Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
dangerous liaisons
AutorWiadomość
to taste the heat
{ syn Morgany Selwyn }
{ ślizgon w latach 36 - 43' }
{ przedsiębiorca, projektant fajerwerków }
{ ostatnie dwa lata spędzone w Chinach }
{ najprawdopodobniej kojarzysz go z powodu pożaru, w którym zginęła jego małżonka, lady Macmillan }
{ ślizgon w latach 36 - 43' }
{ przedsiębiorca, projektant fajerwerków }
{ ostatnie dwa lata spędzone w Chinach }
{ najprawdopodobniej kojarzysz go z powodu pożaru, w którym zginęła jego małżonka, lady Macmillan }
turn to dirt
Gość
Gość
Płomieniu
Byliśmy razem na roku, spaliśmy w tym samym dormitorium, jak bardzo się nie tolerowaliśmy, Coriolanie?
Tak, możesz zapalić znicz
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Chociaż wiem, że już nic
Mnie nie czyni człowiekiem
Isabello,
Francis, pewnie byłeś dla mnie zbyt spokojny, zbyt idealny, zbyt trudny do sprowokowania. To ostatnie najpewniej praktykowałem z uporem maniaka; kiwając ze zrozumieniem głową, gdy rozpełzły się wieści o Twojej chorobie, tak sobie tłumaczyłem Twoje wcześniejsze zachowanie. Twoim żywiołem była woda, moim ogień - przypuszczam, że nie potrafiliśmy odnaleźć wspólnego języka. Może zarobiliśmy kiedyś szlaban za naszą kłótnię i w milczeniu doszliśmy do neutralnego porozumienia? Pytanie, jak sprawy stoją obecnie, gdy w imieniu rodziny próbuję odzyskać stały grunt pod nogami na szlacheckiej arenie.
Francis, pewnie byłeś dla mnie zbyt spokojny, zbyt idealny, zbyt trudny do sprowokowania. To ostatnie najpewniej praktykowałem z uporem maniaka; kiwając ze zrozumieniem głową, gdy rozpełzły się wieści o Twojej chorobie, tak sobie tłumaczyłem Twoje wcześniejsze zachowanie. Twoim żywiołem była woda, moim ogień - przypuszczam, że nie potrafiliśmy odnaleźć wspólnego języka. Może zarobiliśmy kiedyś szlaban za naszą kłótnię i w milczeniu doszliśmy do neutralnego porozumienia? Pytanie, jak sprawy stoją obecnie, gdy w imieniu rodziny próbuję odzyskać stały grunt pod nogami na szlacheckiej arenie.
Gość
Gość
cioteczka pewnie dumna
Ignis non exstinguitur igneThat is our great glory, and our great tragedy
Lucinda Hensley
Zawód : łamacz klątw i uroków & poszukiwacz artefaktów
Czystość krwi : Zdrajca
Stan cywilny : Zaręczona
hope for the best, but prepare for the worst
OPCM : 44 +1
UROKI : 30 +7
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 1
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 2
Genetyka : Czarodziej
Sojusznik Rycerzy Walpurgii
Od czerwca do początków listopada pracuję na waszym dworze jako uzdrowicielka Wendeliny Selwyn - nie tylko pełniłam tę funkcję z całym zaangażowaniem, ale też pomieszkiwałam w waszym pałacu, musimy się kojarzyć, lordzie Selwyn
you cannot burn away what has always been
aflame
Elvira Multon
Zawód : Uzdrowicielka, koronerka, fascynatka anatomii
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
Once you cross the line,
will you be satisfied?
will you be satisfied?
OPCM : 9 +1
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0