Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Arawn
AutorWiadomość
Kapryśna i dumna sowa o dość ostrym temperamencie. Nie toleruje wielu osób, stroszy pióra, gdy ktoś nieodpowiedni próbuje ją dotknąć i dziobie każdego, kto śmie mimo tego ostrzeżenia przełamać jej granice. Wobec Oriona jest całkiem potulna i wierna.
- Spoiler:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/yJ7ZZpH.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> Orion Black<!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Gość
Gość
Przeczytaj Adelaide Nott
Lordzie Black mam zaszczyt zaprosić Cię na noworoczny Sabat, który odbędzie się w Hampton Court. Bez wątpienia bal maskowy nie może obejść się bez Twojej obecności, będzie to doskonała okazja do zacieśnienia więzów pomiędzy szanowanymi rodami, a także wspaniała szansa na prowadzenie głębokich rozmów, w których, jak to wytrawny polityk, na pewno odnajdziesz wspaniałą rozrywkę - sprowadzony przeze mnie szampan jest doskonały i niewątpliwie ułatwi nawet najtrudniejsze rozmowy, będziesz musiał go koniecznie spróbować...
Już widzę Cię wraz z małżonką w walcu! W barwnych strojach, dostosowanych do okoliczności... wspomniałam już, że to bal maskowy? przyjrzyj się bilecikowi, drogi Orionie i mam nadzieję, że nie wystraszycie gości pogrzebową czernią. Mamy co świętować!
Już widzę Cię wraz z małżonką w walcu! W barwnych strojach, dostosowanych do okoliczności... wspomniałam już, że to bal maskowy? przyjrzyj się bilecikowi, drogi Orionie i mam nadzieję, że nie wystraszycie gości pogrzebową czernią. Mamy co świętować!
Nie mogę doczekać się Waszego pojawienia się na Sabacie
Adelaide Nott Arawn
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy