Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Morgan
AutorWiadomość
Gość
Gość
Pierwsza
Byłabym też fanką numer 1 pewnie, gdyby nie fakt, że kibicuję Zjednoczonym (mój brat tam gra ) i do niedawna trochę Jastrzębiom. Ale trochę wzdycham na meczach i pewnie twierdzę, że gdyby nie ty to Katapulty byłyby tak marne, że nikt nie przychodziłby na ich mecze A tak jest na co popatrzeć. Ale na pewno zrobienie dla Ciebie miotły byłoby dla mnie zaszczytem!
Byłabym też fanką numer 1 pewnie, gdyby nie fakt, że kibicuję Zjednoczonym (mój brat tam gra ) i do niedawna trochę Jastrzębiom. Ale trochę wzdycham na meczach i pewnie twierdzę, że gdyby nie ty to Katapulty byłyby tak marne, że nikt nie przychodziłby na ich mecze A tak jest na co popatrzeć. Ale na pewno zrobienie dla Ciebie miotły byłoby dla mnie zaszczytem!
Here stands a man
With a bullet in his clenched right hand
Don't push him, son
For he's got the power to crush this land
Oh hear, hear him cry, boy
Istnieją wyłącznie i niezmiennie jedynie źli ludzie, ale niektórzy stoją po przeciwnych stronach.
Priscilla Morgan
Zawód : Wiedźmia straż
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
Jeśli cokolwiek przygnębiało ją bardziej niż własny cynizm, to fakt, że często nie była aż tak cyniczna jak prawdziwy świat.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Metamorfomag
Nieaktywni
Hannah - dość interesująca propozycja. Pewnie Morgan może się zgłosić do Ciebie z prośbą o zrobienie miotły. Być może mogliby się poznać w szkole. Jest tylko o rok od niego starsza, ale mogli gdzieś na siebie wpaść, może są dobrymi znajomymi?
Priscilla, kochanie a co byś chciała? <3
Priscilla, kochanie a co byś chciała? <3
Gość
Gość
Morgan
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania