Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
never say no to panda
AutorWiadomość
we all start as strangers
...Dawno dawno temu żyła dziewczynka imieniem Pandora. Jej matka wyniosła z domu nazwisko Blythe, kojarzone z rodziną jubilerów. Jej ojciec był zaś pośrednikiem handlowym. Nie była ona ich jedynym dzieckiem, miała bowiem starszego o kilka lat brata. Uczyła się na prawdziwą wiedźmę w Hogwarcie w latach 1945-1952. Należała do Domu Kruka. Nie grała w Quiddicha, nie była prefektem, pozostawała raczej w cieniu, być może minąłeś ją na korytarzy nawet o tym nie wiedząc. Po skończeniu szkoły przez kilka lat przebywała we Francji, dokształcając się z dziedziny Starożytnych Run. Po godzinach zaś, spędzała każdą wolną chwilę doskonaląc umiejętność wytwarzania amuletów.
Kilka miesięcy temu wróciła do Anglii i zamieszkała na poddaszu na Pokątnej, gdzie w tajemnicy wyrabiała talizmany na zamówienie.
......W karcie czeka wiele punktów zaczepienia!
......Na przykład:
❧ Gdzie podział się chłopiec, w którym Pandora była zadurzona jako mała dziewczynka?
❧ Kim jest jej mugolski przyjaciel/przyjaciółka z najmłodszych lat w Hogwarcie?
❧ Może do jej życia powróci jej starszy i jedyny brat, Leander?
❧ Czy to Ty od dawna próbujesz być jej aniołem stróżem i pokazać jej dobrą drogę? A może jesteś tym złym wpływem i próbujesz nią manipulować?
❧ Może uczysz ją czegoś, może wpadłeś na nią, gdy podróżowała ze swym nauczycielem?
❧ ... a może dopiero kimś b ę d z i e s z?
|
|
|
|
|
|
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Pandora Sheridan dnia 25.07.17 17:28, w całości zmieniany 9 razy
Pandora A. Sheridan napisał:❧ Może uczysz ją czegoś, może wpadłeś na nią, gdy podróżowała ze swym nauczycielem?
Mega to chcę Jo dużo podróżował, więc jak najbardziej mógł na ciebie wpaść. Widzę też staty w transmutacji, więc podszkolić z chęcią mogłem/mogę.
Gość
Gość
- John, wysłałam pw żeby dogadać szczegóły
we all have our reasons.
never say no to panda
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania