Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Hieronim
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Hieronim
Hieronima Yana odziedziczyła po Bonnardzie, jak zresztą wszystko, co zostało po nim na Pokątnej, a że oboje całkiem dobrze się dogadywali, a kobieta nie miała własnego wysłannika poczty, postanowiła się nim zająć.
Hieronim jest młody, ale dobrze wie, że szybkie dostarczenie przesyłki i odebranie odpowiedzi zakończy się smaczną nagrodą, więc stara się odpowiednio spełniać swoją rolę. Dziobie, jeśli za mocno pociągnie się za to, co przymocowane jest do jego nóżki.
Hieronim jest młody, ale dobrze wie, że szybkie dostarczenie przesyłki i odebranie odpowiedzi zakończy się smaczną nagrodą, więc stara się odpowiednio spełniać swoją rolę. Dziobie, jeśli za mocno pociągnie się za to, co przymocowane jest do jego nóżki.
- List:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/umC9Kcx.png');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p"> Nadesłano </span><span class="pdt"><!--
--> Yana Dolohov <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> [img]https://i.imgur.com/RNNpSLg.png[/img] <!--
--></span></span></div></div></div></div>
borgin
Yano, to była dla mnie okazja, by znowu zagłębić się w alchemiczne tajemnice, a od chwili, gdy usłyszałem o tych badaniach, chciałem być ich częścią - nie musisz dziękować, nie za darowaną mi okazję, by poszerzyć wiedzę.
W razie jakichkolwiek problemów z dotarciem do towarów czy to przez Ciebie, czy przez Twoją handlarkę, daj znać, sięgnę po swoje kontakty i sprawdzonych dostawców, żeby ułatwić Wam utarczki z wojennymi ograniczeniami.
Kiedy skończysz obliczenia, będę wdzięczny za możliwość zapoznania się z nimi. Staram się nadrobić braki w numerologii, a nauka na tak fascynującym przykładzie powinna być dostatecznie motywująca, bym zostawił na chwilę księgi o starożytnych runach.
Znasz adres, odwiedź mnie któregoś popołudnia, Calder
W razie jakichkolwiek problemów z dotarciem do towarów czy to przez Ciebie, czy przez Twoją handlarkę, daj znać, sięgnę po swoje kontakty i sprawdzonych dostawców, żeby ułatwić Wam utarczki z wojennymi ograniczeniami.
Kiedy skończysz obliczenia, będę wdzięczny za możliwość zapoznania się z nimi. Staram się nadrobić braki w numerologii, a nauka na tak fascynującym przykładzie powinna być dostatecznie motywująca, bym zostawił na chwilę księgi o starożytnych runach.
Znasz adres, odwiedź mnie któregoś popołudnia, Calder
i ache in a language so old that even the earth no longer remembers; so dead that it has returned to dust
Calder Borgin
Zawód : zaklinam teraźniejszość
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
you're not dead but
you're not alive either
you're a ghost with
a beating heart
you're not alive either
you're a ghost with
a beating heart
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Tristan C. Rosier
Panno Dolohov,proszę spalić ten list niezwłocznie po jego otrzymaniu. Plany takie jak te nie mogą wpaść w ręce wroga.
Pytała Panna o regiony portu, nie są to regiony, które byłyby mi znane, zatem pozwoliłem sobie zasięgnąć rady i opinii innych. Temat został przeze mnie poruszony na ostatnim spotkaniu, pojawiła się sugestia, by jedno z przejść łączyło się z Isle of Dogs, nikomu jednak spośród zgromadzonych nie była znana dokładniejsza lokalizacja odpowiedniej kryjówki.
Ze swojej strony mogę udostępnić Pannie Fantasmagorię, jej korytarze z pewnością znajdą ustronną i bezpieczną komnatę: proszę się jednak upewnić, by przejście to było bezpieczne i nie sprowadziło na to miejsce zagrożenia od drugiej strony i aby nikt niepowołany nie pokonał lustrem drogi od zewnątrz do wewnątrz.
sir Tristan Rosier
Pytała Panna o regiony portu, nie są to regiony, które byłyby mi znane, zatem pozwoliłem sobie zasięgnąć rady i opinii innych. Temat został przeze mnie poruszony na ostatnim spotkaniu, pojawiła się sugestia, by jedno z przejść łączyło się z Isle of Dogs, nikomu jednak spośród zgromadzonych nie była znana dokładniejsza lokalizacja odpowiedniej kryjówki.
Ze swojej strony mogę udostępnić Pannie Fantasmagorię, jej korytarze z pewnością znajdą ustronną i bezpieczną komnatę: proszę się jednak upewnić, by przejście to było bezpieczne i nie sprowadziło na to miejsce zagrożenia od drugiej strony i aby nikt niepowołany nie pokonał lustrem drogi od zewnątrz do wewnątrz.
sir Tristan Rosier
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
Tristan Rosier
Zawód : Arystokrata, smokolog
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +6
Genetyka : Czarodziej
Śmierciożercy
Strona 2 z 2 • 1, 2
Hieronim