Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Arnorka
AutorWiadomość
▲ Niewiele mówi, częściej śpiewa.
▲ Śpiewa tylko kołysanki swojemu młodszemu bratu albo laleczkom.
▲ Ma kolekcję laleczek, które służą jej do odtwarzania historycznych scen lub opowieści taty.
▲ Kocha opowieści taty równie mocno, co odkrywanie tajemnic zamku Durham.
▲ Zwiedzanie zapomnianych korytarzy stanowi jej ulubioną rozrywkę obok zabaw z siostrą bliźniaczką.
▲ Prawie wszystko robi z Aldorą poza czarowaniem
▲ Jeszcze nie obudziła w sobie magii i najbardziej na świecie boi się, że zostanie charłakiem
Aldorka
Druga ja
Tato
Obiecuję, że Cię nie zawiodę, tatusiu
Gość
Gość
Chcę być Twoim ulubionym duchem, jeśli kiedyś byłaś w sklepie taty i wtedy na pewno chętnie byłam częścią Twojej zabawy z lalkami
my skin and bones have seen some better days
Córuniu ma wspaniała, nie zawiedziesz mnie na pewno, już jestem dumny.
PS. Raczej nie byłaś u mnie w sklepie, ale mogę Cię tam kiedyś zabrać razem z Aldorką, chyba jesteście wystarczająco duże.
PS. Raczej nie byłaś u mnie w sklepie, ale mogę Cię tam kiedyś zabrać razem z Aldorką, chyba jesteście wystarczająco duże.
We build castles with our fears and sleep in them like
kings and queens
kings and queens
Edgar Burke
Zawód : nestor, B&B, łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
Gdybym był babą, rozpłakałbym się rzewnie nad swym losem, ale jestem Burkiem, więc trzymam fason.
OPCM : 25 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 30 +1
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 9
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Pani Czarnooka, na pewno się z panią pobawię jak tylko się spotkamy. Może pani lewitować i jest większa niż moje laleczki i pewnie nie będzie pani marudzić jak guwernantka, że nogi panią bolą od stania. Będzie pani czarną damą, a ja smokiem.
Bliźniaczko
Tatusiu, będę grzeczną i silną czarownicą, zobaczysz. I bardzo chcę iść do sklepu, tam jest tak dużo rzeczy do odkrywania i na pewno nie ma żadnego, strasznego charłaka <3
Bliźniaczko
Tatusiu, będę grzeczną i silną czarownicą, zobaczysz. I bardzo chcę iść do sklepu, tam jest tak dużo rzeczy do odkrywania i na pewno nie ma żadnego, strasznego charłaka <3
Gość
Gość
Arnorka
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania