Pojedynek 17.09.1956
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Reszta Świata/Inne miejsca
Wyspa Coquet, Northumberland 17.09.1956
Luke Larson i Drew Macnair wybrali się na poszukiwania przeklętego artefaktu i natknęli się na dwóch innych poszukiwaczy.
Statystyki poszukiwaczy:
CM 12
UROKI 8
OPCM 6
ŻYWOTNOŚĆ 200
Szafka zniknięć
Luke Larson i Drew Macnair wybrali się na poszukiwania przeklętego artefaktu i natknęli się na dwóch innych poszukiwaczy.
Statystyki poszukiwaczy:
CM 12
UROKI 8
OPCM 6
ŻYWOTNOŚĆ 200
Szafka zniknięć
I show not your face but your heart's desire
Mimowolnie lekki uśmiech wpłynął na jego twarz widząc, że jego zaklęcie tym razem się udało.
Miał już dosyć tego pojedynku, tej pogody i tego miejsca. Wiedział doskonale co zrobi jak tylko wrócą do Londynu.
Widząc jak ostatni z dwóch przeciwników pada na ziemię nieprzytomny lekko opuścił różdżkę, jednak nie tracił czujności. Po chwili jednak kiedy upewnił się, że najwyraźniej mają spokój spojrzał na Drew.
- Mamy to po co przyszliśmy. Wcisnę mu to do gardła i niech się udławi, po tym ja da mi pieniądze. - powiedział zirytowany i zmęczony.
Luke 98/218
Drew 215/215
Miał już dosyć tego pojedynku, tej pogody i tego miejsca. Wiedział doskonale co zrobi jak tylko wrócą do Londynu.
Widząc jak ostatni z dwóch przeciwników pada na ziemię nieprzytomny lekko opuścił różdżkę, jednak nie tracił czujności. Po chwili jednak kiedy upewnił się, że najwyraźniej mają spokój spojrzał na Drew.
- Mamy to po co przyszliśmy. Wcisnę mu to do gardła i niech się udławi, po tym ja da mi pieniądze. - powiedział zirytowany i zmęczony.
Luke 98/218
Drew 215/215
Sarcasm is not my only defence, remember that
I always have an ace up my sleeve.
I always have an ace up my sleeve.
Luke Larson
Zawód : Kierownik Wodopoju w Dziurawym Kotle, przemytnik, handlarz używkami
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
Sarcasm is not my only defence...
OPCM : X
UROKI : X