Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
emerald eyes is a mystery
AutorWiadomość
Relacje Emerald
Kompendium wiedzy:
▶ Em jest próżną, czarującą kokietką i bardzo lubi być w centrum zainteresowania
▶ Jej siostrą jest Venus Parkinson, ale obie za sobą nie przepadają
▶ Jest metamorfomagiem, z czego często korzysta
▶ Na pewno jeszcze nie ominęła żadnej czarodziejskiej balangi, właściwie aktualnie jest to chyba jej jedyne zajęcie
▶ Uwielbia balet i tańce towarzyskie, muzyki tylko słucha
▶ Kilka lat przed Hogwartem spędziła u wujostwa (ciotka-metamorfomag koniecznie z Parkinsonów/Greengrassów!), więc mogła się zaprzyjaźnić z kuzynostwem
▶ W latach szkolnych była w Slytherinie, rocznik 1946-1953
Zapraszam serdecznie, razem coś wymyślimy!
Najlepszagorsza siostra na świecie
Tekst po najechaniu na górze
Tekst w środku
miłość mojego życia
Tekst w środku
miejsce dla ciebie!
Tekst w środku
Ostatnio zmieniony przez Emerald Parkinson dnia 13.08.15 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Gość
Gość
Jako, że podobny wiek (więc mogą się pamiętać ze szkoły) i też metamorfomag, może jakieś powiązanko?
come on look into the expanse and breath all these around come on don’t be afraid to look don’t be afraid
to look at distance
wenus to moja bff, ty się z nią nie dogadujesz to proponuję neutralne relacje, gdzie wkrótce pewnie pojawi się negatyw ze względu na luno. będę próbować uprzykrzyć ci życie, wylewać wino na twoją nowiutką sukienkę i robić inne dziecinne rzeczy :serce:
Lyra - hm, myślę że tutaj raczej byłby negatyw, ze względu na ród, usposobienie, i dom w Hogwarcie masz jakiś pomysł?
Linette - no spoko, ale wiesz, że brudzenia mojej sukienki ci nie wybaczę i odwdzięczę się czymś jeszcze gorszym :twisted:
Linette - no spoko, ale wiesz, że brudzenia mojej sukienki ci nie wybaczę i odwdzięczę się czymś jeszcze gorszym :twisted:
Gość
Gość
emerald eyes is a mystery
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania