Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Lyallowa poczta
AutorWiadomość
Liczba listów w skrzynce: brak
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.pinimg.com/originals/0b/50/e8/0b50e8b750c23bd1c1bab4e6a129c867.gif');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"><!--
--> L.L.<!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--><div class="lyalll">adresat</div><!--
--></span><span class="tresc"><!--
-->treść<!--
--><span class="podpis"><!--
--><div class="lyalll">L.L.</div><!--
--></span></span></div></div></div></div>
<style>@font-face {font-family:'Signature Collection';src:url(https://dl.dropbox.com/s/3brjvc0k8jj8o5k/Signature%20Collection.ttf?dl=0) format('truetype');} .lyalll {font-size: 30px; font-family: 'Signature Collection';} </style>
i’ll tell you a secret. the really bad monsters never look like monsters.
ALL DARK, ALL BLOODY,
MY HEART.
MY HEART.
Ostatnio zmieniony przez Lyall Lupin dnia 21.06.21 8:46, w całości zmieniany 2 razy
Lyall Lupin
Zawód : Brygadzista
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Way deep down
Leaving me in a run around
Wanna care but
I don’t do Whats right
I won’t Wanna be found
Lettin loose the inner animal
Leaving me in a run around
Wanna care but
I don’t do Whats right
I won’t Wanna be found
Lettin loose the inner animal
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Przeczytaj Szef Komisji Rejestracji Różdżek
Szanowny Panie Lupin, w imieniu swoim oraz pozostałych członków Komisji, chciałbym pogratulować rejestracji różdżki i tym samym podziękować za powierzone Ministerstwu Magii zaufanie. Równocześnie informuję, że zgodnie z dekretem Ministra Magii z dnia 10 kwietnia 1957 roku, każdy czarodziej lub czarownica przebywający na terenie Londynu, ma obowiązek noszenia przy sobie dokumentu poświadczającego dokonaną rejestrację oraz okazania go odpowiednim służbom w razie kontroli. Dokument staje się ważny z chwilą podpisania go przez posiadacza, i od tego momentu stanowi zarówno dowód jego tożsamości, jak i pełni rolę oficjalnego zezwolenia na noszenie różdżki na terenie stolicy.
Jeżeli na dokumencie zaistniały jakiekolwiek nieprawidłowości, należy zgłosić się do siedziby Komisji w terminie nieprzekraczającym 7 dni od daty otrzymania niniejszego listu wraz z kompletem dokumentów potwierdzających poprawne dane.
Jeżeli na dokumencie zaistniały jakiekolwiek nieprawidłowości, należy zgłosić się do siedziby Komisji w terminie nieprzekraczającym 7 dni od daty otrzymania niniejszego listu wraz z kompletem dokumentów potwierdzających poprawne dane.
Z poważaniem,
Tiberius Bellchant Szef Komisji Rejestracji Różdżek
Dep. Przestrzegania Prawa Czarodziejów
Brytyjskie Ministerstwo Magii
Londyn, dn. 10.04.1957
Dep. Przestrzegania Prawa Czarodziejów
Brytyjskie Ministerstwo Magii
Londyn, dn. 10.04.1957
Do listu dołączony został dokument:
Pomyłki, poprawki, uwagi (zwłaszcza w przypadku błędnie założonej daty urodzenia lub statusu cywilnego postaci wymyślonych) można zgłaszać bezpośrednio do Percivala. Jeżeli macie dla waszych postaci wybrany charakter pisma, możecie mi również podesłać odpowiednią czcionkę (najlepiej w postaci linku do strony, z której mogłabym ją pobrać).
Przeczytaj
Panie Lupin,
Mam nadzieję, że wybaczy mi pan tę poufałość. Nie znamy się, lecz jest ktoś, z kim łączą mnie wspólne - nazwijmy to - interesy, a kto nosi to samo nazwisko, co pan. Jeśli mnie pamięć nie myli, Randall jest pańskim bratem? Pan zaś pracuje jako brygadzista w ministerialnej jednostce specjalnej? Zastanawiałam się, czy przez wzgląd na brata nie chciałby pan ze mną porozmawiać. Nie ufam jednak pergaminowi, już nie, dlatego też temat, który chciałabym z panem poruszyć, musi pozostać tajemnicą, przynajmniej chwilowo.Jeśli mimo tej niedogodności i niecodziennej prośby byłby pan skłonny się ze mną spotkać, byłabym wdzięczna za informację zwrotną.
Z wyrazami szacunku
Emer
Maeve Clearwater
Zawód : Rebeliant, wywiadowca
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
The moments of peace that we find sometimes, they aren't anything but warfare, thinly disguised.
OPCM : 22+1
UROKI : 32+4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Metamorfomag
Zakon Feniksa
Przeczytaj Abraxas Malfoy
Szanowny Panie Lupin, Nieraz zlecałem Panu zadania nadprogramowe w obrębie Ministerstwa Magii, z których wywiązywał się Pan sumiennie i dyspozycyjnie. W trakcie naszego spotkania w Stoke-on-Trent zapowiedziałem, że zyska Pan możliwość poszerzenia swych kompetencji, albowiem pragnę złożyć Panu ofertę pracy wykraczającej poza ustalone ramy. Mniemam, że miał Pan czas kontemplować nad propozycją spotkania i podjął Pan słuszną decyzję, toteż spodziewam się Pańskiej obecności 21 stycznia o godzinie 18:35 w rezydencji rodu Malfoy w Wilton. Służba będzie Pana wyczekiwać przed wejściem, uprzejmie proszę stosować się do jej zaleceń.
Z wyrazami szacunku,
Lord Abraxas Malfoy Lyallowa poczta
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy