Aktualizacje III
AutorWiadomość
First topic message reminder :
Aktualizacje
Wątek służy do zgłaszania:
- zmian w nickach postaci;
- drobnych pomyłek w KP;
- usunięcia postów;
- błędów i braków w spisach;
- przywracania rang postaci nieaktywnych;
- zgłaszania bieżącego stanu zdrowia (w tym ciąż) postaci;
- zgłaszania przedmiotów aktualne noszonych przez postać celem dopisania bonusów do statystyk;
- oraz innych niewymienionych powyżej aktualizacji
Posty, które nie są zgłoszeniem aktualizacji, a zapytaniem, będą usuwane.
Dzień dobry! Wraz z Isaiahem składamy uprzejmą prośbę do MG o wyznaczenie spomiędzy nas nowego moderatora rodu Greengrass, o ile jest to możliwe Dziękujemy
proszę uprzejmie, +
proszę uprzejmie, +
who will the goddess of victory smile for?
is the goddess of victory fair to everyone?
is the goddess of victory fair to everyone?
Only those who are capable of silliness can be called truly intelligent.
a dzień (niezbyt) dobry, zapraszam MG. Chciałam opamiętać pewnego cynicznego czarodzieja i zupełnie, wręcz absolutnie nie wiem, jak to się stało, że wyrzuciłam krytyczną porażkę na expelliarmusie
link do posta
+
link do posta
+
I survived because the fire inside me burned brighter than the fire around me
Evelyn Despenser
Zawód : hodowca aetonanów, opiekun magicznych zwierząt
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
My poor mother begged for a sheep but raised a wolf.
OPCM : 11 +2
UROKI : 5 +3
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 14
SPRAWNOŚĆ : 10
Genetyka : Wilkołak
Neutralni
it's classic horror! if the monster learns appropriate restraint, it becomes an angel.
Ulysses Vale
Zawód : łowca wilkołaków
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Kawaler
when i call myself a shell
i mean–a used up bullet casing.
as in, the aftermath of something lethal.
as in, an echo of inflicted evil
i mean–a used up bullet casing.
as in, the aftermath of something lethal.
as in, an echo of inflicted evil
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Proszę o przepisanie jednego z lusterek dwukierunkowych (tutaj je przekazuję, w kolejnym poście Fox przyjmuje podarek) na konto Fredericka. Dziękuję!
+
+
Maeve Clearwater
Zawód : Rebeliant, wywiadowca
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
The moments of peace that we find sometimes, they aren't anything but warfare, thinly disguised.
OPCM : 22+1
UROKI : 32+4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 5
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Metamorfomag
Sojusznik Zakonu Feniksa
Proszę o zmianę nicku na: Lester Avery
+
+
Dzień dobry!
W pierwszej połowie stycznia w życiu Castora zaszło wiele dość poważnych zmian. W związku z tym prosiłabym o naniesienie kilku zmian w metryce głównej w karcie postaci.
1) W polu "miejsce zamieszkania" zamiast Doliny Godryka powinno pojawić się "Wybrzeże Exmoor, Somerset" (przy okazji prosiłabym o wypisanie Castora z listy lokatorów Wrzosowiska i dopisanie go do Wrzosowej Przystani (11 stycznia Michael proponuje Castorowi przeprowadzkę, na co Castor przystaje);
2) W polu "zawód" prosiłabym o wpis "twórca talizmanów, osobisty asystent lorda Macmillan" (3 stycznia Castor odbywa rozmowę o pracę z sir Anthonym Macmillanem);
3) W związku z postępującą likantropią oraz uporczywym odmawianiem poczęstunków i drastycznym ograniczeniu spożywanych porcji prosiłabym o obniżenie wagi Sprouta do 65 kg.
1. +
2. prosimy o link do wątku przebranżowienia
3. +
Tutaj gramy zatrudnianie z Anthonym. Wątek jest co prawda nieskończony (ze względu na nieobecność graczki), ale są podane już warunki współpracy (m.in. zakres obowiązków) oraz gram już wątki z późniejszą datą (np. tu i tutaj), w których Castor występuje w tej roli zawodowej. Przy okazji chciałabym też wyjaśnić, że Castor dalej zajmuje się tworzeniem talizmanów, w chwilach gdy lord Macmillan nie potrzebuje jego asysty
+, wątki z pracą jako asystent lorda macmillana muszą mieć podparcie wyraźnego rozkazu lorda macmillana wydanego fabularnie
edit: ustalone z graczem; praca asystenta anulowana
W pierwszej połowie stycznia w życiu Castora zaszło wiele dość poważnych zmian. W związku z tym prosiłabym o naniesienie kilku zmian w metryce głównej w karcie postaci.
