Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
polly
Strona 1 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
Poli, którą głowa boli
Billy Havishampodpora
Najdroższy brat
Starszy o ponad dekadę, zastępuje mi ojca. Staram się go słuchać i nie wchodzić mu w paradę, ale nie oddam go żadnej zdzirze, no chyba że będzie umiała mnie ładnie przekupić.
Bernadette/Dairinebf
jedna osoba
Nie umiem rozróżnić czy już nie żyjesz, czy wciąż tu jesteś
jakiś panprzystojniaczek
który bedzie moim chłopakiem
ale pewnie i tak nie znajde go
Barrybf
Wezlej
Połączyły nas używki.
Lillianabff
łeb jak sklep
Czego się nie robi dla przyjaciół talalla - na pewno się ich demoralizuje. Ale się nie lubię z jej narzeczonym i na pewno powiem co o nim sądzę! (że jest przechodzony i zabił mi Linetke)
Daniel Kruegerbf Billego
Przystojny dorosły
Zamęczę go kiedyś na śmierć tymi pytaniami!
Uwielbiam go najmocniej pod słońcem, chyba trochę się w nim kocham. On jednak woli trzymać mnie na dystans - czym mi serce łamie. Ale od śmierci Linette i tak mam je w kawałkach.
Uwielbiam go najmocniej pod słońcem, chyba trochę się w nim kocham. On jednak woli trzymać mnie na dystans - czym mi serce łamie. Ale od śmierci Linette i tak mam je w kawałkach.
Vincentwujaszek
humbert humbert
Połączył nas mój smutny miesiąc. Wincent pilnował mnie, jak Daniel nie miał już siły. Uwielbiam wujaszka, a szczególnie jego opowieści o wielkim świecie. Tyle widział!
Linetabf
co wybuchła
Umarła mi i tęsknię za nią okropnie.
Prawie poszłam w jej ślady.
Prawie poszłam w jej ślady.
Deborkaswingerka
koleżanka
Szalejemy na parkietach, szalejemy do białego rana. I z amortencją szalejemy.
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Ostatnio zmieniony przez Polly Havisham dnia 29.02.16 21:11, w całości zmieniany 4 razy
wpisz luno, że kocha cię szczerze jak ognistą w plenerze (w przyszłości)
juz się nie smucę, ze nikt mi sie nie wpisal, bo Luno mi sie wpisał
(Za pośrednictwem Linety też się liczy!!!)
(Za pośrednictwem Linety też się liczy!!!)
I get down to Beat poetry ◇ They say I'm too young to love you I don't know what I need They think I don't understand The freedom land of the seventies I think I'm too cool to know ya You say I'm like the ice I freeze I'm churning out novels like Beat poetry on Amphetamines endlesslove
Wpisuję się :horny: Ale nie wiem co mogę Ci zaproponować, bo więcej masz ogarnięte z moim bratem-psem.
Graham Mulciber
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Jasnowidz
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
no póki sie Bazyl nie zrobi, to wiem, że będzie moim psem i u mnie będzie mieszkał - a ty go będziesz szukać?
Może tak być. A wtedy zrobie Ci nalot aurorski na mieszkanie. Chociaż pewnie on sam prędzej mnie znajdzie, jak będzie czegoś chciał. Ale to ustalanie relek na przyszłość, z tego co widzę. Może napiszę do Billego o jakąś znajomość z Ministerstwa. Wtedy byłoby dużo prościej.
Graham Mulciber
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
no na przyszłość, bardzo, najwazniejsze masz załatwione, że jak Polka zobaczy Grahama to stwierdzi że TAKI PRZYSTOJNY NAJMOCNIEJ
Możemy coś z tym faktem zrobić dodatkowo
Graham Mulciber
napisze ci pw, bo sie wstydze
hehe, myśmy się miały znać
Polka jeszcze tam jakoś kursuje w Mungu, prawda? Jeśli tak, to mogła się właśnie tam poznać z Debs, bo Debbie pewnie zagląda tam jak chce odwiedzić Margaux, albo coś takiego. Ale żeby ewentualny wieczorek z amortencją miał sens istnienia to chyba potrzeba byłoby dłuższej znajomości i tu mam problem z wymyśleniem czegoś sensownego
Polka jeszcze tam jakoś kursuje w Mungu, prawda? Jeśli tak, to mogła się właśnie tam poznać z Debs, bo Debbie pewnie zagląda tam jak chce odwiedzić Margaux, albo coś takiego. Ale żeby ewentualny wieczorek z amortencją miał sens istnienia to chyba potrzeba byłoby dłuższej znajomości i tu mam problem z wymyśleniem czegoś sensownego
Gość
Gość
hejcia <3 no jak dla mnie to typowy scenariusz: poznajemy się w szpitalu, gadka szmatka, mówisz, że muzykujesz, ja mam orgazm z tego powodu, idę do ciebie na koncert i daję się ponieść melanżowi, aż wyladujemy w ćpalni
a co z Margo masz? Ona jest chyba supervisor mojej bff Lilianny to może dzieki nim sie poznamy <3
a co z Margo masz? Ona jest chyba supervisor mojej bff Lilianny to może dzieki nim sie poznamy <3
matko matulu, jeszcze wyjdzie że mi Deborę szybciej spalą na stosie niż planowałam :run: ale okej, zawsze to jakaś opcja!
a z Margo też mam coś oscylujące wokół BFF, trochę przed jej wyjazdem z Londynu za mocno się dziewczęta zbliżyły i było to tak oficjalne jak na lata 50-te się dało, chociaż z tego co ogarniam to przyjaciele też niewiele wiedzieli; tym niemniej, właśnie po tym BFF-owaniu pewnie można coś pociągnąć, wtedy pewnie znajomkowanie z Lilianną mi u Debs wskoczy?
a z Margo też mam coś oscylujące wokół BFF, trochę przed jej wyjazdem z Londynu za mocno się dziewczęta zbliżyły i było to tak oficjalne jak na lata 50-te się dało, chociaż z tego co ogarniam to przyjaciele też niewiele wiedzieli; tym niemniej, właśnie po tym BFF-owaniu pewnie można coś pociągnąć, wtedy pewnie znajomkowanie z Lilianną mi u Debs wskoczy?
Gość
Gość
hehhe z polkom polecisz w tango
dobra to co, od początku gramy wszystko? czy np chcesz jakieś że polka już jest stałym bywalcem twojej koncertowni?
aaa, no to tak, lilianę pewnie poznasz <3 bo ona jest u Margo na stażu
ja jestem u Cynthi :D
dobra to co, od początku gramy wszystko? czy np chcesz jakieś że polka już jest stałym bywalcem twojej koncertowni?
aaa, no to tak, lilianę pewnie poznasz <3 bo ona jest u Margo na stażu
ja jestem u Cynthi :D
w sumie Debs nie ma stałej koncertowni i skacze od lokalu do lokalu tam, gdzie ją zechcą, ale pewnie któryś jest ku temu bardziej przychylny niż inne, znając życie zagrajmy od początku, i tak miałam dręczyć Deborę na wszystkie możliwe sposoby więc jej pierwsze wątki już mogą się skupiać na takich odlotach
Gość
Gość
A DOBRA, to możemy od początku grać <33 znaczy, od szpitala? w sumie okok, bo napisze może w końcu post na 1200 słów o pracy
Strona 1 z 2 • 1, 2
polly
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania