Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
rose with sharpened thorns
Strona 2 z 2 • 1, 2
AutorWiadomość
First topic message reminder :
nie znasz mnie, jednak jestem charłaczym cieniem mojej perfekcyjnej nieboszczki siostry, a odkąd ukradłam jej życie, nasze ścieżki mogą się skrzyżować - ♠ link do kp ♠
moją siostrę możesz znać z hufflepuffu w latach 1945-1952, z brudnych ulic Nokturnu, na które wpadła, możesz być osobą, która doprowadziła ją do upadku, wplątując w zakazane substancje, być mężczyzną, który zniszczył ją i spłodził jej nigdy nienarodzonego syna, możesz być jej znajomym ze szkoły, pierwszą miłością, największym wrogiem, najlepszą przyjaciółką bądź twarzą mijaną beznamiętnie na korytarzach
a mnie? mnie nie znasz, chyba że życie spędziłeś na mugolskich przedmieściach lub od dawna gryziesz piach
nienawidzę
♠ graham mulciber ♠
I've got thick skin and an elastic heart but your blade, it might be too sharp, I'm like a rubber band until you pull too hard, I may snap and I move fast but you won't see me fall apart
nie nienawidzę
♠ franz diggory ♠
here comes the darkness it's eating at my soul now that the spark has gone out of control, this fire is raging, I can't find the door, I just wanna die here but you want it more
♠ vasilly mulciber ♠
nanannaa
♠ cassandra vablatsky ♠
nanannaa
♠ polly havisham ♠
nanannaa
♠ deirdre tsagairt♠
nanannaa
nie znasz mnie, jednak jestem charłaczym cieniem mojej perfekcyjnej nieboszczki siostry, a odkąd ukradłam jej życie, nasze ścieżki mogą się skrzyżować - ♠ link do kp ♠
moją siostrę możesz znać z hufflepuffu w latach 1945-1952, z brudnych ulic Nokturnu, na które wpadła, możesz być osobą, która doprowadziła ją do upadku, wplątując w zakazane substancje, być mężczyzną, który zniszczył ją i spłodził jej nigdy nienarodzonego syna, możesz być jej znajomym ze szkoły, pierwszą miłością, największym wrogiem, najlepszą przyjaciółką bądź twarzą mijaną beznamiętnie na korytarzach
a mnie? mnie nie znasz, chyba że życie spędziłeś na mugolskich przedmieściach lub od dawna gryziesz piach
Ostatnio zmieniony przez Dairine Bott dnia 10.11.15 23:30, w całości zmieniany 5 razy
Gość
Gość
dairine zrobiło się poważnie, usunąłem poszukiwania
Gość
Gość
Franz, :malpka:
Rito, a wiesz, że miałam do Ciebie w tej sprawie pisać? do Rity Dairine również się wybierze, tylko zrobi rozeznanie u Cass. Bo ona ma w planach za wszelką cenę odegrać utratę dziecka, aby to było wiarygodne i żeby nikt nie miał wątpliwości (a że jest zdesperowana, to ma różne dziwne pomysły ).
i możemy zrobić właśnie tak, że pewnego pięknego dnia wpadnie do Rity, a tu okaże się, że Benia miała u niej dług, który z początku był niewielki, a potem zaczął rosnąć. a że Dairine zbyt wiele pieniędzy na zbyciu nie posiada, to najchętniej spłaciłaby go w jakiś inny sposób. zostając człowiekiem od brudnej roboty? mimowolnie przystając na dożywotnią służbę u Rity? wszystko zależy od inwencji twórczej panny Sheridan, bo to ona rozdaje tu karty!
Rito, a wiesz, że miałam do Ciebie w tej sprawie pisać? do Rity Dairine również się wybierze, tylko zrobi rozeznanie u Cass. Bo ona ma w planach za wszelką cenę odegrać utratę dziecka, aby to było wiarygodne i żeby nikt nie miał wątpliwości (a że jest zdesperowana, to ma różne dziwne pomysły ).
i możemy zrobić właśnie tak, że pewnego pięknego dnia wpadnie do Rity, a tu okaże się, że Benia miała u niej dług, który z początku był niewielki, a potem zaczął rosnąć. a że Dairine zbyt wiele pieniędzy na zbyciu nie posiada, to najchętniej spłaciłaby go w jakiś inny sposób. zostając człowiekiem od brudnej roboty? mimowolnie przystając na dożywotnią służbę u Rity? wszystko zależy od inwencji twórczej panny Sheridan, bo to ona rozdaje tu karty!
Gość
Gość
Dairine Bott napisał:
TAK. Podoba mi się. Będę fajną szefową.
She wears strength and darkness equally well
The girl has always been half goddess, half hell.
The girl has always been half goddess, half hell.
Rita Sheridan
Zawód : Trucicielka, lichwiarka, hazardzistka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
The black heart angels calling
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
With kisses on my mouth
There's poison in the water
The words are falling out
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Nieaktywni
Mili, wiedziałam, że zapomniałam o czymś ważnym :malpka:
na pewno znać się możesz z Bercią wyłącznie z Nokturnu - może jej ukochany wysyłał ją, aby odbierała od Mili sproszkowane pazury smoka, których potrzebował do jakichś mrocznych celów? oprócz tego mogły w trójkę z Polką popalać dziwne substancje!
na pewno znać się możesz z Bercią wyłącznie z Nokturnu - może jej ukochany wysyłał ją, aby odbierała od Mili sproszkowane pazury smoka, których potrzebował do jakichś mrocznych celów? oprócz tego mogły w trójkę z Polką popalać dziwne substancje!
Gość
Gość
No chyba, szanowny pan Gregory jest jej jakimś wujkiem
Gość
Gość
panie wujku, to chyba będzie nieco pokomplikowane w wypadku Dairine, bo raczej nie miałeś okazji jej poznać
ale na pewno kojarzyłeś jej siostrę bliźniaczkę - przeuroczą Bernadette zasilającą szeregi hogwartowych borsuków, którą pewnie uczyłeś obrony przed czarną magią. swoją drogą, Benia była w tym całkiem dobra; pewnie dość szybko okazało się, że byli spokrewnieni (wcześniej nie mieli prawa o tym wiedzieć, bo ojciec bliźniaczek, pan Bott, wysadził się w powietrze, gdy były małe, a ich mugolska matka trzymała je daleko od magicznego świata), potem zeszła na tragiczną drogę występku i trochę jej się zmarło.
ale Gregory może kiedyś rozpoznać w Dairine jej siostrę i myśleć, że to ona!
ale na pewno kojarzyłeś jej siostrę bliźniaczkę - przeuroczą Bernadette zasilającą szeregi hogwartowych borsuków, którą pewnie uczyłeś obrony przed czarną magią. swoją drogą, Benia była w tym całkiem dobra; pewnie dość szybko okazało się, że byli spokrewnieni (wcześniej nie mieli prawa o tym wiedzieć, bo ojciec bliźniaczek, pan Bott, wysadził się w powietrze, gdy były małe, a ich mugolska matka trzymała je daleko od magicznego świata), potem zeszła na tragiczną drogę występku i trochę jej się zmarło.
ale Gregory może kiedyś rozpoznać w Dairine jej siostrę i myśleć, że to ona!
Gość
Gość
Wpisz mnie.
Graham Mulciber
Zawód : auror
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Żonaty
Because some roads you shouldn't go down. Because maps used to say, "There be dragons here." Now they don't. But that don't mean the dragons aren't there.
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Jasnowidz
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Strona 2 z 2 • 1, 2
rose with sharpened thorns