Zaufasz mi, mimo rodzinnej zgnilizny?
AutorWiadomość
Wendelina Abigail Selwyn
Mogę być, kim tylko zapragniesz, o ile jesteś tego godny.
Dama i alchemiczka zafascynowana gwiazdami. Współtwórczyni rodowych fajerwerków, oferująca swe talenty poplecznikom Czarnego Pana. Gotowa zrobić wszystko, by przynieść zaszczyt swojemu rodowi. Siostra Lucindy, najmłodsza z trójki rodzeństwa. Kim chcesz dla mnie być? Może znamy się ze szkoły? Może, przed szczytem, udawałam, że się z Tobą przyjaźnię, by zadowolić nestora? Jeśli jesteś jednym z Rycerzy, zapraszam po eliksiry. Z radością poprowadzę długie dyskusje.
▲ 1943-1951 - nauka w Beauxbatons (Smoki).
▲ 1954-1956 - zerwane narzeczeństwo
▲ przełom 1956/1957 - sojuszniczka Rycerzy
▲ 1954-1956 - zerwane narzeczeństwo
▲ przełom 1956/1957 - sojuszniczka Rycerzy
Lucinda
Umieraj
Zachary
Pomóż mi
Tristan
Zaufaj mi
Elvira
Opiekuj się mną
Deirdre
Posprzątaj
Primose
Zniknij
Melisande
Doucz się
Nicholas
Wypij herbatkę
Czas to przestrzeń.
Poruszasz się przez galaktykę.
Zaczekaj na
najjaśniejsze gwiazdy
Zaczekaj na
najjaśniejsze gwiazdy
Ostatnio zmieniony przez Wendelina Selwyn dnia 25.09.23 20:16, w całości zmieniany 13 razy
Wendelina Selwyn
Zawód : alchemiczka, astrolożka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona
Gdy Wasz świat spłonie, mój rozkwitnie pełnią swoich sił
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Isabelle była z Tobą na jednym roku (?) w Smokach, dzielicie pasję do alchemii, jesteście obarczone piętnem choroby genetycznej i podskórne lękałyście się niegdyś tego, że nie jesteście idealnymi lady.
-Zawsze byłaś lepsza w alchemii, ale Carrowowie patrzyli na Twój ród z góry - nawet jeśli podziwiałam twoje zdolności, byłam zbyt nieśmiała aby wyciągnąć rękę na zgodę...
...choć może to Ty odsunęłaś na bok rodowe uprzedzenia i zostałaś moją koleżanką? W końcu sama przyjaźniłam się z Tristanem Rosier, będąc w stanie zapomnieć o rodowych niesnankach. Nigdy jednak nie narzucałam nikomu swojego towarzystwa, jestem na to zbyt dumna. Teraz mój świat się zawalił, a Selwynowie wstają z płomieni, z nowymi poglądami, wśród nowych sojuszników.
Steffen gorąco pragnie poznać kuzynkę swojejukochanej znajomej oraz napisać soczyste ploteczki
a z mugolakiem Majkiem musisz mieć kiedyś jakąś przypałową sytuację i już <3
-Zawsze byłaś lepsza w alchemii, ale Carrowowie patrzyli na Twój ród z góry - nawet jeśli podziwiałam twoje zdolności, byłam zbyt nieśmiała aby wyciągnąć rękę na zgodę...
...choć może to Ty odsunęłaś na bok rodowe uprzedzenia i zostałaś moją koleżanką? W końcu sama przyjaźniłam się z Tristanem Rosier, będąc w stanie zapomnieć o rodowych niesnankach. Nigdy jednak nie narzucałam nikomu swojego towarzystwa, jestem na to zbyt dumna. Teraz mój świat się zawalił, a Selwynowie wstają z płomieni, z nowymi poglądami, wśród nowych sojuszników.
Steffen gorąco pragnie poznać kuzynkę swojej
a z mugolakiem Majkiem musisz mieć kiedyś jakąś przypałową sytuację i już <3
Stal hartuje się w ogniu
♪
♪
Isabelle Nawet, jeśli patrzyłaś na mnie z góry, ja pewnie starałam się zachować przynajmniej neutralne stosunki. No, oficjalnie - bo pod nosem cieszyłam się, gdy eliksiry wychodziły mi lepiej od Ciebie. Ale w stołówce mogłyśmy czasem jadać razem, w końcu lady powinny trzymać się razem. W obecnej sytuacji pewnie czuje do Ciebie odrobinę współczucia, do czego nigdy otwarcie się nie przyznam. Nie szukam jednak bardzo bliskiego kontaktu, nie chcąc, aby Twój pech przerzucił się na mnie. Lepiej być starą panną niż wdową z bękartem u piersi, prawda?
Steffen może mi wpaść do sypialni pod postacią szczura, z jakiegoś... cóż, tylko sobie znanego powodu. Albo może po prostu kiedyś mnie gdzieś zaczepić, zobaczymy co z tego wyjdzie i ile uda mu się wyciągnąć.
A z Michaelem na pewno ogarniemy coś ciekawego. :D
Steffen może mi wpaść do sypialni pod postacią szczura, z jakiegoś... cóż, tylko sobie znanego powodu. Albo może po prostu kiedyś mnie gdzieś zaczepić, zobaczymy co z tego wyjdzie i ile uda mu się wyciągnąć.
A z Michaelem na pewno ogarniemy coś ciekawego. :D
Czas to przestrzeń.
Zaczekaj na
najjaśniejsze gwiazdy
Zaczekaj na
najjaśniejsze gwiazdy
Wendelina Selwyn
Zawód : alchemiczka, astrolożka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona