I - G. Grey vs. J. Leach
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Arena Pojedynków
Gwendolyn Grey vs. Jennifer Leach 16.01.1957 r.
Wartość żywotności Gwendolyn: 206
Wartość żywotności Jennifer: 200
Wartość żywotności Gwendolyn: 206
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 166 - 185 |
71-80% | brak | -10 | 146 - 165 |
61-70% | brak | -15 | 125 - 145 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 105 - 124 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 84 - 104 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 63 - 83 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 43 - 62 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 42 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
Wartość żywotności Jennifer: 200
żywotność | zabronione | kara | wartość |
81-90% | brak | -5 | 162 - 180 |
71-80% | brak | -10 | 142 - 161 |
61-70% | brak | -15 | 122 - 141 |
51-60% | potężne ciosy w walce wręcz | -20 | 102 - 121 |
41-50% | silne ciosy w walce wręcz | -30 | 82 - 101 |
31-40% | kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz | -40 | 62 - 81 |
21-30% | uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 | -50 | 42 - 61 |
≤ 20% | teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz | -60 | ≤ 41 |
10 PŻ | Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). | -70 | 1 - 10 |
0 | Utrata przytomności |
I show not your face but your heart's desire
| 119,5/206 (-8,5 przez Diminuendo, kara -20), OPCM 2,5, U 6,5
Czar nie trafił. Rozhisteryzowana Gwen wcale się temu nie dziwiła. Nie była w stanie myśleć o wygraniu pojedynku. Przełknęła ślinę, która właśnie uwięzła jej w gardle i próbowała powstrzymać łzy.
– …martwą podniosłem powiekę… Everte stati!
Czar nie trafił. Rozhisteryzowana Gwen wcale się temu nie dziwiła. Nie była w stanie myśleć o wygraniu pojedynku. Przełknęła ślinę, która właśnie uwięzła jej w gardle i próbowała powstrzymać łzy.
– …martwą podniosłem powiekę… Everte stati!
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
The member 'Gwendolyn Grey' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 38
'k100' : 38
| 135/200, -15
Histeryczny śmiech ogarniętej płomieniami malarki, recytującej coś niezrozumiałego pod wpływem złośliwego kaprysu magii, to nie jest dźwięk, którego spodziewałabym się, widząc to, co widzę. A czuję się co najmniej nieswojo, bo pamięć podsuwa mi zupełnie inne sceny, inne dźwięki, wrzaski ludzi płonących żywcem wyśnione w koszmarach.
- Lapifors - wypowiadam, chcąc otrząsnąć się z nieprzyjemnego wrażenia, bo w przeciwieństwie do głosów dobiegających z publiki, w tej chwili jakoś tak zupełnie nie jest mi do śmiechu. Stan ubioru Gwen uznaję za nieistotny, nawet uspokajający w pewnym stopniu - jako dowód, że nic groźnego się nie stało.
Histeryczny śmiech ogarniętej płomieniami malarki, recytującej coś niezrozumiałego pod wpływem złośliwego kaprysu magii, to nie jest dźwięk, którego spodziewałabym się, widząc to, co widzę. A czuję się co najmniej nieswojo, bo pamięć podsuwa mi zupełnie inne sceny, inne dźwięki, wrzaski ludzi płonących żywcem wyśnione w koszmarach.
- Lapifors - wypowiadam, chcąc otrząsnąć się z nieprzyjemnego wrażenia, bo w przeciwieństwie do głosów dobiegających z publiki, w tej chwili jakoś tak zupełnie nie jest mi do śmiechu. Stan ubioru Gwen uznaję za nieistotny, nawet uspokajający w pewnym stopniu - jako dowód, że nic groźnego się nie stało.
Fate is a very weighty word to throw around before breakfast.
The member 'Jennifer Leach' has done the following action : Rzut kością
'k100' : 37
'k100' : 37
| 135/200, -15
- Lapifors - próbuję powtórzyć nieudane zaklęcie, tym razem dokładniej.
- Lapifors - próbuję powtórzyć nieudane zaklęcie, tym razem dokładniej.
'k100' : 44
'k100' : 44
– …i zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu… Glacius! – krzyknęła w przerwie od recytacji, po czym zacisnęła usta. Musi się opanować i jakoś przetrwać do końca.
– …i zaraz mogłem pieszo do Twych świątyń progu… Glacius! – krzyknęła w przerwie od recytacji, po czym zacisnęła usta. Musi się opanować i jakoś przetrwać do końca.
love than fight
love than fight
'k100' : 33
'k100' : 33
– Glacius! – powtórzyła, próbując opanować drżenie głosu: – …iść za wrócone życie podziękować Bogu.
Poczuła, że jest jej coraz zimniej: w końcu był styczeń, a choć Klub Pojedynków był ogrzewany to mimo wszystko zimno z zewnątrz przesiąkało do wnętrza budynku. Z ciała dziewczyny opadł kolejny strzęp ubrania.
– Glacius! – powtórzyła, próbując opanować drżenie głosu: – …iść za wrócone życie podziękować Bogu.
Poczuła, że jest jej coraz zimniej: w końcu był styczeń, a choć Klub Pojedynków był ogrzewany to mimo wszystko zimno z zewnątrz przesiąkało do wnętrza budynku. Z ciała dziewczyny opadł kolejny strzęp ubrania.
love than fight
love than fight
'k100' : 3
| 135/200, -15
Dwa spaprane zaklęcia przypisuję zmęczeniu przeciągającym się pojedynkiem, zapewne to samo odnosi się również do Gwen.
- Deserpes - nie mam szczęścia do tego czaru, ale może tym razem się uda?
Dwa spaprane zaklęcia przypisuję zmęczeniu przeciągającym się pojedynkiem, zapewne to samo odnosi się również do Gwen.
- Deserpes - nie mam szczęścia do tego czaru, ale może tym razem się uda?
| 135/200, -15
Nie, zdecydowanie nie. Nie daję sobie czasu na roztrząsanie kolejnej porażki.
- Lancea.
Nie, zdecydowanie nie. Nie daję sobie czasu na roztrząsanie kolejnej porażki.
- Lancea.
– Caeruleusio! – Uniosła różdżkę. –Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono – wyrecytowała, modulując głos, mimo że nie miała pojęcia, co oznaczają wypowiadane słowa.
– Caeruleusio! – Uniosła różdżkę. –Tak nas powrócisz cudem na Ojczyzny łono – wyrecytowała, modulując głos, mimo że nie miała pojęcia, co oznaczają wypowiadane słowa.
love than fight
love than fight
I - G. Grey vs. J. Leach
Szybka odpowiedź