Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Amelia Bell
AutorWiadomość
Chociaż tato dopiero się o tym dowie, to jestem jego córką!
▲ Ma całe 5 lat
▲ Mugolaczka
▲ Niezapominajka
▲ Kocha kościane koniki!
▲ I kocha latanie na miotłece
Billy
TATUŚ
[bylobrzydkobedzieladnie]
Gość
Gość
I came and I was nothing
and time will give us nothing
so why did you choose to lean on
a man you knew was falling?
William Moore
Zawód : lotnik, łącznik, szkoleniowiec
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Żonaty
jeno odmień czas kaleki,
zakryj groby płaszczem rzeki,
zetrzyj z włosów pył bitewny,
tych lat gniewnych
czarny pył
tych lat gniewnych
czarny pył
OPCM : 30 +5
UROKI : 10
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 10 +3
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 30
SPRAWNOŚĆ : 25
Genetyka : Czarodziej
Zakon Feniksa
Jeszcze się nie znamy, ale wiedz, że jak już się poznamy, to będę się czuła przy tobie zupełnie, jakby ktoś wytrącił mi różdżkę z dłoni, bo nie wiem, jak się obchodzić z dziećmi nie można cię nie lubić, bo jesteś przeuroczym bobasem, ale długo mi zejdzie zanim otwarcie przyznam, że jestem twoją ciocią!!
... bo jestem nią!
... bo jestem nią!
pora, żebyś ty powstał i biegł, chociaż ty nie wiesz,
gdzie jest cel i brzeg,
ty widzisz tylko, że
ogień świat pali
Jackie Rineheart
Zawód : auror
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
only now do i see the big picture
but i swear that
these scars are
fine
but i swear that
these scars are
fine
OPCM : 25+3
UROKI : 10+2
TRANSMUTACJA : 0
ZWINNOŚĆ : 12
SPRAWNOŚĆ : 14
Genetyka : Czarownica
Sojusznik Zakonu Feniksa
Kiedy tylko Billy mi Cię przedstawi, zakocham się w Tobie i będę się martwić, czy na pewno nosisz ciepłe rajtuzki i szaliczki w czerwcowe śnieżyce
Poppy Pomfrey
Zawód : pielęgniarka w Hogwarcie
nie przeczułam w głębi snu,
że jeżeli gdzieś jest piekło,
to tu
że jeżeli gdzieś jest piekło,
to tu
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
skąd się bierze rajtuzki dla pięcioletnich dziewczynek?
I came and I was nothing
William Moore
Zawód : lotnik, łącznik, szkoleniowiec
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Żonaty
jeno odmień czas kaleki,
tych lat gniewnych
czarny pył
tych lat gniewnych
czarny pył
OPCM : 30 +5
UROKI : 10
TRANSMUTACJA : 10 +3
ZWINNOŚĆ : 30
SPRAWNOŚĆ : 25
Zakon Feniksa
Wygląda na to, że będę wujkiem!
Dostaniesz od wuja mnóstwo cuksów i będziemy grać w quidditcha i jeździć na konikach i tańczyć i wujek poopowiada ci bajki o czym tylko będziesz chciała i będzie cię nosił na barana i podrzucał wysoko, wysoko!
Dostaniesz od wuja mnóstwo cuksów i będziemy grać w quidditcha i jeździć na konikach i tańczyć i wujek poopowiada ci bajki o czym tylko będziesz chciała i będzie cię nosił na barana i podrzucał wysoko, wysoko!
Beat back those Bludgers, boys,
and chuck that Quaffle here
No team can ever best the best of Puddlemere!
No team can ever best the best of Puddlemere!
Joseph Wright
Zawód : Bezrobotny
Stan cywilny : Kawaler
What if I'm far from home?
Oh, brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh, sister I will help you out!
Oh, if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.
Oh, brother I will hear you call.
What if I lose it all?
Oh, sister I will help you out!
Oh, if the sky comes falling down, for you, there’s nothing in this world I wouldn’t do.
Nieaktywni
Billy, ode mnie. i pajacyki puchate do spania i koniki kościaste i czapeczki, płaszczyki, sukienki i wszystko dam Amelce
Solene Baudelaire
Zawód : krawcowa, projektantka
Czystość krwi : Czysta
She smelled like white roses and felt as fragile and satiny as her dress.
