Eurydice Nott
AutorWiadomość
Eurydice Nott
Czują się lekkie. Wiedzą, że piękność to wypoczynek, że mowa sensu ust nabiera,
a gesty rzeźbią się same w odniechceniu natchnionym.
Nazwa
Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwszy użyty w XV w. przez nieznanego drukarza do wypełnienia tekstem próbnej książki. Pięć wieków później zaczął być używany przemyśle elektronicznym, pozostając praktycznie niezmienionym. Spopularyzował się w latach 60. XX w. wraz z publikacją arkuszy Letrasetu, zawierających fragmenty Lorem Ipsum, a ostatnio z zawierającym różne wersje Lorem Ipsum oprogramowaniem przeznaczonym do realizacji druków na komputerach osobistych, jak Aldus PageMaker
Nazwa 1
Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwszy użyty w XV w. przez nieznanego drukarza do wypełnienia tekstem próbnej książki. Pięć wieków później zaczął być używany przemyśle elektronicznym, pozostając praktycznie niezmienionym. Spopularyzował się w latach 60. XX w. wraz z publikacją arkuszy Letrasetu, zawierających fragmenty Lorem Ipsum, a ostatnio z zawierającym różne wersje Lorem Ipsum oprogramowaniem przeznaczonym do realizacji druków na komputerach osobistych, jak Aldus PageMaker
Nazwa 2
- Tabela z żywotnością:
Żywotność
Wartość żywotności postaci: 181żywotność zabronione kara wartość 81-90% brak -5 146 - 162 71-80% brak -10 128 - 145 61-70% brak -15 110 - 127 51-60% potężne ciosy w walce wręcz -20 92 - 109 41-50% silne ciosy w walce wręcz -30 74 - 91 31-40% kontratak, blokowanie ciosów w walce wręcz -40 56 - 73 21-30% uniki, legilimencja, zaklęcia z ST > 90 -50 38 - 55 ≤ 20% teleportacja (nawet po ustaniu zagrożenia), oklumencja, metamorfomagia, animagia, odskoki w walce wręcz -60 ≤ 37 10 PŻ Postać odczuwa skrajne wycieńczenie i musi natychmiast otrzymać pomoc uzdrowiciela, inaczej wkrótce będzie nieprzytomna (3 tury). -70 1 - 10 0 Utrata przytomności
- Opowieść epistolarna:
[bylobrzydkobedzieladnie]
Magic tumbled from her pretty lips and when she spoke the language of the universe – the stars
sighed in unison
sighed in unison
Ostatnio zmieniony przez Eurydice Nott dnia 02.03.21 3:01, w całości zmieniany 8 razy
Lecz gdyby mi się sniło,
Toby tak ślicznie było!
KIEDY? | KTO? | GDZIE?
Wirują płatki śniegu razem z motylami,
i z kwitnącego drzewa spadają owoce
i z kwitnącego drzewa spadają owoce
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy
KIEDY? | KTO? | GDZIE?
Jesteś – a więc musisz minąć.
Miniesz – a więc to jest piękne
Miniesz – a więc to jest piękne
Magic tumbled from her pretty lips and when she spoke the language of the universe – the stars
sighed in unison
sighed in unison
Dygot błękitnych, czułych nerwów,
I sen był znów, i list był znów,
Mgła legendarnych perfum
5 X 1957 | Pogrzeb | Krypta Blacków
14 X 1957 | Aquila Black | Ogrody Kensington
OPIS
17 X 1957 | Frances Wroński | Czerwony Imbryk
W mojej głowie tysiące tworzy się wizji, jednak by móc je spełnić, potrzebuję pomocy. Jestem genialna, ale nie lubię robić wszystkiego.
24 X 1957 | Leander Nott | Ashfield Manor
OPIS
31 X 1957 | Kupidynek | Miodowe Królestwo
Nigdy bym się nie spodziewała, iż ktoś, komu dotąd ufałam może postąpić tak okrutnie. Wstyd Aresie! Wstyd, za tę próbę zwodzenia!
15 XI 1957 | Koncert Charytatywny | Palarnia Opium
18 XI 1957 | Evandra Rosier | Sala balowa
Znam zaklęty język kwiatów oraz szepty na ich płatkach składane, nie mów mi więc, że nie mam racji.
2 XII 1957 | Mathieu Rosier | Srebrny Staw
OPIS
16 XII 1957 | Oleander Flint | Zaczarowany młyn
OPIS
18 XII 1957 | Cressida Fawley | Ukryty tunel
Nie bądź śmieszna Cressie, lepienie bałwanka nie jest zbrodnią, to nic złego bawić się i psocić. Jesteśmy przecież takie młode.
sighed in unison
sighed in unison
Eurydice Nott
Szybka odpowiedź