Aktualizacje III
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a zapytaniem, będą usuwane.
pożyczam, tworzę, oddaję
na mocy powyższych wątków i IV poziomu rycerskiej biegłości proszę o dopisanie do wyposażenia Evandry mojego horkruksa w jej obrączce
+
na mocy powyższych wątków i IV poziomu rycerskiej biegłości proszę o dopisanie do wyposażenia Evandry mojego horkruksa w jej obrączce
+
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
Tristan Rosier
Zawód : Arystokrata, smokolog
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +6
Genetyka : Czarodziej
Śmierciożercy
Dzień dobry!
Po aktualizacji postaci w mojej KP pojawił się mały chochlik - nadal mam wpisany poziom biegłości astronomia na IV, a powinnam mieć wpisane III. Będę wdzięczna za poprawę, co by się nigdzie nie pomieszało.
+
Przy okazji, uprzejmie proszę o dopisanie do stanu zdrowia Frances ciąży, rozpoczętej w pierwszej połowie października 1957 roku.
prosimy zalinkować wątek potwierdzający ciążę - nie musi to być nic intymnego
W tym poście i w w tym przypadkowo tworzymy potomstwo. Cały wątek jeszcze dogrywamy, ale chciałabym poruszyć tę kwestię w wątkach z późniejszą datą które trwają, dlatego chciałabym zgłosić ten fakt już teraz, co by nie było
w takim razie prosimy przypomnieć się po zakończeniu wątku ;)
Po aktualizacji postaci w mojej KP pojawił się mały chochlik - nadal mam wpisany poziom biegłości astronomia na IV, a powinnam mieć wpisane III. Będę wdzięczna za poprawę, co by się nigdzie nie pomieszało.
+
Przy okazji, uprzejmie proszę o dopisanie do stanu zdrowia Frances ciąży, rozpoczętej w pierwszej połowie października 1957 roku.
prosimy zalinkować wątek potwierdzający ciążę - nie musi to być nic intymnego
W tym poście i w w tym przypadkowo tworzymy potomstwo. Cały wątek jeszcze dogrywamy, ale chciałabym poruszyć tę kwestię w wątkach z późniejszą datą które trwają, dlatego chciałabym zgłosić ten fakt już teraz, co by nie było
w takim razie prosimy przypomnieć się po zakończeniu wątku ;)
Sometimes like a tree in flower,
Sometimes like a white daffadowndilly, small and slender like. Hard as di'monds, soft as moonlight. Warm as sunlight, cold as frost in the stars. Proud and far-off as a snow-mountain, and as merry as any lass I ever saw with daisies in her hair in springtime.
Frances Wroński
Zawód : Alchemiczka
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Zamężna
Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it'll shine out the clearer.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
będę wdzięczna za usunięcie z amortencji w kp kobiecym ciałem i wklejenie w tym miejscu wonią suszonych niezapominajek<3
+
+
from underneath the rubble,
sing the rebel song
sing the rebel song
Keat Burroughs
Zawód : rebeliant
Stan cywilny : Kawaler
some days, I feel everything at once, other - nothing at all. I don't know what's worse: drowning beneath the waves or dying from the thirst.
Nieaktywni
pierwsze próby rzucania lamino, drugie podejście iiiii coś mnie chyba mocno rozprasza... #k1 kontratakuje
tutaj
+
tutaj
+
from underneath the rubble,
sing the rebel song
sing the rebel song
Keat Burroughs
Zawód : rebeliant
some days, I feel everything at once, other - nothing at all. I don't know what's worse: drowning beneath the waves or dying from the thirst.
Nieaktywni
Dzień dobry, to ja, Stevie k1 Beckett. Nie wiem jak to się stało, ale rzuciłem k100 na zamianę starego Corneliusa w gęś. Jeśli jakiś mg chciałby wpaść to zapraszam <3
a tu nieudana obrona Corneliusa
+
a tu nieudana obrona Corneliusa
+
Am I going crazy? Would I even know? Am I right back where I started forty years ago?
Wanna guess the ending? If it ever does... I swear to God that all I've ever wanted was
A little bit of everything, all of the time, a bit of everything, all of the time
Apathy's a tragedy, and boredom is a crime. I'm finished playing, and I'm staying inside.
w tym wątku przekazuję lady Aquili Black kotka z mojego ekwipunku, więc uprzejmie proszę o przepisanie tego uroczego devon rexa.
+
+
paruje świt. mgła półmrok rozmydla. wschodzi światło spomiędzy mych ud, miodem rozlewa i wsiąka w trawę.
Celine Lovegood
Zawód : Baletnica, tancerka w Palace Theatre
Stan cywilny : Zaręczona
i was given a heart before i was given a mind.
OPCM : 2 +3
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 2 +2
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 30+3
SPRAWNOŚĆ : 17
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
prośba o zmianę nicku na Nora Sørensen
+
+
go alone
my flower, and keep my whole lovely you; wild green stones alone my lover and keep us on my heart.
Nie wiem czy to tylko u mnie czy nie, ale w rzutach kością pierwszy pokazuje mi się post Steffena, nie pokazuje mi się w ogóle post Mistrza Gry, jaki był w poprzednich tematach. Czy dałoby radę zrobić tak, aby ponownie był widoczny post Mistrza Gry z kodem, jaki winien zawierać post z rzutem?
+
+
Frances Wroński
Zawód : Alchemiczka
Stan cywilny : Zamężna
Even darkness must pass. A new day will come. And when the sun shines, it'll shine out the clearer.
Nieaktywni
Zapomniałam dorzucić kostkę zdarzenia na początku wątku - proszę o usunięcie posta ale pozostawienie kostki Zdarzenia
+
+
Can I not save one
from the pitiless wave?
HOW MUCH CAN YOU TAKE BEFORE YOU SNAP?
Rigel Black
Zawód : Stażysta w Departamencie Tajemnic, naukowiec
Wszystko to co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
and the lust for life
keeps us alive, 'cause we're the masters of our own fate, we're the captains of our own souls, there's no way for us to come away, 'cause boy we're gold, boy we're gold.
Trixie Beckett
Zawód : krawcowa, gospodyni w Warsztacie
Stan cywilny : Panna
I'll ignite the sun just like the spring has come.
flames come alive.
flames come alive.
Nieaktywni
HOW MUCH CAN YOU TAKE BEFORE YOU SNAP?
Ostatnio zmieniony przez Rigel Black dnia 28.02.21 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Rigel Black
Zawód : Stażysta w Departamencie Tajemnic, naukowiec
Wszystko to co mam, to ta nadzieja, że życie mnie poskleja
Genetyka : Wilkołak
Nieaktywni
to jeszcze raz ja, ale już ostatni, proszę o zmianę nazwiska na Fletcher
+
+
go alone
my flower, and keep my whole lovely you; wild green stones alone my lover and keep us on my heart.
Aktualizacje III
Szybka odpowiedź