Aktualizacje III
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a zapytaniem, będą usuwane.
I've heard allegations 'bout your reputation
I'll show you my shadows if you show yours
Let's get it right dear, give a good fight dear
We'll keep it all up behind
closed doors
I'll show you my shadows if you show yours
Let's get it right dear, give a good fight dear
We'll keep it all up behind
closed doors
Melisande Travers
Zawód : badacz; behawiorysta smoków; początkujący twórca świstoklików
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zamężna
I do not chase. I conquer.
You will crumble for me
like a Rome.
You will crumble for me
like a Rome.
OPCM : 10
UROKI : 0 +3
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0 +1
TRANSMUTACJA : 10 +7
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 19
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Czarownica
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Zgłaszam zarejestrowanie różdżki bo napisane jest, że trzeba, ale nie wiem czy w każdym przypadku czy nie, więc tak na wszelki wypadek to tutaj #kiedyśzacznęogarniać
+
+
Getadelt wird wer schmerzen kennt Vom Feuer das die haut verbrennt Ich werf ein licht In mein Gesicht Ein heißer Schrei Feuer frei!.
Getadelt wird wer schmerzen kennt Vom Feuer das die haut verbrennt Ich werf ein licht In mein Gesicht Ein heißer Schrei Feuer frei!.
Zły pomysł?Nie ma czegoś takiego jak zły pomysł, tylko złe wykonanie go
Herbert Grey
Zawód : Botanik, podróżnik, awanturnik
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Kawaler
Podróżowanie to nie jest coś, do czego się nadajesz. To coś, co robisz. Jak oddychanie
OPCM : 18 +2
UROKI : 0
UZDRAWIANIE : 2 +1
TRANSMUTACJA : 15 +2
ZWINNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Zakon Feniksa
Tutaj leczyłam dziewczynę w Oazie, a tutaj na Purus wypadło mi krytyczne 1. Zgłaszam się, bo ten post pośrednio łączy się z eventem. Proszę o interwencję, jeśli można, albo o wskazówkę, czy mam coś z tą 1 zrobić sama. Dziękuję!
I czy mogę poprosić o zmianę koloru włosów w karcie na lekko rudawe? nie wiem, co sobie myślałam, kiedy to wpisywałam, Saska Ingham nie ma blond włosów.
+
I czy mogę poprosić o zmianę koloru włosów w karcie na lekko rudawe? nie wiem, co sobie myślałam, kiedy to wpisywałam, Saska Ingham nie ma blond włosów.
+
breathe
then begin again
then begin again
Tak, możesz zapalić znicz
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Imię i nazwisko postaci: Evan Mclaggen
Suma punktów biegłości na start: 70
Suma punktów majętności na start: 100 PM
Wydane punkty doświadczenia: 70 - 10=60
Zdobyto: różdżka, pasta fleetwooda
post w nieodpowiednim temacie
Suma punktów biegłości na start: 70
Suma punktów majętności na start: 100 PM
Wydane punkty doświadczenia: 70 - 10=60
Zdobyto: różdżka, pasta fleetwooda
post w nieodpowiednim temacie
Mistrzu gry, czy mogę prosić o małą ingerencję? Wyrzuciłam k1 próbując rzucić purus na mojego rannego chłopaka, mam nadzieję, że nie zrobiłam mu dodatkowej krzywdy.
+
+
it was a desert on the moon when we arrived. gathering all of my tears, heartbreak and sighs, jade made a potion ignite and turned the night into a radiant city of light.
W ramach zaręczyn przekazuję Isabelli pierścień z kamieniem księżycowym, pięknie proszę o odpisanie go z mojego wyposażenia i dopisanie do jej
+
+
intellectual, journalist
little spy
little spy
Steffen Cattermole
Zawód : młodszy specjalista od klątw i zabezpieczeń w Gringottcie, po godzinach reporter dla "Czarownicy"
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Żonaty
I like to go to places uninvited
OPCM : 30 +7
UROKI : 5
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 35 +4
ZWINNOŚĆ : 16
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
jeszcze w zielone gramy jeszcze nie umieramy, jeszcze się nam ukłonią ci co palcem wygrażali
Dzień dobry!
W tym wątku zużywam kryształ ze swojego wyposażenia. Robię nim kaboom z karczmy, więc pewnie jej opis również powinien zostać zaktualizowany
+
W tym wątku zużywam kryształ ze swojego wyposażenia. Robię nim kaboom z karczmy, więc pewnie jej opis również powinien zostać zaktualizowany
+
Proszę o zmianę nicku z Emmeline na Everild (nazwisko zostaje) - z góry dziękuję
+
+
Gość
Gość
Proszę o odjęcie z ekwipunku Primrose: lawy wulkanicznej, tantala i srebra goblinów bo niestety nieudało się stworzyć talizmanu
+
+
May god have mercy on my enemies
'cause I won't
'cause I won't
Primrose Burke
Zawód : Badacz artefaktów, twórca talizmanów, Dama
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Problem wyjątków od reguł polega na ustaleniu granicy.
OPCM : 4 +1
UROKI : 1
ALCHEMIA : 29 +2
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 6 +2
ZWINNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarownica
Rycerze Walpurgii
W związku z wydziedziczeniem proszę o zmianę statusu w KP z bogatego na ubogi, a także przy zawodzie proszę o wpisanie: stażystka w leśnej lecznicy.
Edit: I jeszcze poproszę o poprawienie literówki w znakach szczególnych w KP. Powinno być: znajdująca się wysoko na udzie, od wewnętrznej strony, podłużna, dość niewielka blizna po niefortunnym wypadku na miotle. Nikt o niej nie wie.
+
Edit: I jeszcze poproszę o poprawienie literówki w znakach szczególnych w KP. Powinno być: znajdująca się wysoko na udzie, od wewnętrznej strony, podłużna, dość niewielka blizna po niefortunnym wypadku na miotle. Nikt o niej nie wie.
+
Aktualizacje III
Szybka odpowiedź