Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy
Athena
AutorWiadomość
jedna z licznych sów Carrowów; trudno ją zamknąć w pomieszczeniu zagospodarowanym na sowiarnię, zamiast metalowych żerdzi wybiera gałęzie okalające Sandal Castle; z jakiegoś również powodu w czasie, gdy nie niesie listów, uwielbia krążyć nieopodal Icara, lecącego na swym aetonanie
ma mądre oczy, zdaje się rozumieć wszystko, co się do niej mówi; dlatego właśnie nazwał ją w ten sposób, choć miała już wcześniej inne imię, które jego zdaniem w ogóle do niej nie pasowało
ma mądre oczy, zdaje się rozumieć wszystko, co się do niej mówi; dlatego właśnie nazwał ją w ten sposób, choć miała już wcześniej inne imię, które jego zdaniem w ogóle do niej nie pasowało
[bylobrzydkobedzieladnie]
give me a bitter
glory.
Ostatnio zmieniony przez Icar Carrow dnia 07.02.21 11:07, w całości zmieniany 2 razy
Icar Carrow
Zawód : niosą mnie skrzydła
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Żonaty
sure he fell, but in that glorious moment, as he floated in staunch defiance of heaven's fire, he knew no one had flown higher.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Neutralni
|Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa do dnia 25.04 na pw Primrose Burke
I show not your face but your heart's desire
Przeczytaj lord Aaron James Carrow
Icarze, Skontaktowała się ze mną Śmierciożerczyni, Sigrun Rookwood. Oczekuje od nas pomocy w zaplanowanych przez nią działaniach. Dopilnuj, by dostała wszystkiego, czego chce.
Merlinie, nie wiem dlaczego, ale wiodą mnie nieprzyjemne przeczucia, że ten papier niósł pewne obawy odnośnie postawy Aresa. Dopilnuj, proszę, żebyśmy nie musieli się za niego wstydzić. sir Aaron James Carrow,
lord nestor rodu Carrow,
lord Yorkshire
Merlinie, nie wiem dlaczego, ale wiodą mnie nieprzyjemne przeczucia, że ten papier niósł pewne obawy odnośnie postawy Aresa. Dopilnuj, proszę, żebyśmy nie musieli się za niego wstydzić. sir Aaron James Carrow,
lord nestor rodu Carrow,
lord Yorkshire
Athena
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Sowy