1) W polu "miejsce zamieszkania" zamiast Doliny Godryka powinno pojawić się "Wybrzeże Exmoor, Somerset" (przy okazji prosiłabym o wypisanie Castora z listy lokatorów Wrzosowiska i dopisanie go do Wrzosowej Przystani (11 stycznia Michael proponuje Castorowi przeprowadzkę, na co Castor przystaje);
2) W polu "zawód" prosiłabym o wpis "twórca talizmanów, osobisty asystent lorda Macmillan" (3 stycznia Castor odbywa rozmowę o pracę z sir Anthonym Macmillanem);
3) W związku z postępującą likantropią oraz uporczywym odmawianiem poczęstunków i drastycznym ograniczeniu spożywanych porcji prosiłabym o obniżenie wagi Sprouta do 65 kg.
1. +
2. prosimy o link do wątku przebranżowienia
3. +
Tutaj gramy zatrudnianie z Anthonym. Wątek jest co prawda nieskończony (ze względu na nieobecność graczki), ale są podane już warunki współpracy (m.in. zakres obowiązków) oraz gram już wątki z późniejszą datą (np. tu i tutaj), w których Castor występuje w tej roli zawodowej. Przy okazji chciałabym też wyjaśnić, że Castor dalej zajmuje się tworzeniem talizmanów, w chwilach gdy lord Macmillan nie potrzebuje jego asysty
+, wątki z pracą jako asystent lorda macmillana muszą mieć podparcie wyraźnego rozkazu lorda macmillana wydanego fabularnie
edit: ustalone z graczem; praca asystenta anulowana
Zniecierpliwieni teraźniejszością, wrogowie przeszłości, pozbawieni przyszłości, przypominaliśmy tych, którym sprawiedliwość lub nienawiść ludzka każe żyć za kratami. |
Ostatnio zmieniony przez Castor Sprout dnia 06.11.21 19:03, w całości zmieniany 1 raz
Oliver Summers
Zawód : Twórca talizmanów, właściciel sklepu "Bursztynowy Świerzop"
Czystość krwi : Mugolska
❝ Weariness is a kind of madness.
And there are times when
the only feeling I have
is one of mad revolt. ❞
And there are times when
the only feeling I have
is one of mad revolt. ❞
OPCM : 11
UROKI : 0
ALCHEMIA : 31+10
UZDRAWIANIE : 11+1
TRANSMUTACJA : 0
ZWINNOŚĆ : 6
SPRAWNOŚĆ : 4
Genetyka : Wilkołak
Zakon Feniksa
Cześć, przychodzę z prośbą o aktualizację mojej karty postaci. Chciałabym dopasować się do reszty rodziny (no i Volans jednak jest smokologiem, a nie zawodnikiem Quidditcha) + naprawdę sporo sesji poświęciłam przepracowaniu ogniowej traumy Cilliana, przez co pole stało się nieaktualne.
Kibicuję: Płazom z Oazy
Mój bogin przemieni się w: Williama z zakrwawionymi dłońmi i nieobecnym spojrzeniem. Mamrocze coś o Azkabanie i staje się agresywny, kiedy się do niego zbliżam
+
Kibicuję: Płazom z Oazy
Mój bogin przemieni się w: Williama z zakrwawionymi dłońmi i nieobecnym spojrzeniem. Mamrocze coś o Azkabanie i staje się agresywny, kiedy się do niego zbliżam
+
no beauty shines brighter
than a good heart
than a good heart
Cillian Moore
Zawód : Wygnany powieściopisarz, chwyta się prac dorywczych
Czystość krwi : Mugolska
Chodźmy nad wodę
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
myślałam, myślałam i przemyślałam, proszę o jednorazową darmową zmianę wizerunku na Saoirse Ronan
ogarnę się
ogarnę się
she's still here fighting
better know there's life in her yet
better know there's life in her yet
{...........................}
Magia transmutacyjna cos ostatnio mnie lubi i w tym misyjnym temacie rzucam krytycznie szczęśliwą kostkę na zaklęcie.
+
+
Darkness brings evil things
the reckoning begins
Pięknie proszę o aktualizację w opisie rodziny Skamander i dodanie mnie jako moda rodziny (jestem autorem opisu)
...i brakuje mojej siostry - Tessa Skamander
+
...i brakuje mojej siostry - Tessa Skamander
+
Darkness brings evil things
the reckoning begins
Kundle, odmieńcy, śmieci, wariaci,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
obywatele degeneraci,
ej, duszy podpalacze,
Róbmy dym