Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Pióro w użyciu...
AutorWiadomość
▲ Punktor
▲ Punktor
▲ Punktor
▲ Punktor
▲ Punktor
Maxine Desmond
TEKSTTitus F. Ollivander
TEKST
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Joshua Skeeter dnia 18.01.18 18:35, w całości zmieniany 10 razy
Gość
Gość
Dzień dobry
Jesteś taki młodziutki i nie bardzo mam Ci kogo zaproponować, bo moja najmłodsza postać to lady, absolwentka Bąbąbą, ale myślę, że z Max pomimo pięciu lat różnicy znajdziemy punkt wspólny
Ty piszesz dla Czarownicy, ja jestem gwiazdą quidditcha, może chcesz o mnie pisać? Pytanie brzmi, czy wolisz iść w stronę pozytywną, czy piszesz o mnie nieładne bzdury. :<
Jesteś taki młodziutki i nie bardzo mam Ci kogo zaproponować, bo moja najmłodsza postać to lady, absolwentka Bąbąbą, ale myślę, że z Max pomimo pięciu lat różnicy znajdziemy punkt wspólny
Ty piszesz dla Czarownicy, ja jestem gwiazdą quidditcha, może chcesz o mnie pisać? Pytanie brzmi, czy wolisz iść w stronę pozytywną, czy piszesz o mnie nieładne bzdury. :<
That girl with pearls in her hair
is she real or just made of air?
ja przychodzę bo w sumie tylko rok różnicy to powinniśmy się znać ze szkoły, szczególnie, że osobiście nie mam nic do mugolaków c: chcemy się lubić?
Every great wizard in history has started out as nothing more than what we are now, students.
If they can do it,
why not us?
If they can do it,
why not us?
Maxine Desmond napisał:Dzień dobry
Hoho...potencjalna nowa Gwiazda Quiddich'a? Ciekawy temat, w końcu media łykną wszystko, co tylko może zaciekawić ludzi. Ciężko powiedzieć co do konkretnej opinii, jednak nie jestem jeszcze tak przeżarty przez korupcję świata...
No czemu by nie. Co prawda trzeba by było więcej ustaleń, jeżeli zaistniałaby tu prawdziwa i szczera przyjaźń. Ale stabilne i pozytywne relacje są w moim guście.Titus F. Ollivander napisał:ja przychodzę bo w sumie tylko rok różnicy to powinniśmy się znać ze szkoły, szczególnie, że osobiście nie mam nic do mugolaków c: chcemy się lubić?
Gość
Gość
Pióro w użyciu...
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania