Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Świstka
AutorWiadomość
Niesforna, chętna do psocenia, zwłaszcza strącania z stołów i blatów wszystkich małych przedmiotów. Ida zakupiła ją w Magicznej Menażerii stosunkowo niedawno. Sowę, którą dostała w prezencie na rozpoczęcie nauki w Hogwarcie, oddała rodzicom.
Co jest ciekawe - lubi dzieci.
Co jest ciekawe - lubi dzieci.
- Wzór listu:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/GHVsSiS.jpg');"><!--
--><div class="sowa2"><span class="p">od</span><span class="pdt"><!--
--> panny Lupin <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> Ida <!--
--></span></span></div></div></div></div>
breathe
then begin again
then begin again
Ostatnio zmieniony przez Ida Lupin dnia 25.10.20 13:46, w całości zmieniany 1 raz
Przeczytaj
Ida,być może pan Alexander już Ci wspominał, że pytałam go o dostępność sów w lecznicy. Podobno nie ma najmniejszego problemu, bym w wypadku potrzeby wysłania listu pożyczała Wasze sowy, wolę się jednak upewnić, czy na pewno nie masz niczego przeciwko.
Jeżeli będę potrzebować skorzystać z Twojej pięknej Świstki, na pewno Cię uprzedzę. Wydaje mi się, że może się tak zdarzyć w drugiej połowie września
Trzymaj się ciepło,
Kerry Tonks
Jeżeli będę potrzebować skorzystać z Twojej pięknej Świstki, na pewno Cię uprzedzę. Wydaje mi się, że może się tak zdarzyć w drugiej połowie września
Trzymaj się ciepło,
Kerry Tonks
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj
Ida,dziękuję, Twoje zaufanie wiele dla mnie znaczy! I za radę również dziękuję, na pewno się do niej zastosuję.
Miło z Twojej strony, że pytasz, ale chyba trudno mi odpowiedzieć na to pytanie szczerze. Jest jako tako. Mogłoby być znacznie lepiej. Na pewno czytałaś Walczącego Maga, tak przynajmniej myślę. Rozumiesz. Ale trzymam się jeszcze, a to chyba najważniejsze.
A co u Ciebie?
Z pozdrowieniami,
Kerry Tonks
Miło z Twojej strony, że pytasz, ale chyba trudno mi odpowiedzieć na to pytanie szczerze. Jest jako tako. Mogłoby być znacznie lepiej. Na pewno czytałaś Walczącego Maga, tak przynajmniej myślę. Rozumiesz. Ale trzymam się jeszcze, a to chyba najważniejsze.
A co u Ciebie?
Z pozdrowieniami,
Kerry Tonks
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj 19 września 1957
Droga Ido,wiem, że prawdopodobnie jutro i tak się zobaczymy, bo to nie będzie prosty dzień. Liczę jednak, że będziesz wypoczęta i gotowa do pracy. Potrzebuje Twoich zdolności sama wiesz gdzie. Dostałam informacje, że nasza pomoc może być niezbędna. Gwen
Wszelkie konieczne informacje przekaże już wkrótce za pomocą PW.
But I would lay my armor down if you said you’d rather
love than fight
love than fight
Świstka
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy