Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Ribbit
AutorWiadomość
Najprościej mówiąc - mały leniuszek. Chętnie w trakcie podróży urządza sobie kilkudziesięciominutowe przerwy na drzemkę w co ładniejszych drzewach, a po dostarczonym liście domaga się smakołyków i miejsca do odpoczynku, gdzie może zregenerować siły. Nie dziobie, jest za to bardzo towarzyski i raczej porządny.
- Spoiler:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i-h1.pinimg.com/564x/9c/19/fb/9c19fba7c9b59bc3990f702a271b0cb2.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> Elyon Meadowes <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> E. Meadowes <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Ostatnio zmieniony przez Elyon Meadowes dnia 10.04.19 9:24, w całości zmieniany 2 razy
Findlay 05.11.1956
Najukochańsza Elyon, mam nadzieję, że masz się dobrze. Burza trwa i trwa, jakby bez końca, i trochę martwię się, że niedługo usłyszymy o jakiejś jej poważnej konsekwencji. Na razie uważaj na Donalda: co chwila muszę go gdzieś w tę ulewę posłać i widzę, że już nawet mnie zaczyna mieć za to dość. Nie daj się podziobać, jest do tego trzysta razy bardziej skłonny niż zwykle.
Piszę w sumie w dosyć ważnej sprawie. Parę rzeczy ułożyło się w konkretny sposób i przez ostatnie zamieszania w kraju zaczynam trochę poważniej myśleć o życiu jako takim. Nie chcę zabrzmieć zbyt poważnie, ale potrzebuję pomocy. Tu puenta: pomocy w wybieraniu pierścionka. Zdaję sobie sprawę że łażenie po sklepach w taką ulewę może być ostatnim, czego zechcesz, ale... ładnie proszę?Zawsze Twoja,
Kajka.
Piszę w sumie w dosyć ważnej sprawie. Parę rzeczy ułożyło się w konkretny sposób i przez ostatnie zamieszania w kraju zaczynam trochę poważniej myśleć o życiu jako takim. Nie chcę zabrzmieć zbyt poważnie, ale potrzebuję pomocy. Tu puenta: pomocy w wybieraniu pierścionka. Zdaję sobie sprawę że łażenie po sklepach w taką ulewę może być ostatnim, czego zechcesz, ale... ładnie proszę?Zawsze Twoja,
Kajka.
Findlay 05.11.1956
Najukochańsza Elyon, też mogłaś odezwać się wcześniej!
Nadzieja na to, że Donald kiedykolwiek straci charakter, to całkiem spora naiwność. Nie byłby już tak uroczy, gdyby nie wyglądał ciągle, jakby chciał rozpętać nową wojnę o szkocką niepodległość, chyba się ze mną zgodzisz?
Co do pierścionka, cóż, w sumie to będzie prezent dla kogoś bardzo ważnego. Może powiem Ci na miejscu, na ten moment to raczej ogromna tajemnica. Nikomu ani słowa! Jak będzie trzeba, zwiążę Cię Wieczystą Przysięgą!Zawsze Twoja,
Kajka.
Nadzieja na to, że Donald kiedykolwiek straci charakter, to całkiem spora naiwność. Nie byłby już tak uroczy, gdyby nie wyglądał ciągle, jakby chciał rozpętać nową wojnę o szkocką niepodległość, chyba się ze mną zgodzisz?
Co do pierścionka, cóż, w sumie to będzie prezent dla kogoś bardzo ważnego. Może powiem Ci na miejscu, na ten moment to raczej ogromna tajemnica. Nikomu ani słowa! Jak będzie trzeba, zwiążę Cię Wieczystą Przysięgą!Zawsze Twoja,
Kajka.
Findlay 05.11.1956
Najukochańsza Elyon, jest taki sklep w samym centrum Londynu. Zrobiłam drobny rekonesans i tam powinno być wszystko, czego potrzebuję. Daj znać kiedy masz czas, możemy spotkać się gdzieś wcześniej i przespacerować razem, żeby jedna nie czekała na drugą w ulewie.Zawsze Twoja,
Kajka.
Kajka.
Przeczytaj 8 listopada 1956
Droga Elyon, Jak najbardziej, u mnie wszystko jest w najlepszym porządku, szczególnie pod kątem artystycznym. Zajmuje się ostatnio kilkoma ciekawymi projektami. Dobrze mi słyszeć, że i u Ciebie wszystko rozwija się w dobrym kierunku.
Co prawda nie jestem najlepsza w wymyślaniu nazw, ale chętnie pomogę stworzyć Ci coś takiego. Możemy spróbować razem coś zaprojektować. Poza tym ostatnio o Tobie myślałam i mam pomysł, jak mogłabyś katalogować swoje okazy.
Jeśli więc tylko będziesz miała wolną chwilę zapraszam do siebie. Mieszkam przy Aldermanbury 5/15 w Londynie – to w centrum, więc nie powinnaś się zgubić.
Co prawda nie jestem najlepsza w wymyślaniu nazw, ale chętnie pomogę stworzyć Ci coś takiego. Możemy spróbować razem coś zaprojektować. Poza tym ostatnio o Tobie myślałam i mam pomysł, jak mogłabyś katalogować swoje okazy.
Jeśli więc tylko będziesz miała wolną chwilę zapraszam do siebie. Mieszkam przy Aldermanbury 5/15 w Londynie – to w centrum, więc nie powinnaś się zgubić.
Pozdrawiam,
Gwen Grey But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
Ribbit
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy