Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Abraxos
AutorWiadomość
Przeczytaj LORCAN CARROW
Droga Amarantho Chciałbym powiedzieć, że w ogóle za Tobą nie tęsknię, ale tak wierutne kłamstwo nawet mnie nie chce przejść przez usta. Lorcan
- KOD:
- Kod:
<div class="sowa"><div class="ob1" style="background-image:url('https://i.imgur.com/x1yEEmc.jpg');"><!--
--></br><div class="sowa2"><span class="p">Przeczytaj </span><span class="pdt"></br><!--
--> LORCAN CARROW <!--
--></span><div class="sowa3"><span class="adresat"><!--
--> ADRESAT <!--
--></span><span class="tresc"><!--
--> TREŚĆ WIADOMOŚCI <!--
--><span class="podpis"><!--
--> PODPIS <!--
--></span></span></div></div></div></div>
Gość
Gość
17 sierpnia Gerrards Cross, Bulstrode Park
Drogi lordzie, z nieukrywaną przyjemnością, wraz z Lady Parkinson, chciałybyśmy Cię zaprosić do Domu Mody zlokalizowanego w Royal Borough. Dzięki uprzejmości Lady Parkinson, która dostrzegła w Tobie Lordzie "niezaprzeczalny potencjał" do reprezentowania najnowszej kolekcji.
W podziękowaniu za pańską opiekę i troskę o Lady Malodorę Parkinson podczas ostatniej wyprawy, niech jedna z kreacji Parkinsonów będzie należytym wynagrodzeniem Pana trudu.
Oczywiście, Twoja obecność byłaby również dla mnie miłym zwieńczeniem dnia. Mam ogromną nadzieję, że nie odmówi Pan tej nikczemnie ukartowanej propozycji. Może Pan zapewne zrozumieć, że zajmuje Pan wiele moich myśli i myśli mojego wuja. Chcemy Lordowi okazać należytą wdzięczność. Do tego czasu Pańska osoba nie przestanie spędzać snu z naszych powiek.
Ten żartobliwy akcent miał Panu zasugerować aprobującą odpowiedź. Mam nadzieję, że doceni Pan niedoświadczony żart.
W podziękowaniu za pańską opiekę i troskę o Lady Malodorę Parkinson podczas ostatniej wyprawy, niech jedna z kreacji Parkinsonów będzie należytym wynagrodzeniem Pana trudu.
Oczywiście, Twoja obecność byłaby również dla mnie miłym zwieńczeniem dnia. Mam ogromną nadzieję, że nie odmówi Pan tej nikczemnie ukartowanej propozycji. Może Pan zapewne zrozumieć, że zajmuje Pan wiele moich myśli i myśli mojego wuja. Chcemy Lordowi okazać należytą wdzięczność. Do tego czasu Pańska osoba nie przestanie spędzać snu z naszych powiek.
Ten żartobliwy akcent miał Panu zasugerować aprobującą odpowiedź. Mam nadzieję, że doceni Pan niedoświadczony żart.
Z poważaniem
Lady Delaney Bulstrode Delaney Bulstrode
Zawód : klejnot Bulstrode'ów, ambasadorka Domu Mody Parkinsonów
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczona
Duma związana jest z tym, co co sami o sobie myślimy, próżność zaś z tym, co chcielibyśmy, żeby inni o nas myśleli.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Neutralni
prosimy o potwierdzenie przybycia na PW Aquili Black do 23.01
I show not your face but your heart's desire