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
Pseprasam strasnie za opóźnienia! kochajcie mnie nadal i już odpisuję
Tatuś
Jackie Pewnie od razu zostaniesz ochscona per ciocia, bo jestem pzyzwycajona, ze otacają mnie same ciocie. Pewnie mam trochę kłopot z wymówieniem twojego imienia, więc zdecydowanie, jak cię widzę na korytarzu w kamienicy, to wołam radośnie "Ciocia Dzaki". Zakłopotana to na pewno będę na samym początecku, ale mama mnie naucyła, ze ludzie ubierają się w takie skorupki, zeby ukryć co naprawdę kryją! Co prawda nigdy nie widziałam tych skorupek (cy są takiej jak w jajeckach?), ale pewnie czasami, cicho sprawdzałam czy na twoim reku taka nie rośnie
Poppy Ciocia Pewnie w twoim towarzystwie, będę miała tendencję, do chowania się za twoją spódnicą, jeśli akurat taty nie będzie w pobliżu, traktując cię jak taką twierdze ciepła i spokoju i przez to chyba częściej w przy tobie śpiewam piosenki i opowiadam o kościanych konikach
Józio Wujasek Panowie, tacy duzi duzi, troskę mnie onieśmielają. W duzej mierze wychowywały mnie prawie same kobiety i jedyny męski wzór, jaki miała to dziadek, którego też już nie ma. Cy będziesz mi opowiadać historie i przygody? I będzies mnie nosić na baranach i udawać, ze jesteś kościanym konikiem?
Solene Jeśli tylko będzies potrafiła mi usyć, takiego puchatego kościanego konika, to cię ukocham mocno Bo pewnie będę z nim spała i przy nim zasypiała i moze tez będziesz słyszała, jak mu śpiewam piosenki i opowiadam o mamie!
Tatuś
Jackie Pewnie od razu zostaniesz ochscona per ciocia, bo jestem pzyzwycajona, ze otacają mnie same ciocie. Pewnie mam trochę kłopot z wymówieniem twojego imienia, więc zdecydowanie, jak cię widzę na korytarzu w kamienicy, to wołam radośnie "Ciocia Dzaki". Zakłopotana to na pewno będę na samym początecku, ale mama mnie naucyła, ze ludzie ubierają się w takie skorupki, zeby ukryć co naprawdę kryją! Co prawda nigdy nie widziałam tych skorupek (cy są takiej jak w jajeckach?), ale pewnie czasami, cicho sprawdzałam czy na twoim reku taka nie rośnie
Poppy Ciocia Pewnie w twoim towarzystwie, będę miała tendencję, do chowania się za twoją spódnicą, jeśli akurat taty nie będzie w pobliżu, traktując cię jak taką twierdze ciepła i spokoju i przez to chyba częściej w przy tobie śpiewam piosenki i opowiadam o kościanych konikach
Józio Wujasek Panowie, tacy duzi duzi, troskę mnie onieśmielają. W duzej mierze wychowywały mnie prawie same kobiety i jedyny męski wzór, jaki miała to dziadek, którego też już nie ma. Cy będziesz mi opowiadać historie i przygody? I będzies mnie nosić na baranach i udawać, ze jesteś kościanym konikiem?
Solene Jeśli tylko będzies potrafiła mi usyć, takiego puchatego kościanego konika, to cię ukocham mocno Bo pewnie będę z nim spała i przy nim zasypiała i moze tez będziesz słyszała, jak mu śpiewam piosenki i opowiadam o mamie!
Gość
Gość
Jesteś moją najulubieńszą małą dziewczynką na świecie- na pewno uczę Cię latać na miotełce i bić tą miotełką chłopców, którzy są dla Ciebie niemili (jak tatuś nie widzi, oczywiście!). Poza tym mój dom zawsze jest dla Ciebie otwarty, możemy próbować piec razem ciasteczka, chociaż jestem raczej okropną kucharką i kończymy całe obsypane mąką i cukrem; pilnuję, żebyś nosiła czapeczkę w największe mrozy i bardzo staram się nie przeklinać, nigdy nie nudzi mnie słuchanie Twoich opowieści o kościanych konikach, no i staram się być najfajniejszą ciocią na świecie!
Penny Vause
Zawód : ścigająca Jastrzębi z Falmouth
Holy light, oh, burn the night, oh keep the spirits strong
Watch it grow, child of wolf
Keep holdin' on
Watch it grow, child of wolf
Keep holdin' on