Nazwisko matki:
Miejsce zamieszkania:
Czystość krwi: Czysta szlachetna
Status majątkowy: Bogaty
Zawód: Aktor
Wzrost: 189cm
Waga:
Kolor włosów:
Kolor oczu:
Znaki szczególne:
xxx prolog ;-d
akt I Cyrk Karawana
Nigdy nie mógł sobie przypomnieć, jak został cyrkowcem, ale często opowiadano mu, że znaleźli go na ulicy, w co nie był w stanie uwierzyć. Zawsze wmawiał sobie, że ujrzano w nim ogromny potencjał i postanowiono go porwać, bo oczywiście jego rola w ich spektaklach była niesamowicie wyjątkowa. Potrafił sprawić, że rzeczy znikają, latają, rozbijają się na głowach lecz zamiast ranić, zamieniały się w czerwone motyle, które niczym soczysta krew opadały na ziemię i zaczynały parować. Niesamowitym było to, że chłopiec nie miał imienia i nikt nie miał zamiaru jakiegokolwiek mu wymyślić. W cyrku piękna akrobatka, Anais, nazwała go Pavus, co w łacinie oznacza Pawia.
Pavus był pięknym, wysokim nastolatkiem, który dla wszystkich był życzliwy i stale uśmiechnięty, ale jednocześnie sprawiał wrażenie takiego, który jest zbyt pewny siebie i jego poczucie własnej wartości miało się wyśmienicie.
akt II Najwyższa forma sztuki
"Moja żona była dla mnie największą inspiracją. Była jak kwiat, którego rozkwitu sam byłem świadkiem. Moja największa miłość, płótno, z którego miałem zamiar stworzyć arcydzieło. Delikatna francuska dziewczyna o białej skórze i różowych policzkach. Tak bardzo chciałem dotknąć jej serca, uspokoić burzę, która w nim panowała. Doskonale pamiętam wieczór, w którym się z nią pożegnałem. Mówią, że jestem szalony- każdy artysta jest szalony. W głowie układałem swoje przedstawienie, scenariusz musiał być perfekcyjny
Statystyki i biegłości | |||
Statystyka | Wartość | Bonus | |
OPCM: | 0 | 0 | |
Zaklęcia i uroki: | 0 | 0 | |
Czarna magia: | 0 | 0 | |
Magia lecznicza: | 0 | 0 | |
Transmutacja: | 0 | 0 | |
Eliksiry: | 0 | 0 | |
Sprawność: | 0 | Brak | |
Zwinność: | Brak | ||
Język | Wartość | Wydane punkty | |
Angielski | II | 0 | |