Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Artemis Sorensen
AutorWiadomość
▲ Artemis jest osobą, która na pewno mocno wyróżnia się z tłumu, przede wszystkim swoim wyglądem,
▲ dziewczyna jest wprawną oszustką, najczęściej jej ofiarami padają bogaci mężczyźni,
▲ jest ciężka w obyciu, skrywa się za wieloma maskami - nie tylko ze względu na swój zawód.
Gość
Gość
Pierwsza
Na pewno wypatrzyłam cię w tłumie. na pewno obserwowałam. I na pewno - zdecydowałam się wykorzystać twoje umiejętności. Jesteś młodziutka, ale podobało mi się, jak śmiało chwytałaś darowane przez los okazje. Widziałam (pewnie nadal widzę) w tobie potencjał na ..szpiega.
Jeszcze w trakcie pracy w Wiedźmiej straży mogłam zlecać ci pewne nietypowe zadania - zdobycia konkretnych informacji - oczywiście, jeśli się zgadzałaś, ale mogło ci schlebiać, że zwróciłam uwagę na ciebie. A może na moich oczach próbowałaś kogoś zmanipulować i ci pomogłam? A potem już sama postarałam się o to, by się o tobie co nieco dowiedzieć.
Tak czy inaczej - liczę na czysto profesjonalną współpracę. Aktualnie, Veronica stara się stworzyć własną sieć kontaktów i potencjalnych współpracowników - możesz być jednym z nich. Cenię sobie twoje umiejętności, ale - wcale nie musimy się nawet lubić (a może wręcz odwrotnie). Możliwe, ze traktuję cię trochę jak jedną z kursantek - uczennica stażu w wiedźmiej straży, którą miałam pod opieką. A może po prostu korzystam z wachlarza twoich cech dla własnych celów.
Coś wymyślimy
Na pewno wypatrzyłam cię w tłumie. na pewno obserwowałam. I na pewno - zdecydowałam się wykorzystać twoje umiejętności. Jesteś młodziutka, ale podobało mi się, jak śmiało chwytałaś darowane przez los okazje. Widziałam (pewnie nadal widzę) w tobie potencjał na ..szpiega.
Jeszcze w trakcie pracy w Wiedźmiej straży mogłam zlecać ci pewne nietypowe zadania - zdobycia konkretnych informacji - oczywiście, jeśli się zgadzałaś, ale mogło ci schlebiać, że zwróciłam uwagę na ciebie. A może na moich oczach próbowałaś kogoś zmanipulować i ci pomogłam? A potem już sama postarałam się o to, by się o tobie co nieco dowiedzieć.
Tak czy inaczej - liczę na czysto profesjonalną współpracę. Aktualnie, Veronica stara się stworzyć własną sieć kontaktów i potencjalnych współpracowników - możesz być jednym z nich. Cenię sobie twoje umiejętności, ale - wcale nie musimy się nawet lubić (a może wręcz odwrotnie). Możliwe, ze traktuję cię trochę jak jedną z kursantek - uczennica stażu w wiedźmiej straży, którą miałam pod opieką. A może po prostu korzystam z wachlarza twoich cech dla własnych celów.
Coś wymyślimy
As a child you would wait
And watch from far away
But you always knew that you'd be the one
That work while they all play
And watch from far away
But you always knew that you'd be the one
That work while they all play
Veronica Findlay
Zawód : Szuka informacji
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
Potrzeba wielkiego talentu i umiejętności, by ukryć swój talent i umiejętności
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Jestem jak najbardziej za! <3 Pomysł bardzo mi się podoba - może być tak, że na oczach Ver Art chciała kogoś zmanipulować po czym od słowa do słowa i zaczęły współpracę ;]
Gość
Gość
Artemis Sorensen
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania