Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
Księga smoków
AutorWiadomość
▲ Uczęszczał do Hogwartu w latach 1936-1943. Został przydzielony do Gryffindoru.
▲ W czasach szkolnych przynależał do kilku klubów: klubu ślimaka, klubu pojedynków, klubu dyskusyjnego i koła szachowego.
▲ Grał w szkolnej drużynie quidditcha na pozycji ścigającego oraz stanął na jej czele jako kapitan.
▲ Od piątego roku nauki pełnił funkcję prefekta.
▲ Sojusznik Zakonu Feniksa. Gdy tylko nadarzy się sposobność to bez wahania zostałby pełnoprawnym członkiem tego ugrupowania.
▲ Mieszkaniec Borrowash.
▲ Zatrudniony w rezerwacie trójogonów edalskich.
▲ Preferuję rozgrywanie sesji i na ich podstawie określanie relacji między postaciami zamiast ustalania ich z góry.
AidanOpis
Najmłodszy brat
CillianCillian jest mu bardzo bliski. W pełni akceptuje swojego brata i zawsze go wspiera we wszystkim. Jest również fanem jego książek.
Młodszy brat
WilliamPo zostawianiu za sobą dawnych waśni, bracia wspierają się wzajemnie. Obaj troszczą się o rodzinę i razem pomagają w Oazie. Ponadto Volans jest dla brata kimś, do kogo on zawsze może zwrócić się o radę.
Najbliższy brat
LydiaOpis
Siostra
AmeliaVolans uwielbia swoją bratanicę i stara się rozpieszczać dziewczynkę do granic możliwości. Często opowiada córce brata niezwykłe historie i zazwyczaj wręcza jej jakiś drobiazg, gdy jej ojciec nie widzi.
Najsłodsza bratanica
DuncanOpis
Najlepszy wujek
SteffenOpis
Kuzyn
TrixiePołączyły ich smoki, a wszystko inne spowija dym.
Panna Beckett
HannahOpis
Przyszła bratowa
AresOpis
Tu coś będzie
ElricOpis
Przyjaciel
MichaelOpis
Przyjaciel ze szkoły
AuroraPrzyjaciółka i świetna korepetytorka
Przyjaciółka
CastorOpis
Przyjaciel
[bylobrzydkobedzieladnie]
Ostatnio zmieniony przez Volans Moore dnia 29.06.21 16:48, w całości zmieniany 25 razy
Volans Moore
Zawód : Smokolog
Czystość krwi : Mugolska
Stan cywilny : Kawaler
Oh I still can remember a time when it wasn't like this
Before the world became enslaved
Can we all go back to the time when we were not like this
Can we even be saved?
Can we even be saved?
OPCM : 19 +3
UROKI : 15 +2
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 0
ZWINNOŚĆ : 8
SPRAWNOŚĆ : 7
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
My wszystko wiemy.
and the lust for life
keeps us alive, 'cause we're the masters of our own fate, we're the captains of our own souls, there's no way for us to come away, 'cause boy we're gold, boy we're gold.
Trixie Beckett
Zawód : krawcowa, gospodyni w Warsztacie
Czystość krwi : Półkrwi
Stan cywilny : Panna
I'll ignite the sun just like the spring has come.
flames come alive.
flames come alive.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
no wreszcie jakiś ktoś w moim wieku (prawie!) i nie ze slytherinu XD ja bym poszła tutaj w sentymentalne gry z hogwartu, bo myślę, że to jest mocno niedoceniana część u mnie :p może masz ochotę na coś takiego? Bo oboje byliśmy członkami klubu ślimaka, więc różnica wieku nieszczególnie nas dzieliła. Ja w Hogwarcie miałem się za lepszego od wszystkich, ale jednocześnie byłem strasznie nieśmiały i praktycznie nic nie mówiłem :p Ale byłem zdolnym krukonem, który bardzo dużo czasu spędzał na nauce. Quiddicha uważałem za stratę czasu, widzę więc tu kolejne pole do spięć :p
Oczywiście, że mam! Może wyjść z tego ciekawa relacja. Od siebie mogę zaproponować rozegnanie wspomnienia z czasów Hogwartu. Bo nie jestem zwolennikiem tworzenia relacji bez fabularnego pokrycia.Ares Carrow napisał:no wreszcie jakiś ktoś w moim wieku (prawie!) i nie ze slytherinu XD ja bym poszła tutaj w sentymentalne gry z hogwartu, bo myślę, że to jest mocno niedoceniana część u mnie :p może masz ochotę na coś takiego? Bo oboje byliśmy członkami klubu ślimaka, więc różnica wieku nieszczególnie nas dzieliła. Ja w Hogwarcie miałem się za lepszego od wszystkich, ale jednocześnie byłem strasznie nieśmiały i praktycznie nic nie mówiłem :p Ale byłem zdolnym krukonem, który bardzo dużo czasu spędzał na nauce. Quiddicha uważałem za stratę czasu, widzę więc tu kolejne pole do spięć :p
Volans Moore
Can we even be saved?
Can we even be saved?
Nieaktywni
Szwagier
Here stands a man
With a bullet in his clenched right hand
Don't push him, son
For he's got the power to crush this land
Oh hear, hear him cry, boy
Napisz tam o mnie coś miłego.
no beauty shines brighter
than a good heart
than a good heart
Cillian Moore
Zawód : Wygnany powieściopisarz, chwyta się prac dorywczych
Chodźmy nad wodę
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
Na Twoich kolanach zasnę
Wymyślę więcej dobrych wierszy
Nieaktywni
Oo, myślę, że możemy zaczarować coś już od czasów szkoły!
