Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Clarissa
AutorWiadomość
szukająca Harpii, która jest odrobinę nieokrzesana, media uważają ją raczej za nieśmiałą i słodziutką dziewczyneczkę (i narzeczoną paskudnego dilera burka), więc jak nie znasz jej prywatnie i czytasz co nieco w gazetach, i kibicujesz tej drużynie, to chętnie coś ugram!
uczyła się Beauxbaton, wychowała głównie we Francji, ale w wakacje często wpadała do Anglii, żeby spotkać się z rodzinką.
czasami wciska nos do Nokturnu, żeby pokibicować w nielegalnych pojedynkach, więc mogłeś ją kiedyś napaść/uratować.
nie przepada za chłopcami, więc jeśli ją podrywałeś i byłeś chłopcem, to pewnie dała ci pstryczka w nos!
ale jeśli ją podrywałaś i byłaś panią, to już nie
kocha się w sztuce malarskiej!
jest tolerancyjna, więc jeśli jesteś mugolakiem, to Cię nie pogryzie (choć jej narzeczony już może).
uwielbia zwierzęta, więc jeśli jakieś hodujesz lub się nimi opiekujesz, ewentualnie im pomagasz, to się zaprzyjaźnicie!
Tak więc zapraszam wszystkie wesołe żuczki :serce: każdego przygarnę i ukocham, ale dzisiaj niestety promocje mam tylko dla narzeczonego. :c
uczyła się Beauxbaton, wychowała głównie we Francji, ale w wakacje często wpadała do Anglii, żeby spotkać się z rodzinką.
czasami wciska nos do Nokturnu, żeby pokibicować w nielegalnych pojedynkach, więc mogłeś ją kiedyś napaść/uratować.
nie przepada za chłopcami, więc jeśli ją podrywałeś i byłeś chłopcem, to pewnie dała ci pstryczka w nos!
ale jeśli ją podrywałaś i byłaś panią, to już nie
kocha się w sztuce malarskiej!
jest tolerancyjna, więc jeśli jesteś mugolakiem, to Cię nie pogryzie (choć jej narzeczony już może).
uwielbia zwierzęta, więc jeśli jakieś hodujesz lub się nimi opiekujesz, ewentualnie im pomagasz, to się zaprzyjaźnicie!
Tak więc zapraszam wszystkie wesołe żuczki :serce: każdego przygarnę i ukocham, ale dzisiaj niestety promocje mam tylko dla narzeczonego. :c
Gość
Gość
Wbijam i zaklepuje!
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
I ja, i ja! Miłości tyle :serce:
Gwendolyn będzie Ci po swojemu matkować, przygotuj się na to psychicznie. Mama-Harpia w ataku. Tutaj nie widzę nic poza pozytywem, nie będzie żadnych dyskusji, młoda damo. Bo inaczej szlaban i siedzisz na ławce przez dwa najbliższe mecze.
Dla Beatrice też będę coś chciała jak wiesz - ale to rozegrajmy, plis. Bea wpadająca do Tośka i zastająca u niego w domu Kler. Myślę, że nam się polubią dziewczyny.
A jak Nokturn, to i Rita. Ja tu nawet jakiś incydent prawie-romantyczny widzę... Hyhy.
Gwendolyn będzie Ci po swojemu matkować, przygotuj się na to psychicznie. Mama-Harpia w ataku. Tutaj nie widzę nic poza pozytywem, nie będzie żadnych dyskusji, młoda damo. Bo inaczej szlaban i siedzisz na ławce przez dwa najbliższe mecze.
Dla Beatrice też będę coś chciała jak wiesz - ale to rozegrajmy, plis. Bea wpadająca do Tośka i zastająca u niego w domu Kler. Myślę, że nam się polubią dziewczyny.
A jak Nokturn, to i Rita. Ja tu nawet jakiś incydent prawie-romantyczny widzę... Hyhy.
She wears strength and darkness equally well
The girl has always been half goddess, half hell.
The girl has always been half goddess, half hell.
Rita Sheridan
Zawód : Trucicielka, lichwiarka, hazardzistka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
The black heart angels calling
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
No to ten, wbijam po szkolną przyjaźń, bo młode Angielki w pewnym momencie musiały zacząć trzymać się razem, jak już Darcy się trochę ogarnęła. Są trochę jak ogień i woda, więc będzie fajnie, tylko nie mów brzydkich rzeczy o moim bracie ;c
I idziemy na Nokturn obejrzeć pojedynek!
Gość
Gość
Rita Sheridan napisał:I ja, i ja! Miłości tyle :serce:
To jak Mama-Harpia jest to i Tato-Sokół być musi
Rudolf Brand
Zawód : Pałkarz Sokołów z Heidelbergu
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Zaręczony
Oh, you can't tell me it's not worth tryin' for
I can't help it, there's nothin' I want more
Yeah, I would fight for you, I'd lie for you
Walk the wire for you - yeah, I'd die for you
You know it's true
Everything I do, oh, I do it for you
I can't help it, there's nothin' I want more