Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Kneel before me
AutorWiadomość
▲ W 1948 roku zaczęłam naukę w Hogwarcie, trafiając – nawet ku swojemu zdziwieniu – do Slytherinu. Uczyłam się tam aż do 1955 roku, znana byłam z wysokich wyników w nauce i sprawiania wrażenia niezwykle miłej osoby... a przede wszystkim ze stróżowania jako prefekt i spędzania czasu na spotkaniach w Klubie Ślimaka Jesteś w moim wieku albo mniej więcej wtedy się tam uczyłeś? Może się znamy!
▲ Jestem córką lady Slughorn i lorda Bulstrode'a. Nie stronię od przyjęć ani spotkań, jestem dość towarzyska i umiem łatwo zjednywać sobie innych. Może poznaliśmy się na balu, zamieniając przelotnie choćby kilka słów?
▲ Mój zapał do nauki jest wręcz niepohamowany. Uwielbiam uczyć się czegoś nowego! Tylko czasem przesadzam i się zamęczam... Może w jakiś sposób udało ci się przyczynić do rozwinięcia u mnie jakiejś umiejętności?
▲ Mentalnie nie widzę się w roli głupiej kury domowej, za to wspaniale pomocnej matki i żony owszem Może ujmiesz nestora i da nam błogosławieństwo, by się zaręczyć?
▲ Na cokolwiek innego adekwatnego do postaci też jestem chętna, zresztą skończyły mi się pomysły
Iapetos
Kuzyn | Klejnot pośród kamieni
Rinnal
Kuzyn z przypadku
Titus
Szkolny łobuziak
Artur
Najlepszy mentor pod słońcem
Marine
Utracona więź Mathieu
WRÓG Dorian
Lodowy kuzyn