My biggest fear is that eventually you will see me, that way I will see
myself
Vincent Rineheart
Zawód : łamacz klątw, zielarz, dostawca roślinnych ingrediencji, rebeliant
Za czyim słowem podążył tak czule, że się odważył na tę
podróż groźną, rzucił wyzwanie wzburzonemu morzu?
podróż groźną, rzucił wyzwanie wzburzonemu morzu?
OPCM : 30
UROKI : 31 +6
CZARNA MAGIA : 0 +2
ZWINNOŚĆ : 5
SPRAWNOŚĆ : 6 +3
Zakon Feniksa
Volans Moore napisał:Oczywiście, że mam! Może wyjść z tego ciekawa relacja. Od siebie mogę zaproponować rozegnanie wspomnienia z czasów Hogwartu. Bo nie jestem zwolennikiem tworzenia relacji bez fabularnego pokrycia.Ares Carrow napisał:no wreszcie jakiś ktoś w moim wieku (prawie!) i nie ze slytherinu XD ja bym poszła tutaj w sentymentalne gry z hogwartu, bo myślę, że to jest mocno niedoceniana część u mnie :p może masz ochotę na coś takiego? Bo oboje byliśmy członkami klubu ślimaka, więc różnica wieku nieszczególnie nas dzieliła. Ja w Hogwarcie miałem się za lepszego od wszystkich, ale jednocześnie byłem strasznie nieśmiały i praktycznie nic nie mówiłem :p Ale byłem zdolnym krukonem, który bardzo dużo czasu spędzał na nauce. Quiddicha uważałem za stratę czasu, widzę więc tu kolejne pole do spięć :p
No dokładnie proszę pana, ja tez. Zdecydowanie wole sobie pograć, jak masz czas to zapraszam na partyjkę. A szczegóły możemy ustalić na pw albo na disco
Mój przyjacielu, jesteś mi naprawdę bliski.
A tak naprawdę to nie wiem, czy jesteśmy przyjaciółmi, ale pracujemy jako smokolodzy w tym samym rezerwacie, w tej samej drużynie, więc z całą pewnością znamy się od lat i łączy nas jedna pasja!
Wspomniałaś, że relacji z góry ustalać nie chcesz, więc myślę, że ogarniemy nasze flow na fabułce <3
A tak naprawdę to nie wiem, czy jesteśmy przyjaciółmi, ale pracujemy jako smokolodzy w tym samym rezerwacie, w tej samej drużynie, więc z całą pewnością znamy się od lat i łączy nas jedna pasja!
Wspomniałaś, że relacji z góry ustalać nie chcesz, więc myślę, że ogarniemy nasze flow na fabułce <3
This is my
home
and you can't
frighten me
frighten me
Elric Lovegood
A potem świat
znowu zaczął istnieć
ale istniał zupełnie inaczej
znowu zaczął istnieć
ale istniał zupełnie inaczej
OPCM : 12 +3
UROKI : 8 +2
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15
Genetyka : Jasnowidz
Sojusznik Zakonu Feniksa
A co dokładnie chciałbyś zaczarować?Vincent Rineheart napisał:Oo, myślę, że możemy zaczarować coś już od czasów szkoły!
Volans Moore
Can we even be saved?
Can we even be saved?
Nieaktywni
Miałem się odezwać się do ciebie w tej sprawie, bo pracujemy w tym samym miejscu. Odezwę się do ciebie na disco po ogarnięcie jakieś sesji.Elric Lovegood napisał:Mój przyjacielu, jesteś mi naprawdę bliski.
Volans Moore
Can we even be saved?
Can we even be saved?
Nieaktywni
Nie powiem tacie o żadnym prezencie od wujka (chociaż pewnie wyśpiewam tacie wszystko po dniu, bo nie będę potrafiła się powstrzymać!)
Dzieńdoberek My się na pewno znamy, nie wiem tylko jak blisko, ale niewątpliwie, skoro pracujesz w naszym rodzinnym rezerwacie, to musieliśmy mieć już z sobą wcześniej do czynienia. Tym bardziej biorąc pod uwagę fakt, że jest miedzy nami tylko rok różnicy, byliśmy w tym samym domu, więc już stamtąd mogliśmy kojarzyć swoje twarze. Możliwe, że jako rodzinny alchemik, do tego pracujący w Mungu, któremu zależy także na dobrobycie i komforcie pracowników, podrzucałem Ci jakieś maści i eliksiry zarówno na rany jak i sam niedowład ręki (może w jakimś stopniu moje mikstury pomogły, czy uśmierzały bóle, jeśli takowe występowały). A jak konkretnie się nam to ułoży, możemy w przyszłości zobaczyć na fabule. <3 Zwłaszcza, że jako sojusznicy Zakonu zapewne jeszcze nie raz się na niej spotkamy.
Isaiah Greengrass
Zawód : alchemik, lord, twórca malarskich barwników
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Wdowiec
Znam nuty przekleństw, na wylot prawdę
aż urwie świt nas, każda z gwiazd zgaśnie.
W dłoniach rwę świat nasz tak bez pamięci
za wszystko co ból wziął na zawsze.
aż urwie świt nas, każda z gwiazd zgaśnie.
W dłoniach rwę świat nasz tak bez pamięci
za wszystko co ból wziął na zawsze.
Nieaktywni