Ciocia Macnair
AutorWiadomość
matka Igora Karkarowa, wdowa po Yavorze Karkarowie, córka Macnaira, twórca ostatnich rzeźb, pani śmiertelnej ceremonii, naczelny grabarz, kobieta
▲1925-1932: Ślizgonka, odkrywczyni podłej magii, poszukiwacz rodzinnych sekretów
▲1935-1957: Bułgaria, pani Karkarow, królowa złota, sojuszniczka Grindelwalda, matka
▲marzec 1957: zabójczyni swojego męża, uciekinierka, a wreszcie gwiazda londyńskiej branży pogrzebowej i obietnica chwały Macnairów
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Irina Macnair dnia 09.09.20 23:05, w całości zmieniany 1 raz
Irina Macnair
Zawód : Właścicielka domu pogrzebowego
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
Ty się boisz śmierci, a ja nazywam ją przyjaciółką. Ja nią jestem.
OPCM : 15 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 22 +6
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarownica
Rycerze Walpurgii
No hej
pan unosi brew, pan apetyt ma
na krew
my już wszystko wiemy!!
it was a desert on the moon when we arrived. gathering all of my tears, heartbreak and sighs, jade made a potion ignite and turned the night into a radiant city of light.
Róbmy razem nielegalne interesy <3
Chętnie bym miała z Iriną relację, teraz jak już mam w miarę stałą pracę to mam też więcej czasu, żeby studiować prywatnie anatomię i przyuczać anatomii innych - nie mam już jednak dostępu do szpitalnych kostnic i pacjentów, więc myślę, że chętnie nawiązałabym z Iriną handlowy kontakt na nielegalne pozyskiwanie organów, a co z tym będzie dalej, to by się okazało na fabule. Musiałybyśmy tylko ustalić, w jakich okolicznościach Elvira dowiedziałaby się o tym, że u Iriny może w ten sposób podziałać i czy płaci Irinie w złocie, czy w czym innym.
Co o tym myślisz?
Chętnie bym miała z Iriną relację, teraz jak już mam w miarę stałą pracę to mam też więcej czasu, żeby studiować prywatnie anatomię i przyuczać anatomii innych - nie mam już jednak dostępu do szpitalnych kostnic i pacjentów, więc myślę, że chętnie nawiązałabym z Iriną handlowy kontakt na nielegalne pozyskiwanie organów, a co z tym będzie dalej, to by się okazało na fabule. Musiałybyśmy tylko ustalić, w jakich okolicznościach Elvira dowiedziałaby się o tym, że u Iriny może w ten sposób podziałać i czy płaci Irinie w złocie, czy w czym innym.
Co o tym myślisz?
you cannot burn away what has always been
aflame
Elvira Multon
Zawód : Uzdrowicielka, koronerka, fascynatka anatomii
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Once you cross the line,
will you be satisfied?
will you be satisfied?
OPCM : 9 +1
UROKI : 0