Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
danse macabre
AutorWiadomość
▲ Posiada dar jasnowidzenia, który zazwyczaj przestrzega go przed niebezpieczeństwem. Nie opanował sztuki korzystania z niego świadomie, do wizji podchodzi bardzo intuicyjnie.
▲ Wychowanek Slytherinu w latach 1931-1938.
▲ Ekonom i rządca na ziemiach Cheshire, od kilkunastu lat prowadzi jedno z londyńskich kasyn.
▲ Wdowiec; swą najdroższą małżonkę pochował w lipcu 1957 roku.
- KOD:
- Kod:
<center><div style="width: 320px;"><div style="font-size:11px; font-family: times, sans-serif; margin-bottom: 5px; text-align:center;background-color:#000000;color:#524262;letter-spacing: 5px;padding:2px;">imię i nazwisko</div><div style="font-family: arial; font-size: 9px; line-height: 8px; text-align: justify;"><span class="font-size: 20px;"><span style="color:#524262"><span style="font-family:Georgia"> XXXXX △ </span></span></span><span style="color:#3d3d3d">tu będzie bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, ale to bardzo i nawet jeszcze bardziej ładny tekst.</span><span style="color:#524262"><span style="font-family:Georgia"> ▲ XXXXX</span></span></div></div></center>
imię i nazwiskoXXXXX △ tu będzie bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, ale to bardzo i nawet jeszcze bardziej ładny tekst. ▲ XXXXX
Gość
Gość
Drogi kuzynie...
Może nic tam nie będzie. może to tylko fantazja. Potrzeba poszukiwania, która mnie wzmacnia. Potrzeba mi tego by wzrastać.
Aquila Black
Zawód : badaczka historii, filantropka
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Panna
Czas znika, mija przeszłość, wiek niezwrotnie bieży,
A występków szkaradność lub cnoty przykłady,
Te obrzydłe, te święte zostawują ślady.
A występków szkaradność lub cnoty przykłady,
Te obrzydłe, te święte zostawują ślady.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Baldricu
Irina Macnair
Zawód : Właścicielka domu pogrzebowego
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Wdowa
Ty się boisz śmierci, a ja nazywam ją przyjaciółką. Ja nią jestem.
OPCM : 15 +5
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 22 +6
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 5
Genetyka : Czarownica
Rycerze Walpurgii
danse macabre
Szybka odpowiedź