Szuflada Kerstin
AutorWiadomość
Uprawnieni: Kerstin Tonks, Justine Tonks, Michael Tonks
Status majątkowy: ubogi
Ekonomia: I
Kluczyk do Gringotta: nie
Inwestycje: -
Zarobki: -
Czekoladowe żaby: 3
+ 100 Karta postaci To moje oszczędności z czasów jak jeszcze pracowałam w zawodzie
- 20 Kotek! Przygarnę sobie kotka
+ 40 Pracuję dzielnie Badam Gwendolyn
- 20 tutaj Michael pobiera, bo potrzebuje
- 45 tutaj Plany wymagają funduszy
+ 40 Pracuję dzielnie Pomagam Trixie z sukienką
+50 Pracuję dzielnie w szpitalu polowym
+60 Pracuję dzielnie z Anią
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Kerstin Tonks dnia 24.12.22 12:16, w całości zmieniany 15 razy
Imię i nazwisko: Kerstin Tonks
Fabularna data wątku: 11.07
Opis wątku: Kerstin jak co dzień pracuje w lecznicy, gdy odwiedza ją przyjaciółka Gwendolyn Grey. Czas nie upłynął im jednak na ploteczkach, bo - jak się okazało - Gwen czuje się słabo i ma objawy niestrawności. Kerstin przyjmuje ją więc jako pacjentkę, bada i zaleca mądre rzeczy.
Link do zgłoszonej pracy: tutaj
Fabularna data wątku: 11.07
Opis wątku: Kerstin jak co dzień pracuje w lecznicy, gdy odwiedza ją przyjaciółka Gwendolyn Grey. Czas nie upłynął im jednak na ploteczkach, bo - jak się okazało - Gwen czuje się słabo i ma objawy niestrawności. Kerstin przyjmuje ją więc jako pacjentkę, bada i zaleca mądre rzeczy.
The member 'Kerstin Tonks' has done the following action : Rzut kością
'k3' : 1
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Mistrz gry dnia 25.07.21 1:08, w całości zmieniany 1 raz
Fabularna data wątku: 10.11
Opis wątku: Odwiedziłam Trixie Beckett i w zamian za trochę grosza i materiałów pomogłam jej w szyciu sukienki.
Fabularna data wątku: 10.11
Opis wątku: Odwiedziłam Trixie Beckett i w zamian za trochę grosza i materiałów pomogłam jej w szyciu sukienki.
Fabularna data wątku: 08.01
Opis wątku: Kerstin wraz z Isaacem i Cillianem udaje się do Staffordshire, aby nieść pomoc potrzebującym ofiarom pożaru w szpitalu polowym. Choć nie korzysta z magii udaje jej się przeprowadzić kilka pielęgniarskich konsultacji, opatruje też zanieczyszczone rany i towarzyszy cierpiącym.
Link do rozgrywki: here
Fabularna data wątku: 08.01
Opis wątku: Kerstin wraz z Isaacem i Cillianem udaje się do Staffordshire, aby nieść pomoc potrzebującym ofiarom pożaru w szpitalu polowym. Choć nie korzysta z magii udaje jej się przeprowadzić kilka pielęgniarskich konsultacji, opatruje też zanieczyszczone rany i towarzyszy cierpiącym.
Link do rozgrywki: here
'k3' : 2
'k3' : 2
Fabularna data wątku: 12.02
Opis wątku: Kerstin jak co dzień zaczyna poranny dyżur w lecznicy, tym razem towarzyszy jej Ania, która spędziła tam noc - nie dlatego, że jest chora, ale z potrzeby - Kerstin angażuje ją w proste zadania, tłumaczy charakterystykę swojej pracy i razem podejmują się obchodu i wydania przygotowanych przez uzdrowicieli dawek eliksirów.
Link do rozgrywki: tutaj
Fabularna data wątku: 12.02
Opis wątku: Kerstin jak co dzień zaczyna poranny dyżur w lecznicy, tym razem towarzyszy jej Ania, która spędziła tam noc - nie dlatego, że jest chora, ale z potrzeby - Kerstin angażuje ją w proste zadania, tłumaczy charakterystykę swojej pracy i razem podejmują się obchodu i wydania przygotowanych przez uzdrowicieli dawek eliksirów.
Link do rozgrywki: tutaj
'k3' : 3
'k3' : 3
Szuflada Kerstin
Szybka odpowiedź