Aktualizacje III
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a zapytaniem, będą usuwane.
Fantine Rosier napisał:Proszę o dopisanie w rubryczce "stan zdrowia" świniowstrętu, bo mam to od zawsze w karcie, a nigdy nie było dopisane; a także o podmianę zdjęcia w akcepcie (bo tam jest stary wizerunek) na to chociażby <3
Dziękuję!
+
Wkradł się chochlik, to zdjęcie zostalo wklejone do karty, zamiast do akcepta, w którym jest dalej zdjęcie ze starym wizerunkiem - mogę prosić o podmianę w akcepcie? Drugie zdjęcie - hop
nie umiem czytać, +
Była także pewna chwila, której nie zapomnę. Był raz wieczór rozmarzony i nadzieje płonne przez dziewczynę z końca sali podobną do Róży, której taniec w sercu moim święty spokój zburzył.
Fantine Rosier
Zawód : Arystokratka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
emanowała namiętnością skroploną winem
wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem
wiem, że pachniała jak Paryż choć nigdy tam nie byłem
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Serce mnie bije
Duszazapije
Dusza
Żyję
Am I going crazy? Would I even know? Am I right back where I started forty years ago?
Wanna guess the ending? If it ever does... I swear to God that all I've ever wanted was
A little bit of everything, all of the time, a bit of everything, all of the time
Apathy's a tragedy, and boredom is a crime. I'm finished playing, and I'm staying inside.
Czy można prosić o przywrócenie mojego mieszkanka z archiwum? Czy też najpierw muszę odzyskać kolor chciałam to zrobić w mieszkanku?
można pisać w archiwum. po odzyskaniu koloru mieszkanie zostanie zwrócone do odpowiedniego tematu
można pisać w archiwum. po odzyskaniu koloru mieszkanie zostanie zwrócone do odpowiedniego tematu
You know that hiding ain't gonna keep you safe,
Because the tears on your face,
They leak and leave a trace,
So just when you think the true love's begun, run!
Because the tears on your face,
They leak and leave a trace,
So just when you think the true love's begun, run!
Lunara Greyback
Zawód : Opiekunka hipogryfów
Czystość krwi : Czysta
Bycie stałym punktem we wciąż zmieniającym się świecie, jest największym wyczynem wojownika.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
jestem tak ogarniętym morsem, że wybierając ingrediencje nie kliknęłam "zapisz" w edycji posta Zorientowałam się teraz, więc proszę pięknie o rozpatrzenie wyboru Steffena
+
+
intellectual, journalist
little spy
little spy
Steffen Cattermole
Zawód : młodszy specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy"
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Żonaty
I like to go to places uninvited
OPCM : 30 +7
UROKI : 5
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 35 +4
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 16
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Poproszę o zwrócenie kolorku i przywrócenie moich tematów Tutaj pościki: tutaj 4 i tutaj jeden
+, witamy z powrotem!
+, witamy z powrotem!
Am I going crazy? Would I even know? Am I right back where I started forty years ago?
Wanna guess the ending? If it ever does... I swear to God that all I've ever wanted was
A little bit of everything, all of the time, a bit of everything, all of the time
Apathy's a tragedy, and boredom is a crime. I'm finished playing, and I'm staying inside.
Philippa Moss
Zawód : barmanka w "Parszywym Pasażerze", matka niuchaczy
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
OPCM : 10 +1
UROKI : 22 +6
TRANSMUTACJA : 0
ZWINNOŚĆ : 17
SPRAWNOŚĆ : 10
Neutralni
Find your wings
Steff wyrzucił k1 (Kameleon na pana npc podczas bardzo ważnej akcji z limitem czasowym odpisów...), zapraszam
intellectual, journalist
little spy
little spy
Steffen Cattermole
Zawód : młodszy specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy"
Stan cywilny : Żonaty
I like to go to places uninvited
OPCM : 30 +7
UROKI : 5
TRANSMUTACJA : 35 +4
ZWINNOŚĆ : 16
SPRAWNOŚĆ : 5
Nieaktywni
Proszę o zmianę nicku na Camilla Carrow, dziękuję!
+
+
Gość
Gość
Jeśli można (tak dla uporządkowania), to warto zmienić informację w tabelce na ilość wątków w rozgrywce (tam gdzie jest k3*10+30) na zmianę zgodnie z tym ogłoszeniem.
Chodzi bezpośrednio o ilość wątków prackowych, które można rozliczać. Na spisie ogólnym są 3, a w ogłoszeniu 5.
A tutaj udało mi się wyrzucić jeden.
Chodzi bezpośrednio o ilość wątków prackowych, które można rozliczać. Na spisie ogólnym są 3, a w ogłoszeniu 5.
A tutaj udało mi się wyrzucić jeden.
Serce mnie bije
Duszazapije
Dusza
Żyję
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu rozważałam zmianę wizerunku i oto naszedł dzień, w którym chcę zrobić to oficjalnie. Korzystając z darmowej możliwości, bardzo proszę o zmianę wizerunku na Nadyę Kurgan. Tutaj zdjęcie do karty, a tutaj zdjęcie do akcepta. Z góry bardzo dziękuję.
+
+
Aktualizacje III
Szybka odpowiedź