Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Konszachty Melville'a
AutorWiadomość
Konszachty Melville'a
Wszystkich chętnych na relację serdecznie zapraszam!Melville w skrócie:
» Slytherin.
» W wieku lat 17 przemieniony w pijawkę.
» Na pierwszy rzut oka wydaje się być całkiem sympatyczny, w rzeczywistości, cóż, zdecydowanie nie jest dobrą osobą.
» Interesuje się czarną magią.
» Handluje czarnomagicznymi przedmiotami, dorywczo pracuje jako taksydermista.
» Podróżuje po świecie.
Więcej w karcie postaci.
» Slytherin.
» W wieku lat 17 przemieniony w pijawkę.
» Na pierwszy rzut oka wydaje się być całkiem sympatyczny, w rzeczywistości, cóż, zdecydowanie nie jest dobrą osobą.
» Interesuje się czarną magią.
» Handluje czarnomagicznymi przedmiotami, dorywczo pracuje jako taksydermista.
» Podróżuje po świecie.
Więcej w karcie postaci.
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Nazwa / ImięPodtytuł
Tekst w środku
Gość
Gość
A co to za małe niebożątko zajmuje się handlem czarną magią? :trollface:
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Mam dużą słabość do wampirów i postaci z wizerunkiem Ezry Millera. Melville sporo podróżuje po świecie - Isoldzie też zdarzyło sie opuścić granice Wielkiej Brytanii w poszukiwaniu zen. Miało to miejsce cztery lata temu. Może spotkali się gdzieś w świecie? Oczywiście opuszczenie Wysp nie oznacza, że panna B. porzuciła zwyczaje damy, więc nie wchodzi w grę wakacyjny romans opierający się na miłości fizycznej. Żadne pozostawione w tybetańskich górach dzieci po ich spotkaniu nie zostały. Ale na spacer w świetle księżyca już mogła dać się zaprosić, i to nawet bez swatki!
W każdym razie jestem otwarta na pomysły, fajnie byłoby gdyby konsekwencje ich spotkania ciągnęły się za nią/nimi do dzisiaj?
W każdym razie jestem otwarta na pomysły, fajnie byłoby gdyby konsekwencje ich spotkania ciągnęły się za nią/nimi do dzisiaj?
Hm... Cztery lata temu Melville dopiero stawiał swoje pierwsze kroki jako wampir, był kompletnie niedoświadczony i w każdym widział tylko pulsujące żyły i tętnice, więc myślę, że mogło to być dosyć burzliwe spotkanie. Przypadkiem na siebie wpadli, potem wybrali się na uroczy spacer pod gwiazdami, może kilka, które przerodziły się w nieudany atak młodocianego krwiopijcy na Isolde? Jeżeli po tym chciałaby jeszcze się do niego zbliżyć, mógłby ją przepraszać i namawiać do tego, żeby go przypadkiem nie wydała.
Gość
Gość
O - to jest bardzo ciekawy pomysł. On był niedoświadczonym krwiopijcą, ona miała jeszcze spore problemy z oddychaniem przez swoją Klątwę Ondyny, myślę, że ten spacer mógł się naprawdę źle skończyć. On pokazał kły, ona zaczęła się dusić, a to wszystko w świetle księżyca, to dopiero romantyzm. Potem mogła po prostu uciec, bo po czymś takim raczej nie idzie się na kolejną randkę (zmierzch jeszcze nie powstał, może dlatego, gdyby wiedziała o istnieniu Belli zapewne zachowałaby się zupełnie inaczej!).
Mogą się spotkać po latach gdzieś w Londynie w ramach życiowych komplikacji. Jak to mówią, na przeprosiny nigdy nie jest za późno i nic tak nie urozmaica rozrywki jak dobry atak paniki połączony z dusznościami!
Mogą się spotkać po latach gdzieś w Londynie w ramach życiowych komplikacji. Jak to mówią, na przeprosiny nigdy nie jest za późno i nic tak nie urozmaica rozrywki jak dobry atak paniki połączony z dusznościami!
Jestem leniwą bułą i się nie przelogowuję, ale relacją wciąż jestem zainteresowana! Przedstawiam Aarona Lovegooda, herbaciarza z Pokątnej. Oprócz herbacianej pasji, interesuje się też czarną magią. Może jakaś pogawędka, co? I może jakiś interesik się ukręci? chodzi mi o zakup jakiegoś ciekawego przedmiotu!
Gość
Gość
Konszachty Melville'a
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania