Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Milczenie jest złotem
AutorWiadomość
▲ Wychowanek Durmstrangu w latach 1942 - 1948.
▲ Łowca smoków.
▲ Bliźniak Antoni Borgin.
▲ Zamieszkuje dom na ulicy Śmiertelnego Nokturnu.
▲ Okazjonalnie pomaga u Borgina&Burkes'a.
▲ Członek Rycerzy Walpurgii.
▲ Wieczny obserwator.
▲ Zachęcamy do przeczytania karty postaci i do wpisywania się do relek!
[bylobrzydkobedzieladnie]
Gość
Gość
Udziel mi więc tych cierpień
płaczmy razem na nie! ach, nie dziel ich, niech
wszystko mi samej zostanie
płaczmy razem na nie! ach, nie dziel ich, niech
wszystko mi samej zostanie
Antonia Borgin
Zawód : pracownik urzędu niewłaściwego użycia czarów & znawca run
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
ognistych nocy głodne przebudzenia
i tych uścisków, żar co krew wysusza,
wszystkie rozkosze ciała - i cierpienia
wszystkie, jakie znosi dusza
i tych uścisków, żar co krew wysusza,
wszystkie rozkosze ciała - i cierpienia
wszystkie, jakie znosi dusza
OPCM : 7 +2
UROKI : 10 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 15 +1
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Dzień dobry, panie kuzynie! Z Twoją bliźniaczką łączy mnie silna więź, więc albo się lubimy, albo musimy się na siebie krzywić - co powiesz na to drugie? Mimo że należysz do Rycerzy Walpurgii, nie ciągnie Cię do wymierzania sprawiedliwości i krwawego rozprawiania się z osobami o brudnej krwi; mogę uznawać to za oznakę słabości i tchórzostwa. Pracujesz jednak jako łowca smoków - jeżeli nie przeszkadzają Ci szemrane interesy (a zakładam, że nie - nazwisko zobowiązuje!), możesz pokątnie i nielegalnie sprzedawać mi i mojej siostrze alchemiczce, Eir, potrzebne smocze ingrediencje.
Gość
Gość
Droga kuzynko, niby opanowałem zdolność oklumencji, a chyba czytasz mi w myślach... Zdecydowanie jestem za zgrzytami między nami, między innymi właśnie z powodu tej bardzo dobrej relacji z moją bliźniaczką. Uważam, że masz na nią zły wpływ.
Co do nielegalnych interesów... Na razie wstrzymam się z odpowiedzią jeśli pozwolisz. Muszę to przemyśleć.
Co do nielegalnych interesów... Na razie wstrzymam się z odpowiedzią jeśli pozwolisz. Muszę to przemyśleć.
Gość
Gość
Jesteś moim kuzynem Co prawda w drugiej lini, bo z tego co rozumiem, Twój dziadek był bratem mojej babci. Bardzo lubię się z Antką, ale nie wiem jak z Tobą - teraz z pewnością dzielą nas poglądy, ale kiedyś? I nie wiem co myślisz o moim kontrowersyjnym jak na kobietę zawodzie!
Gość
Gość
Myślę, że możemy się bardzo lubić, bowiem dzielimy podobne zainteresowania (a w sumie to głównie zawód). A te podzielone poglądy mi bynajmniej nie przeszkadzają, a wręcz przebywanie z kuzynką o innych poglądach może stanowić swego rodzaju odskocznię od świata, do którego nie do końca pasuję.
Gość
Gość
Ojejku, jak masz jakieś wątpliwości to ja chętnie sprawię, żebyś miał większe A jeśli nie przeszkadza Ci to, że lubię smoki i jednocześnie jestem kobietą, to już w ogóle widzę tutaj jakąś wielką miłość rodzinną
Gość
Gość
Milczenie jest złotem
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania