Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Capricorn
AutorWiadomość
Kakadu palmowa przywieziona z jednego z rejsów do Nowej Gwinei urzekła Salazara swoim wyglądem. Udało mu się ją wytresować na tyle, by powtarzała jego krótkie wiadomości, przenosiła listy i dziobała każdego poza właścicielem. Ma jednak głównie funkcję ozdobną siedząc na ramieniu kapitana, gdy ten chwyta za ster. Każdy pirat potrzebuje wszak swojej papugi.
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/kmKZAx3.png');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> NADAWCA <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Port, to jest poezjaumu i koniaku, port, to jest poezja westchnień cudzych żon. Wyobraźnia chodzi z ręką na temblaku, dla obieżyświatów port, to dobry dom.
Ostatnio zmieniony przez Salazar Travers dnia 21.04.18 17:58, w całości zmieniany 1 raz
O godzinie 20 dnia 25 czerwca przyleciała do Ciebie biała sowa przynosząc dwa listy.
Przeczytaj sam wiesz, kto
Salazarze,śmierciożercy z mojego polecenia udali się na misję. Trzeba zapewnić im możliwość powrotu. Zadaniem Rycerzy Walpurgii było zepsucie teleportacji, w związku z tym musisz udać się w miejsca wypisane na drugiej kartce* i zastosować się do zawartych na niej poleceń. Spiesz się i pamiętaj, żeby zdążyć przed całkowitym uniemożliwieniem przemieszczania się z pomocą magii.
Sam wiesz
Sam wiesz
*Szczegóły pojawią się w prywatnej wiadomości.
Dokonywał wielkich rzeczy strasznych, to prawda, ale wielkich
Czarny Pan
Zawód : Czarnoksiężnik
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Ja, który zaszedłem dalej niż ktokolwiek inny na drodze do nieśmiertelności...
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Zwierzęcousty
Konta specjalne
Przeczytaj sam wiesz, kto
Salazarze,
Twoim zadaniem jest pomoc powracającym z Azkabanu rycerzom i śmierciożercom dostać się do świstoklika, który zabierze was do znajdujących się w naszych szeregach uzdrowicieli. Gdyby wraz z nimi pojawił się Bagman, pamiętaj, by łapiąc się świtoklika powiedzieć "morsmordre".
Sam Wiesz Kto
Twoim zadaniem jest pomoc powracającym z Azkabanu rycerzom i śmierciożercom dostać się do świstoklika, który zabierze was do znajdujących się w naszych szeregach uzdrowicieli. Gdyby wraz z nimi pojawił się Bagman, pamiętaj, by łapiąc się świtoklika powiedzieć "morsmordre".
Sam Wiesz Kto
Dokonywał wielkich rzeczy strasznych, to prawda, ale wielkich
Czarny Pan
Zawód : Czarnoksiężnik
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Ja, który zaszedłem dalej niż ktokolwiek inny na drodze do nieśmiertelności...
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Zwierzęcousty
Konta specjalne
Capricorn
Szybka odpowiedź