Rudolf Lestrange
AutorWiadomość
Caesar
Jest moim bohaterem, ale nigdy go nie ma w domu. Mimo to, chcę być jak on. Nie lubię, kiedy pyta mnie o postępy w nauce. Kiedyś dał mi na spróbowanie ognistej whisky, ale mi nie smakowała, z czego bardzo głośno się śmiał, twierdząc, że kiedyś zmienię zdanię.
Syrenie włosy
W porze odpływów można je znaleźć na plaży, pozwijane pomiędzy muszelkami.
Jajo lelka wróżebnika
Rudolf znalazł w lipcu opuszczone gniazdo z niewyklutym jajem lelka wróżebnika, a tak przynajmniej sądzi. Zaniósł je do rodowej sowiarni, próbując podrzucić jednej z sów do wysiedzenia.
Łajnobomba
Czeka na odwiedziny wuja Bastiana i ciotki Beatrice.
Zestaw doktora Filibustera
czarodziejskie zimne ognie, które można kupić w sklepie Czarodziejskie niespodzianki Gambola i Japesa na Ulicy Pokątnej w Londynie.
Ernie
Rudolf uważa, że Ernie jest przesłodki. Nie rozumie dlaczego ciocie nie podzielają jego entuzjazmu pająkiem. Dodatkowo Ernie rośnie jak na drożdżach, z czego Rudolf jest niebywale dumny.
Pat(ronus)
Przypomina ducha zwierzęcia, patronusa, ma srebrzystą, niecielesną formę, płynnie unosi się w powietrzu; zachowuje się jak żywe zwierzę, jest jednak tylko jego zaklętym cieniem. Przybiera postać wiewiórki. Został zakupiony na festiwalu lata.
- Jestem supergenialny, jestem Fiuukrólem i w ogóle, mam moc, mam moc!:
- Potrafię korzystać z sieci Fiuu!
- NAZWA - NOTATKA 2, DZIENNIK, PAMIĘTNIK:
- TREŚĆ
Rozgrywka Dawniej KIEDY? | KTO? | GDZIE?OPISLipiec Po 10 lipca | Linette G, Polly H i Tristan R. | Salon panny LinettePierwsza podróż siecią Fiuu prosto do panny Linetty.Któryś dzień lipca | Lysandra V i Rabastan L | Apteka pana MulpepperaSpotkanie z tajemniczą dziewczynką na Nokturnie.Sierpień Początek | Banda brykających bez sensu małpiszonów | Leśne ostępy u PrewettówŁapanie uciekających jagód.Czwarty dzień festiwalu | Bellatrix Black | Boczne ogniskoPrzypadkowe spotkanie z kuzynką na festiwalu.
Rudolf Lestrange
Zawód : Syn Caesara Lestrange
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Kawaler
Nie macie za grosz wyobraźni,
Intelekt - no, szkoda mi słów.
"Rudolf, jeśli coś chcesz, to to bierz" ~Caesar Lestrange
Intelekt - no, szkoda mi słów.
"Rudolf, jeśli coś chcesz, to to bierz" ~Caesar Lestrange
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X