mnie w całość, odzyskałem wzrok, spotkamy się, jak tylko się wyrwę.
W całym Londynie panuje chaos, wybuch? magii dotknął wszystkich, ale rodzicom i Jude nic nie jest. Wysłałem już im wiadomość. Są bezpieczni.
Przepraszam
Iskierko, jesteś dzielna i wiem, że mimo bólu sobie poradziłaś. Jesteś Skamanderem, a to zobowiązuje. Pamiętaj o tym. Cokolwiek by sie nie działo.
Sam
Nie mogłem wcześniej odpisać, jestem w Mungu i wiem, wszystko wiem. Mnie też to dotknęło,
W całym Londynie panuje chaos, wybuch? magii dotknął wszystkich, ale rodzicom i Jude nic nie jest. Wysłałem już im wiadomość. Są bezpieczni.
Iskierko, jesteś dzielna i wiem, że mimo bólu sobie poradziłaś. Jesteś Skamanderem, a to zobowiązuje. Pamiętaj o tym. Cokolwiek by sie nie działo.
Sam
Darkness brings evil things
the reckoning begins
Listy do Holly
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy