Skrytka bankowa nr 1272
AutorWiadomość
Uprawnieni: -
Status majątkowy: bogata
Ekonomia: 0
Kluczyk do Gringotta: nie
Inwestycje: -
Zarobki: 100 PM
Zaopatrzenie: świstoklik
Czekoladowe żaby: jedna
+100 punkty startowe (maj)
-10 zakupy (maj) - zakup kota
+100 wykonywanie zawodu (21.05.1956)
+100 wykonywanie zawodu (14.07.1956)
-30 zakup czekoladowej żaby (01.09)
+100 wykonywanie zawodu (26.10.1956)
+100 wykonywanie zawodu (26.11.1956)
+100 wykonywanie zawodu (19.12.1957)
+40 Smocze Ogrody (12.01.1958) - praca w laboratorium
+100 Smocze Ogrody (14.01.1958) - wykonywanie zawodu
-100 Kent, Reculver (13.01.1958) - datek na rzecz sierocińca
+60 Kent, Reculver (13.01.1958) - obowiązki arystokratki
[bylobrzydkobedzieladnie]
Była także pewna chwila, której nie zapomnę. Był raz wieczór rozmarzony i nadzieje płonne przez dziewczynę z końca sali podobną do Róży, której taniec w sercu moim święty spokój zburzył.
Ostatnio zmieniony przez Fantine Rosier dnia 04.04.22 12:59, w całości zmieniany 20 razy
Fantine Rosier
Zawód : Arystokratka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
emanowała namiętnością skroploną winem
wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:12, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:12, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:13, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:14, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 0:14, w całości zmieniany 1 raz
Imię i nazwisko: Fantine Rosier
Fabularna data wątku: 12.01.1958
Opis wątku: W trakcie wykonywania obowiązków w Smoczych Ogrodach odwiedza mnie lady Burke; ja warzę eliksir dedykowany smokom i wyjaśniam Prim trochę zawiłości alchemicznych, tłumaczę jakie właściwości mają dane składniki i jak wpływają na proces warzenia, a także tłumaczę, że ingrediencje dodatkowe zależą od rasy smoków. Primrose obserwuje mnie w trakcie pracy, bo eliksir wyszedł za gęsty i musiałam znaleźć rozwiązanie.
Link do rozgrywki: laboratorium
Fabularna data wątku: 12.01.1958
Opis wątku: W trakcie wykonywania obowiązków w Smoczych Ogrodach odwiedza mnie lady Burke; ja warzę eliksir dedykowany smokom i wyjaśniam Prim trochę zawiłości alchemicznych, tłumaczę jakie właściwości mają dane składniki i jak wpływają na proces warzenia, a także tłumaczę, że ingrediencje dodatkowe zależą od rasy smoków. Primrose obserwuje mnie w trakcie pracy, bo eliksir wyszedł za gęsty i musiałam znaleźć rozwiązanie.
Link do rozgrywki: laboratorium
Była także pewna chwila, której nie zapomnę. Był raz wieczór rozmarzony i nadzieje płonne przez dziewczynę z końca sali podobną do Róży, której taniec w sercu moim święty spokój zburzył.
Fantine Rosier
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
The member 'Fantine Rosier' has done the following action : Rzut kością
'k3' : 1
'k3' : 1
Imię i nazwisko: Fantine Rosier
Fabularna data wątku: 13.01
Opis wątku: Fantine razem z Evandrą odwiedza sierociniec w Reculver, w Kent, żeby wesprzeć duchowo i materialnie dzieci, które straciły rodziny przez trwającą wojnę. Podtrzymujemy ich morale w imię tradycyjnych wartości, rozmawiamy o potrzebach placówki z pracownikami i robimy dobrą propagandę, godnie wypełniając obowiązki arystokratki.
Link do rozgrywki: a tutaj
Fabularna data wątku: 13.01
Opis wątku: Fantine razem z Evandrą odwiedza sierociniec w Reculver, w Kent, żeby wesprzeć duchowo i materialnie dzieci, które straciły rodziny przez trwającą wojnę. Podtrzymujemy ich morale w imię tradycyjnych wartości, rozmawiamy o potrzebach placówki z pracownikami i robimy dobrą propagandę, godnie wypełniając obowiązki arystokratki.
Link do rozgrywki: a tutaj
Fantine Rosier