Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
catch a moth
AutorWiadomość
crush it casually
LG
We drown in pneumonia
not rivers and streams
on flint, matka flint i ojciec flint bo kazirodztwo ale cicho sza! dużo plotek i dużo godzin w dziurowym kotle, ale przed nim pracował jeszcze więcej i wszędzie i uciekł z domu i jest jednym z rycerzy ale nowszych i sztuką się pała a sztuka to eliksiry też i cierpi na plagę koszmarów i często nie pamięta co się działo i mógł coś zrobić nie pamiętając tego i do ravenclawu chodził w 1942-48
Utulę za pomysły a bardziej za odgrywanie ich!
Utulę za pomysły a bardziej za odgrywanie ich!
LG
We drown in pneumonia
not rivers and streams
DC
Christen them
Christen them
with paraffin
Sterilize samaritans
VP
I'm not in love
We are not in love
We are not in love
Ostatnio zmieniony przez Nikola Flint dnia 25.10.15 14:30, w całości zmieniany 7 razy
Gość
Gość
rozmawiajmy o sztuce i róbmy buchy w kociołkach razem. i inne rzeczy też róbmy razem :serce:
flint to na plus dla mnie, bo nasze rodziny się lubią
rycerze też niby na plus, ale mimo wszystko nie wierzę w twoje umiejętności - wydajesz się cokolwiek kruchy
rycerze też niby na plus, ale mimo wszystko nie wierzę w twoje umiejętności - wydajesz się cokolwiek kruchy
Witam,
jestem rycerzem z trochę większym stażem, więc możemy spokojnie współpracować i się dogadać. Dodatkowo - moja babcia od strony matki jest z rodu Flint, więc dość bliskie pokrewieństwo nam się tworzy. Jestem też pewna, że barmanowi z dziurawego kotła starsi koledzy mogli opowiadać o starym Burku, który przesiadywał tam całymi dniami.
jestem rycerzem z trochę większym stażem, więc możemy spokojnie współpracować i się dogadać. Dodatkowo - moja babcia od strony matki jest z rodu Flint, więc dość bliskie pokrewieństwo nam się tworzy. Jestem też pewna, że barmanowi z dziurawego kotła starsi koledzy mogli opowiadać o starym Burku, który przesiadywał tam całymi dniami.
I am not your señorita
I am not from your tribe
In the garden, in the garden
I did no crime
I am not from your tribe
In the garden, in the garden
I did no crime
Evelyn Burke
Zawód : obieżyświat & rajfurka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Staring at the side of my relfection broken by a silent scream. It's always feel a sharp on this sensation piercing through my dream.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Jako fanka Tesli (jak to brzmi?!) nie mogę przejść obojętnie obok osobnika o imieniu Nicola - nawet jeśli znalezienie powiązań będzie trudne. Celuje w Hogwart. Dzielą ich dwa lata, łączy jednak dom, może nawiązali nić porozumienia znad opasłych woluminów kartkowanych w bibliotece? Brytyjska szkoła magii ma wiele ciemnych zaułków w których mogły pokrzyżować się ich kroki, a Dziurawy Kocioł nie leży aż tak daleko od świętego Munga.
Jestem na tak! (nie wiem czy jeszcze wchodzisz czy nie) ale można zawsze to rozpisać w retrospekcjach jeśli czas pozwoli i język podpasuje albo i we współczesności (ale wtedy sytuacje albo jakiś cel dać spotkaniu).
Gość
Gość
catch a moth
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania