Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Mavros
AutorWiadomość
Jest płomykówką zwyczajną o standardowym kolorze upierzenia, którą Walburga sprawiła sobie z okazji trzydziestych urodzin. Black nie jest wielką fanką zwierząt, dlatego swoje kontakty z sową redukuje do minimum - Mavros ma po prostu dostarczać listy na czas i nie brudzić parapetu, nic więcej.
Gość
Gość
Przeczytaj Adelaide Nott
Lady Black, Pragnę zaprosić Cię na nadchodzący Sabat, podczas którego będziemy świętować nadejście kolejnego roku, oby spokojniejszego niż obecny. Wierzę, że znajdzie lady czas, by pojawić się w murach Hampton Court, stanowczo zbyt długo się nie widziałyśmy. Bardzo się ucieszę, jeśli przyjmiesz moje zaproszenie i na ten jeden dzień odłożysz na bok swoje obowiązki.
Niezmiernie się cieszę, że udało Ci się ułożyć sobie życie u boku drogiego Oriona, z którym, mam nadzieję, przybędziesz na mój wspaniały bal maskowy. Ród Black zapewne może być rad, że zatrzymał Cię na swoim łonie, a Orion może być dumny z takiej małżonki. Jednak jest pewna kwestia, która budzi we mnie troskę - choć klątwa staropanieństwa została w Twoim przypadku szczęśliwie zażegnana, Wasze małżeństwo nadal nie doczekało dziedzica. Naprawdę chciałabym pewnego dnia usłyszeć wspaniałe wieści o tym, że w rodzie Black pojawi się kolejny godny potomek.
Wiem, że jesteś naprawdę mądrą kobietą i pamiętasz o swoich obowiązkach a także o historii i tradycjach swojego rodu. Zastanawia mnie jednak, czy w całej tej mądrości rozmawiałaś z kimś o tym, jak przegnać oziębłość z sypialni? Adelaide Nott
Niezmiernie się cieszę, że udało Ci się ułożyć sobie życie u boku drogiego Oriona, z którym, mam nadzieję, przybędziesz na mój wspaniały bal maskowy. Ród Black zapewne może być rad, że zatrzymał Cię na swoim łonie, a Orion może być dumny z takiej małżonki. Jednak jest pewna kwestia, która budzi we mnie troskę - choć klątwa staropanieństwa została w Twoim przypadku szczęśliwie zażegnana, Wasze małżeństwo nadal nie doczekało dziedzica. Naprawdę chciałabym pewnego dnia usłyszeć wspaniałe wieści o tym, że w rodzie Black pojawi się kolejny godny potomek.
Wiem, że jesteś naprawdę mądrą kobietą i pamiętasz o swoich obowiązkach a także o historii i tradycjach swojego rodu. Zastanawia mnie jednak, czy w całej tej mądrości rozmawiałaś z kimś o tym, jak przegnać oziębłość z sypialni? Adelaide Nott
Mavros
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy