Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
The golden retriever
AutorWiadomość
Duncan Moore
Zawód : Prywatny uzdrowiciel i magipsychiatra
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Aż żal byłoby gdybym się nie znała z kolegą po fachu!
Rocznikowo znajomości z Hogwartu i kursu uzdrowicielskiego nas pewnie nie łapią, ale...
Mieszkaliśmy oboje przez jakiś czas w Londynie, ty pewnie już jako praktykujący magipsychiatra, ja dopiero na kursie w szpitalu, a potem pracując na zlecenie Ministerstwa przy różnych wyprawach. Może nasze drogi przecięły się też podczas okresu twoich podróży? Ty uciekałeś od dawnych błędów, ja starałam się naprawić swoje aktualne. Potem wróciłam do stolicy i zostałam zdiagnozowana z dotykiem meduzy, o którym wciąż odmawiam rozmowy. Może wreszcie z twoją pomocą zaakceptuje chorobę?
Rocznikowo znajomości z Hogwartu i kursu uzdrowicielskiego nas pewnie nie łapią, ale...
Mieszkaliśmy oboje przez jakiś czas w Londynie, ty pewnie już jako praktykujący magipsychiatra, ja dopiero na kursie w szpitalu, a potem pracując na zlecenie Ministerstwa przy różnych wyprawach. Może nasze drogi przecięły się też podczas okresu twoich podróży? Ty uciekałeś od dawnych błędów, ja starałam się naprawić swoje aktualne. Potem wróciłam do stolicy i zostałam zdiagnozowana z dotykiem meduzy, o którym wciąż odmawiam rozmowy. Może wreszcie z twoją pomocą zaakceptuje chorobę?
quiet. composed. grateful. disciplined
do not underestimate my heart, it is a fortress, a stronghold that cannot be brought down, it has fought battles worth fighting, and saved loved ones worth defending, the day you think it a weakness, is the day
you will burn
you will burn
Ronja Fancourt
Zawód : magipsychiatra, uzdrowiciel
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
battles may be fought
from the outside in
but wars are won
from the inside out
from the outside in
but wars are won
from the inside out
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
panie Duncanie. mój tatko na pewno martwił się moim prawidłowym rozwojem bez mamy u boku, może jako pana znajomy (ze szkoły?) zdecydował się poprosić o pomóc akurat pana? byłam dobrym dzieckiem, cichym i urzeczonym marzeniami o łabędziach frunących w tańcu, ucieczkę od zmartwień odnajdując w balecie, w który prędko zaangażowałam się - bardzo intensywnie. może nawet zbyt intensywnie, skupiając na tej sztuce moją całą uwagę. pomógł mi pan? otworzyć się na rówieśników, uporać się z brakiem matczynego autorytetu i przewodnictwa? dziś pewnie miałabym w sobie tyle problemów, że nie starczyłoby nam czasu ich rozwiązać - spotkajmy się po latach, sprawdźmy gdzie to nas poprowadzi. co pan na to, panie Duncanie?
paruje świt. mgła półmrok rozmydla. wschodzi światło spomiędzy mych ud, miodem rozlewa i wsiąka w trawę.
Celine Lovegood
Zawód : Baletnica, tancerka w Palace Theatre
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Zaręczona
i was given a heart before i was given a mind.
OPCM : 2 +3
UROKI : 0
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 2 +2
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 30+3
SPRAWNOŚĆ : 17
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
My wiemy, panie magipsychiatro a przeszłość jeszcze ustalimy!
Can I not save one
from the pitiless wave?
Wszystko pięknie dogadane na privie, nic tylko zaczynać wąteczki
You’ve got a warm heart
You’ve got a beautiful brain
Duncan Moore
Zawód : Prywatny uzdrowiciel i magipsychiatra
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
Śmierć będzie ostatnim wrogiem, który zostanie zniszczony.
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
No dzień dobry, panie Moore
Here stands a man
With a bullet in his clenched right hand
Don't push him, son
For he's got the power to crush this land
Oh hear, hear him cry, boy
Dzień dobry! Czy mogę na apa jak odwiedzi wuja tatę?
The golden retriever
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania