Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Volante
AutorWiadomość
Odpowiedzialną za moją korespondencję jest poczciwa sowa o imieniu Volante. Jest przy mnie od wielu lat i zawsze dostarcza listy na czas, w ręce właściciela. Raczej jest nieufna, może wdawać się w bójki z innymi sowami. Wygląda jak każdy inny ptak pocztowy.
Gillian Tremaine
Zawód : nielegalna redaktorka Proroka Codziennego
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : n/d
Rzut oka na świat wykazuje, że okropności nie są niczym innym jak realizmem.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Przeczytaj listopad
Gillian, mam nadzieję, że wstrętna sowa odnalazła Cię cieszącą się dobrym samopoczuciem. Dawno do mnie nie pisałaś. Zdecydowanie zbyt wiele czasu minęło od naszego ostatniego spotkania. Wierzę, że u Ciebie wszystko w porządku. Odpisz i upewnij mnie w tym przekonaniu. Takie nastały okropne czasy, ze człowiek nic, tylko się o wszystkich wokół martwi. Jak sobie z tym radzisz? Co u Ciebie słychać? Mam nadzieję, że spotkamy się niebawem. Mam ochotę na kremowe piwo, a Ty? Maxine
That girl with pearls in her hair
is she real or just made of air?
Przeczytaj Just Tonks
Gillian,
wybacz, że tak długo milczałam. Mam nadzieję, że mimo wszystko jesteś w dobrym zdrowiu. Liczę, że znajdziesz kilka chwil, żeby się ze mną spotkać. Choć chciałabym, by to spotkanie było jedynie towarzyskim, mam kilka pytań, na które - jak sądzę - będziesz znała odpowiedzi.
Tak więc ten. Daj znać, co z Tobą i kiedy w ogóle ci pasuje.
wybacz, że tak długo milczałam. Mam nadzieję, że mimo wszystko jesteś w dobrym zdrowiu. Liczę, że znajdziesz kilka chwil, żeby się ze mną spotkać. Choć chciałabym, by to spotkanie było jedynie towarzyskim, mam kilka pytań, na które - jak sądzę - będziesz znała odpowiedzi.
Tak więc ten. Daj znać, co z Tobą i kiedy w ogóle ci pasuje.
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Volante
Szybka odpowiedź