She is my solace my safe place, but she is on fire tonight,
And I can’t stand watching her heartbreak but I promise I won’t close my eyes.
Tajemnicza, niezdobyta, intrygująca. Wyspa Wight słynie nie tylko ze swojego piękna, ale nie wszyscy śmiałkowie, którzy zdecydowali się stawić czoła jej naturze, wychodzili z tego cało. Od lat stanowi natchnienie dla artystów, poszukujących inspiracji w jej granicach, a także tło wydarzeń istotnych dla rozwoju magizoologii. Czy plotki o tym, jakoby Wyspa żyła, są prawdziwe? Czy zapłacze, gdy będzie musiała oddać jedną ze swoich córek?
W związku ze zbliżającym się zamążpójściem, lady Marine Lestrange ma zaszczyt zaprosić damy krwi szlachetnej na swój wieczór panieński, który odbędzie się w ostatni piątek października. W planach przewidziano urozmaicone atrakcje, mające na celu zapoznanie przybyłych z magią Wyspy Wight; miejsca tak drogiego sercu przyszłej panny młodej.
Organizatorzy zapewniają o bezpieczeństwie w trakcie trwania wydarzenia, którego ranga wpisywać się będzie w nurt arystokratycznych przyjęć najwyższej klasy.
And I can’t help feeling my soul shake,
I don’t wanna leave her tonight.
Wydarzenie nie zagraża życiu ani zdrowiu żadnej z postaci, brzemienne lady mile widziane. Urozmaicone zostanie atrakcjami przy użyciu zagadek oraz kostek, lecz minimalizując prawdopodobieństwo wystąpienia anomalii, nie przewiduję zabaw z zaklęciami.
Realne rozpoczęcie wieczoru przypadnie 12 stycznia, o czym zostaniecie poinformowani tutaj oraz w prywatnych wiadomościach. Długość kolejek będzie z góry narzucona, przewidywany czas na odpis w jednej z nich to 72h dla wszystkich graczy.
I know my word still moves you,
Saying please don’t give up on me.
I’ll be alright.
1. Elaine Avery
2. Fantine Rosier
3. Elise Nott
4. Callisto Malfoy
5. Melisande Rosier
6. Rosalie Yaxley
7. Inara Carrow
8. Elodie Parkinson
9. Leia Yaxley
10. Madeline Slughorn
Ostatnio zmieniony przez Marine Lestrange dnia 10.01.19 21:33, w całości zmieniany 1 raz
Stupid and brutal
But I do not
I do not
wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem
I'll show you my shadows if you show yours
Let's get it right dear, give a good fight dear
We'll keep it all up behind
closed doors
You will crumble for me
like a Rome.
I twoje serce wytropię uparte
Przez gniew i smutek, stwardniałe w kamieńRozpalę usta smagane wiatrem
The knife that has pierced my heart, I can’t pull it out Because if I do It’ll send up a huge spray of tears that can’t be stopped
Tell me I'm the fairest of the fair
her mind is strong
I don't just stand outside and scream
I am teaching myself how to be free.
But we like it when we're spinning in his grip
Zapraszam serdecznie do salonu w Thorness Manor.
W razie jakichkolwiek pytań lub próśb, moja skrzynka stoi dla Was otworem. Przypominam, że wydarzenie nie zagraża życiu ani zdrowiu Waszych postaci. Jeśli macie ochotę, możecie zapoznać się z oficjalną playlistą wydarzenia.
Życzę Wam wspaniałej zabawy i powodzenia w nadchodzących atrakcjach!
Pojawił się ostatni post na wybrzeżu. Podsumowanie mechanicznej części zabawy znajdziecie tutaj.
Niezmiernie dziękuję wszystkim damom za przybycie i wspaniałą zabawę! Mam nadzieję, że była ona dla Was tak samo udana, jak i dla mnie. Przepraszam za wszelkie opóźnienia i jestem szalenie wdzięczna za cudowny odzew oraz słowa wsparcia.
Do zobaczenia na salonach!