Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Carnelian
Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Carnelian
[bylobrzydkobedzieladnie]
Dwuletni samiec płomykówki zwyczajnej. Obraża się za każdym razem, kiedy musi przenieść coś większego niż list.
- Spoiler:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/qdeRB6i.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> Jade Sykes <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> Jade <!--
--></span></span></div></div></div>
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Jade Sykes dnia 14.04.19 14:50, w całości zmieniany 5 razy
Otwórz liścik Isabella
Droga Panno Jade, dziękuję za odesłane surowce i słówko wyjaśnienia. Ogień we mnie nieco przygasł na tę wieść, ale czasy mamy tak niepewne i różne sprawy ciążą w sercu... Życzę Pani wszystkiego dobrego, panno Sykes i podtrzymuję tę małą iskierkę nadziei, że będzie danem nam jeszcze kiedyś ze sobą współpracować i... poznać się, bo przecież jest panienka rodziną mojego ukochanego!
Posyłam serdeczne pozdrowienia Isabella Presley
Posyłam serdeczne pozdrowienia Isabella Presley
Przeczytaj
Jade, Żałuję, że nikt nie napisał takiego artykułu o łamaniu klątw zanim Solas stracił głowę.
Mam nadzieję, że satysfakcjonuje Cię ta treść naukowa. Szkoda, że nie wygłoszono jej na sympozjum, na którym tak dobitnie przypominałaś mi o wartości nauki.
Mam nadzieję, że satysfakcjonuje Cię ta treść naukowa. Szkoda, że nie wygłoszono jej na sympozjum, na którym tak dobitnie przypominałaś mi o wartości nauki.
list niepodpisany, ponieważ Cornelius nie zniża się do oficjalnej korespondencji z Sykesami, ale tożsamość nadawcy nie budzi wątpliwości
do listu dołączono artykuł
Słowa palą,
więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta.
Cornelius Sallow
Zawód : Szef Biura Informacji, propagandzista
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
OPCM : 8 +3
UROKI : 38 +8
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1 +3
ZWINNOŚĆ : 2
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj C.S.
Droga Szwagierko, Twój brat sugeruje, że jestem zbyt wielkim tchórzem aby do Ciebie napisać, więc piszę.
Pamiętasz, jak sugerowałem Ci w Pałacu Zimowym przeprowadzkę do Londynu? Nie mów, że nie miałem racji—w tamtejszych schronach łatwiej się ukryć przed spadającymi gwiazdami niż w Waszych lasach.
Mam nadzieję, że zniosłaś tamtą noc bez uszczerbku na zdrowiu. On by tego chciała ja wciąż się trosz—
Mój dom ucierpiał, ale rodzinne mauzoleum nie. Wciąż możesz go tam odwiedzać i już nie musisz unikać teściowej. Matce się trochę pogorszyło, wierzy, że obydwoje żyjecie w Ameryce Południowej. Szkoda, że nigdyprzez Ciebie nie mieliśmy ciała, ale nawet symboliczna płyta pomaga.
Szwagier
Pamiętasz, jak sugerowałem Ci w Pałacu Zimowym przeprowadzkę do Londynu? Nie mów, że nie miałem racji—w tamtejszych schronach łatwiej się ukryć przed spadającymi gwiazdami niż w Waszych lasach.
Mam nadzieję, że zniosłaś tamtą noc bez uszczerbku na zdrowiu. On by tego chciał
Mój dom ucierpiał, ale rodzinne mauzoleum nie. Wciąż możesz go tam odwiedzać i już nie musisz unikać teściowej. Matce się trochę pogorszyło, wierzy, że obydwoje żyjecie w Ameryce Południowej. Szkoda, że nigdy
Szwagier
Słowa palą,
Cornelius Sallow
Zawód : Szef Biura Informacji, propagandzista
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra Pogarda
OPCM : 8 +3
UROKI : 38 +8
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1 +3
ZWINNOŚĆ : 2