Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
szalony naukowiec
AutorWiadomość
tukiedyścośbędzie!!
lepiej szybko, bo musisz wpisać w super kod swoją super siostrę
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Halo! Dzień dobry! Wpisuję się kochanej kuzynce! Jesteś młodsza od Just, ale to mi nie przeszkadza w myleniu was za każdym razem dla mnie możecie być bliźniaczkami bez papierów!!
Ja nie przeczuwałam, tyś nie odgadł, że
Nasze serca świecą w mroku
Nasze serca świecą w mroku
No hejo
Ja mam do sprzedania Sally. Praktycznie ten sam wiek ale różne domy (ona z puffa). Łączy je to że obie są mugolaczkami więc może jakaś przyjaźń z tego by była fajna! Zwłaszcza, że łączy je pewna taka chętka do działania i nieprzewidywalność! Może Sally była pod wrażeniem twojej wiedzy i jej tym imponowałaś i była takim trochę pomocnikiem w zbrodni! W sensie bardziej takim pomagierem co z wytrzeszczonymi oczami i lekkim przerażeniem patrzył CO TY NA BOGA WRZUCASZ DO KOTŁA. Ciekawe w tym wszystkim byłoby też to, że ty to w sumie taki mózg, a Sally to bardziej mięśnie i taka wiejska prostota. Myślę, że super by się kuplowały
Mam też do sprzedania Matta. W KP masz wspomniane coś na temat tego, że będąc jeszcze w hogu wierzyłaś w podział na złych i dobrych - do jakiej grupy mnie zaliczałaś po zmierzeniu swoją miarą? I czy to się jakoś zmieniło? W szkole byłem łobuzem, po szkole stałem się większym ale z twoją siostrą mam dobry kontakt co przekłada się na dobre imprezy i szaleństwa na które czasem się nawzajem wyciągamy. Jak jest z tobą, mała mądralo?
Ja mam do sprzedania Sally. Praktycznie ten sam wiek ale różne domy (ona z puffa). Łączy je to że obie są mugolaczkami więc może jakaś przyjaźń z tego by była fajna! Zwłaszcza, że łączy je pewna taka chętka do działania i nieprzewidywalność! Może Sally była pod wrażeniem twojej wiedzy i jej tym imponowałaś i była takim trochę pomocnikiem w zbrodni! W sensie bardziej takim pomagierem co z wytrzeszczonymi oczami i lekkim przerażeniem patrzył CO TY NA BOGA WRZUCASZ DO KOTŁA. Ciekawe w tym wszystkim byłoby też to, że ty to w sumie taki mózg, a Sally to bardziej mięśnie i taka wiejska prostota. Myślę, że super by się kuplowały
Mam też do sprzedania Matta. W KP masz wspomniane coś na temat tego, że będąc jeszcze w hogu wierzyłaś w podział na złych i dobrych - do jakiej grupy mnie zaliczałaś po zmierzeniu swoją miarą? I czy to się jakoś zmieniło? W szkole byłem łobuzem, po szkole stałem się większym ale z twoją siostrą mam dobry kontakt co przekłada się na dobre imprezy i szaleństwa na które czasem się nawzajem wyciągamy. Jak jest z tobą, mała mądralo?
I'll survive
somehow i always do
somehow i always do
A ja mogę zaproponować Sophię - ten sam wiek, inne domy, ale z pewnością miałyśmy jakieś zajęcia razem . Sophia nie ma nic przeciwko mugolakom i nie szufladkuje na podstawie krwi, więc możemy się lubić Nie była co prawda zbyt mądra w tych naukowych przedmiotach, ale może czasem przychodziła po korki z historii magii, z którą jej nie było po drodze, a którą trzeba było zdać na chociaż minimalną ocenę? W zamian mogła podszkolić Leanne w opcm. I oczywiście po szkole też można kontynuować znajomość, choć pewnie urwałaby się na te dwa lata, gdy Sophia po skończeniu szkoły wyjechała. A teraz... cóż, Zakon łączy, więc... można pomyśleć nad czymś .
Never fear
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
shadows, for
shadows only
mean there is
a light shining
somewhere near by.
Hej! Ze szkoły znać się nie możemy, Just nie wiem czy nas sobie przedstawiła, dlatego poznaliśmy się już w dorosłym życiu? Co powiesz na jakieś naukowe szaleństwo, podczas którego albo się nie polubiliśmy albo wręcz przeciwnie?
Love ain't simple
Promise me no promises
Promise me no promises
Cyrus Snape
Zawód : Alchemik
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
I wish
we could take it
back in time,
before we crossed the line,
no now, baby