Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Thomas Harrison
AutorWiadomość
▲ Urodził się zimą, a dokładniej 16 grudnia 1927
▲ Lata spędzone w Hogwarcie 1938-1945. Wychowany w Gryffindorze z czego zawsze był dumny.
▲Opuścił Anglię w roku 1947 aby uwolnić się od ciągłych konfliktów i znaleźć swoje miejsce
▲Trzy lata spędził w Holandii na różnych pracach nim zaczął swoją działalność detektywistyczną
▲Kolejne cztery lata podróżował po świecie, zbierając doświadczenie i rozwijając się w swoim zawodzie
▲Powrócił do Anglii w wieku 27 lat, gdzie przebywa już od roku i dalej zajmuje się działaniami detektywistycznymi
Gość
Gość
co prawda byłeś w gryffindorze, ale mnie raczej ciężko było przegapić z włosami, które totalnie robiły co chciały racząc świat tęczowymi kolorami. Po szkole zostałam ratowniczką wiec mogłam cię kiedyś składać, a jak wygląda nasza relacja dziś i czy jest jakakolwiek to już od ciebie zależy <3
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zawód : auror, rebeliant
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Panna
The gods will always smile on brave women.
Like the valkyries, those furies who men fear and desire.
OPCM : 58 +2
UROKI : 36 +6
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 7 +3
TRANSMUTACJA : 6
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 15
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Z tego co zauważyłem, Justine też ładowała się nie raz w kłopoty. Kto wie, może miała nawet z Thomasem jakąś wspólną karę . Co prawda inne domy, ale już nie takie sytuacje się zdarzały :p. Może również Thomas ją przepytywał w sprawie potwora, którym interesował się w Hogwarcie, w końcu Justine mogła być potencjalną ofiarą :p. Na pewno ciężko by była niedostrzegalna, zwłaszcza z tak niesamowitym uczesaniem, więc dostrzec w tłumie na pewno ją musiał . Patrząc też na to, że Thomas sam ładuje się nie raz w kłopoty, nie zdziwiłbym się, gdyby Justine go kiedyś składała . W każdym razie, myślę, że jakby ją teraz zobaczył to odświeżyłaby mu się pamięć i może mogliby powspominać czasy Hogwartu czy coś
Gość
Gość
ładowała, to dość łagodne określenie - przeważnie wskakiwała w nie na bombę. Więc wspólna kara, to możliwe, że więcej niż raz! Chętnie odpowiedziałam na pytania, ale pewnie nie byłam zbyt wielką pomocą. Nie miałam pojęcia kto wypuścił bestię, a tych, którzy nie lubili mugolaków łatwo można było wskazać. Chętnie powspominam czasy Hogwartu, ostatnio nic tylko walczę o świat więc jak znajdziesz chwilę i nie przeszkadza ci wolne tempo, to krzyknij <3
The Devil whispered in my ear, you are not strong enough to withstand the Storm. Today I whispered in the Devil's ear,
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
To z pewnością będzie co wspominać . Zwłaszcza jeśli chodzi o te kary . Ciągła walka z pewnością musi męczyć, ale wszystko dla większego dobra :p. Na pewno w najbliższym czasie dam znać . Nawet Thomasowi przyda się coś przyjemniejszego dla odmiany niż szlajanie po podejrzanych dzielnicach
Gość
Gość
w takim razie czekam na pw!
I am the Storm.
Justine Tonks
Zakon Feniksa
Thomas Harrison
Szybka odpowiedź