Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Aldorka
AutorWiadomość
▲ Ponura, małomówna i niechętna;
▲ Rysuje - najchętniej węglem lub czarnym atramentem;
▲ Nie lubi falbanek i tiulów;
▲ Niestraszne jej prawdziwie męskie zajęcia;
▲ Kolekcjonuje dzwoneczki, bo kiedyś zostanie Białą Damą i będzie sobie nimi dzwonić.
Pan Tata
Kiedyś za niego wyjdę
Quentin
Wuj
Wynonna
Ciocia
Craig
Wuj
Gość
Gość
moja mała, moja piękna - pewnie ulubiona, chociaż na głos nie mówię, bo mało mówię. Pamiętam, żeby przywieźć ci dzwoneczek, jak gdzieś jadę. I lubię oglądać twoje prace, bo sama prosto kreski nie umiem namalować
You say
"I can fix the broken in your heart You're worth saving darling".
But I don't know why you're shooting in the dark I got faith in nothing.
I moja najśliczniejsza też! Na pewno twój tata czasem spogląda na mnie z dezaprobatą, bo zamiast ganić cię za zamiłowanie do jazdy konnej i wspinania się po drzewach, dzielę się z tobą spostrzeżeniami za którą gałąź najlepiej złapać i pozwalam ci męczyć moje dwa koty
monster
When I look in the mirror
I know what I see
One with the demon, one with the beast
I know what I see
One with the demon, one with the beast
The animal in me
Craig Burke
Zawód : Handlarz czarnomagicznymi przedmiotami, diler opium
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
If I die today, it won’t be so bad
I can escape all the nightmares I’ve had
All of my angry and all of my sad
Gone in the blink of an eye
I can escape all the nightmares I’ve had
All of my angry and all of my sad
Gone in the blink of an eye
OPCM : 7 +1
UROKI : 13 +3
ALCHEMIA : 5
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 32 +3
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Hej, nie chciałabyś być moją koleżanką?? szczególnie, że bardzo lubię twojego wujka
Gość
Gość
Córeczko
Tatuś jest dumny, tatuś wiąże z tobą duże nadzieje. To ode mnie masz wiele przeróżnych dzwoneczków - przywoziłem ci po jednym z każdej swojej wyprawy. Nie bronię ci jazdy konnej, wręcz przeciwnie (kuzynie Craigu, nie rób ze mnie aż tak zasadniczej osoby!). Czasem również udaję, że wcale nie widzę jak wspinasz się na okoliczne drzewo, choć kręcę nosem, kiedy wracasz do domu w zdartych rajstopach jak jakieś pospólstwo. Ekhm, ale i tak kocham córeczkę najmocniej :moh: choć może niezbyt wylewnie #burkovelove
Tatuś jest dumny, tatuś wiąże z tobą duże nadzieje. To ode mnie masz wiele przeróżnych dzwoneczków - przywoziłem ci po jednym z każdej swojej wyprawy. Nie bronię ci jazdy konnej, wręcz przeciwnie (kuzynie Craigu, nie rób ze mnie aż tak zasadniczej osoby!). Czasem również udaję, że wcale nie widzę jak wspinasz się na okoliczne drzewo, choć kręcę nosem, kiedy wracasz do domu w zdartych rajstopach jak jakieś pospólstwo. Ekhm, ale i tak kocham córeczkę najmocniej :moh: choć może niezbyt wylewnie #burkovelove
Edgar Burke
Zawód : nestor, B&B, łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
Gdybym był babą, rozpłakałbym się rzewnie nad swym losem, ale jestem Burkiem, więc trzymam fason.
OPCM : 25 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 30 +1
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 9
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Ciocia Nonna Jak dorosnę, będę taka jak Ty, pewnie czasem Cię rysuję i wyczekuję kolejnych dzwoneczków, bo wciąż nie mam idealnego
Wujek Craig Ja nie męczę zwierząt, świetnie się z nim dogaduję. Pewnie czasem tak siedzę z Twoimi kotami się na siebie nawzajem patrzymy, a ja mówię, żeby nam nie przeszkadzać, bo rozmawiamy!
Helenka Będziemy super koleżankami, chociaż pewnie czasem kręcę nosem, że wolno ci więcej, bo jesteś już prawie dorosła a ja jeszcze nie :/ Obgadujmy razem pięcioletnich lordów!!
Tato Pewnie Cię proszę o tę szermierkę nieustannie, żebym się mogła nauczyć, choć pewnie jeszcze za mała na nią jestem. Twoje dzwoneczki mają honorowe miejsce no i mimo wszystko jest mi głupio, kiedy na mnie kręcisz nosem :< Niewylewna burkelove jest bardziej wymowna niż tysiąc słów!!
Wujek Craig Ja nie męczę zwierząt, świetnie się z nim dogaduję. Pewnie czasem tak siedzę z Twoimi kotami się na siebie nawzajem patrzymy, a ja mówię, żeby nam nie przeszkadzać, bo rozmawiamy!
Helenka Będziemy super koleżankami, chociaż pewnie czasem kręcę nosem, że wolno ci więcej, bo jesteś już prawie dorosła a ja jeszcze nie :/ Obgadujmy razem pięcioletnich lordów!!
Tato Pewnie Cię proszę o tę szermierkę nieustannie, żebym się mogła nauczyć, choć pewnie jeszcze za mała na nią jestem. Twoje dzwoneczki mają honorowe miejsce no i mimo wszystko jest mi głupio, kiedy na mnie kręcisz nosem :< Niewylewna burkelove jest bardziej wymowna niż tysiąc słów!!
Gość
Gość
bywałam w durham, rzecz jasna nie na balach i sabatach, a w celach prywatnych - jestem przyjaciółką nonny ze szkolnej ławy, starsi bracia twojej cioci także darzą mnie sympatią. może spotkałyśmy się kiedyś w salonie? w bibliotece? w komnatach wynonny? <3 cenię małomówne i ponure panienki!
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
Ciocia Dei Jeśli lubisz się z moim tatą i wujkiem i ciocią to na pewno się widywałyśmy, mogłam poprosić Cię o radę w kwestii dzwoneczka, bo akurat miałam dwa i nie wiedziałam, który bardziej brzmi jak biała dama - a ciocia Dei wygląda na taką, co wie!
Gość
Gość
Aldorka
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania