Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Poppet Queen
AutorWiadomość
ӝ Urodzona w 1932, córka Tarquina i Valerie Shacklebolt
ӝ W latach '43-'50 dumna uczennica domu Salazara, z chłodnej obojętności- wobec gorszej krwi- dojrzewająca do otwartej pogardy i wrogości, w obyciu chłodna i nieszczędząca ostrych słów krytyki dla krzyżujących jej drogi, otwarta i cieplejsza wobec nielicznego grona znajomych
ӝ Zadebiutowała na salonach w połowie '50
ӝ '52 wyjątkowo krótki staż w Departamencie Przestrzegania Prawa Czarodziejów
ӝ Lubiąca otaczać się ludźmi o artystycznych uzdolnieniach, których jej samej odmówiono
ӝ '55 dołączenie do szeregów Rycerzy Walpurgii
ӝ Runistka, udzielająca pomocy w łamaniu lub też nakładaniu klątw (pomniejsze- sztuka czyni mistrza, brak licencji)
To chyba wszystko.
Będzie mi bardzo miło jeżeli znajdzie się ten (ta), kto przedstawił mnie rycerskiej braci
Gość
Gość
Moja faworyto i żono
No nie wierzę, że tutaj tak pusto
W zasadzie wiemy wszystko, a tak naprawdę nie wiemy nic, ale tak teraz spojrzałem i zdaje się, że debiutowaliśmy w podobnym czasie na arystokratycznych salonach. Czyżbyśmy mieli szansę na coś więcej?
No nie wierzę, że tutaj tak pusto
W zasadzie wiemy wszystko, a tak naprawdę nie wiemy nic, ale tak teraz spojrzałem i zdaje się, że debiutowaliśmy w podobnym czasie na arystokratycznych salonach. Czyżbyśmy mieli szansę na coś więcej?
Once you cross the line
Zachary Shafiq
Zawód : Ordynator oddziału zatruć eliksiralnych i roślinnych, Wielki Wezyr rodu
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
I am an outsider
I don't care about
I don't care about
the in-crowd
OPCM : 21 +1
UROKI : 4 +2
ALCHEMIA : 8
UZDRAWIANIE : 26 +5
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 5
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Specjalnie dla Ciebie wyciągam z barku najlepsze trunki, a ze szkatuły najpiękniejsze błyskotki! To będzie niezapomniany wieczór, lady Shacklebolt!
Drag me down to the water and
hold me down until I'm full.
Until I struggle no longer,
until I've drowned in my
sinful will
Caley Goyle
Zawód : tłumaczka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
but it's in my roots, it's in my veins, it's in my blood and I stain every heart that I use to heal
the pain
the pain
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Lordzie Shafiq, o luby mój
Mamy szansę na wiele! Czas debiutu był czasem wielu nowinek, wśród których Zach nie miał szans na niezauważone przemknięcie, egzotyczny przez swoje pochodzenie, że o jego skrzydlatym towarzyszu nie wspomnę. Myślę jednak, ze najciekawsze przed nami i jeszcze wiele do przedyskutowania.
I wybacz te chłodne kalkulacje, ale to na prawdę pomocne mieć uzdrowiciela pod ręką przy klątwiarskiej profesji
Caley łączy nad wiele, wszystko co najlepsze na dodatek! Pochodzenie być może i nie szlachetne, ale na pewno i nie takie, którego można by się powstydzić <3
Może nigdy nie na pierwszej linii, ale udowodnimy swoją siłę. We dwie zawsze raźniej
Mamy szansę na wiele! Czas debiutu był czasem wielu nowinek, wśród których Zach nie miał szans na niezauważone przemknięcie, egzotyczny przez swoje pochodzenie, że o jego skrzydlatym towarzyszu nie wspomnę. Myślę jednak, ze najciekawsze przed nami i jeszcze wiele do przedyskutowania.
I wybacz te chłodne kalkulacje, ale to na prawdę pomocne mieć uzdrowiciela pod ręką przy klątwiarskiej profesji
Caley łączy nad wiele, wszystko co najlepsze na dodatek! Pochodzenie być może i nie szlachetne, ale na pewno i nie takie, którego można by się powstydzić <3
Może nigdy nie na pierwszej linii, ale udowodnimy swoją siłę. We dwie zawsze raźniej
Gość
Gość
Poppet Queen
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania