Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania
jakiś fajny tytuł
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
AutorWiadomość
To może tak w skrócie
możemy znać się ze szlacheckich imprez u Nottów
byłem krukonem w latach 33-40
podobno lubię rodzinki Bulstrode, Fawley, Flint, Lestrange, Malfoy, Ollivander, Parkinson, Rosier i Shacklebolt, a nie lubię Avery, Macmillan, Prewett, Slughorn, Weasley i Yaxley (???), ale wydaje mi się, że nie musimy się trzymać sztywno tego planu
mogliśmy się spotkać w podróży (byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach, Egipcie, Chinach, Grecji i Sycylii)
albo w Banku Gringotta!
jeśli pracowałeś/aś w Mungu w latach 45-46 to też mogliśmy się spotkać
Rycerzem jestem od dość niedawna, ale raczej wystarczająco, aby się znać
mogłem ci coś przywieźć/załatwić z zagranicy
możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno
trochę przesadzam z alkoholem, mogliśmy razem wixować, bić się czy możesz być moim rycerzem w lśniącej zbroi XDDD
jeśli chodzi o koligacje rodzinne, to mam siostrę Lucienne i brata Percivala, a także jakiegoś bezimiennego brata XD
jestem zaręczony z Cece Malfoy
... coś tam się pewnie jeszcze wymyśli!
możemy znać się ze szlacheckich imprez u Nottów
byłem krukonem w latach 33-40
podobno lubię rodzinki Bulstrode, Fawley, Flint, Lestrange, Malfoy, Ollivander, Parkinson, Rosier i Shacklebolt, a nie lubię Avery, Macmillan, Prewett, Slughorn, Weasley i Yaxley (???), ale wydaje mi się, że nie musimy się trzymać sztywno tego planu
mogliśmy się spotkać w podróży (byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach, Egipcie, Chinach, Grecji i Sycylii)
albo w Banku Gringotta!
jeśli pracowałeś/aś w Mungu w latach 45-46 to też mogliśmy się spotkać
Rycerzem jestem od dość niedawna, ale raczej wystarczająco, aby się znać
mogłem ci coś przywieźć/załatwić z zagranicy
możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno
trochę przesadzam z alkoholem, mogliśmy razem wixować, bić się czy możesz być moim rycerzem w lśniącej zbroi XDDD
jeśli chodzi o koligacje rodzinne, to mam siostrę Lucienne i brata Percivala, a także jakiegoś bezimiennego brata XD
jestem zaręczony z Cece Malfoy
... coś tam się pewnie jeszcze wymyśli!
The devil's in his hole
Julius Nott
Zawód : łamacz klątw
Czystość krwi : Szlachetna
Stan cywilny : Zaręczony
Into the sun the south the north, at last the birds have flown
The shackles of commitment fell, In pieces on the ground
OPCM : X
UROKI : X
ALCHEMIA : X
UZDRAWIANIE : X
TRANSMUTACJA : X
CZARNA MAGIA : X
ZWINNOŚĆ : X
SPRAWNOŚĆ : X
Genetyka : Czarodziej
Martwi/Uwięzieni/Zaginieni
Julek! Prawda, że jestem Twoim ulubionym kuzynem? Zielone Notteły muszą trzymać się razem! I jak Rycerz od niedawna, to Nickuś mógł go wkręcić!
Nicholas Nott
Zawód : Urzędnik w Międzynarodowym Urzędzie Prawa Czarodziejów
Stan cywilny : Wdowiec
Dwa są sposoby prowadzenia walki: jeden - prawem, drugi - siłą; pierwszy sposób jest ludzki, drugi zwierzęcy.
Nieaktywni
Panie Nott! Nasze rody się lubią, z całą pewnością widywaliśmy się na imprezach, na tych Nottowych również. Dzieli nas aż siedem lat różnicy, więc nasza znajomość zapewne będzie stosunkowo świeża, już z dorosłego życia. Łączy nas kolor zielony i świeżość obycia w tym kolorze, bo Tristan również jest w Rycerzach od niedawna - może nawet dołączyli w podobnym czasie, wspierając się nawzajem w podtrzymaniu słuszności tej decyzji? Od śmierci swojej siostry Tristan jest bardzo dobrym kompanem do picia, alkohol pociąga go aż niezdrowo - mogli się razem bawić, czasem wpaść na siebie gdzieś w luksusowym domu publicznym ;x A pobić się raz czy dwa mogliśmy. Wspólne polowania, wypady do kasyna, hm? Obaj mają dość niespokojne dusze, myślę, że mogli się dogadać
the vermeil rose had blown in frightful scarlet and its thorns
o u t g r o w n
Tristan Rosier
Zawód : Arystokrata, smokolog
Stan cywilny : Żonaty
the death of a beautiful woman is, unquestionably, the most poetical topic in the world
OPCM : 38 +2
UROKI : 30
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 1
CZARNA MAGIA : 60 +5
ZWINNOŚĆ : 10
SPRAWNOŚĆ : 15 +6
Śmierciożercy
No cześć
Koniecznie chcę Cię znać, a że Helenka kolekcjonuje sobie znajomych z rodzin szlacheckich, to już jeden punkcik zaczepienia jest. Mogli spotkać się gdzieś w podróżach, bo przypuszczam, że gdy Lena zaczęła grać w pierwszym składzie, też ją trochę poprzeciągali po świecie. Trzy, to Rycerze, wystarczy, żeby się znać, prawda? I wreszcie cztery, bieganiem i jazdą konną też jestem zainteresowana!
Ostatnio zmieniony przez Helena McKinnon dnia 18.10.15 13:51, w całości zmieniany 1 raz
Helena McKinnon
Zawód : Obrońca harpii i felietonistka
Czystość krwi : Czysta
Stan cywilny : Panna
But you'll come back each time you leave
'Cause, darling, I'm a nightmare dressed like a daydream
'Cause, darling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Genetyka : Półwila
Nieaktywni
cześć, powiedz, że Julius wpada czasem do Wenus i przepija wszystkie skarby świata u Dei? i że w stanie szalonego upojenia opowiada jej szalone historie? i że ogarnął, że Miu z Chinami ma tyle wspólnego co z dziewictwem? :malpka:
there was an orchid as beautiful as the
seven deadly sins
seven deadly sins
Deirdre Mericourt
Zawód : namiestniczka Londynu, metresa nestora
Stan cywilny : Wdowa
one more time for my taste
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
I'll lick your wounds
I'll lay you down
✦
OPCM : 45 +3
UROKI : 4
ALCHEMIA : 0
UZDRAWIANIE : 0
TRANSMUTACJA : 0
CZARNA MAGIA : 60 +8
ZWINNOŚĆ : 21
SPRAWNOŚĆ : 8
Genetyka : Czarownica
Śmierciożercy
NO CZEŚĆ! Wisisz mi relki za moje bezcenne rady na PW! A tak serio to i bez tego przyszłam coś wyżulić.
Imprezy u Nottów, to jedyne imprezy na jakie chodzę, bo nie przepadam za salonami, ale jeśli jest na nich Bastian/Nicholas/Beatrice to jednak się zjawiam.
Jesteśmy w tym samym wieku, ale Ty zostałeś wielkim przegranym Krukonem :solol: Ale i tak się totalnie musimy znać.
Też lubię Bulstrode'ów, a Macmillianów nie.
Też byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach i Egipcie.
:ok: Też pracuję dla Gringotta
:ok: "możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno" - możemy!
:ok: Jesteś zaręczony z moją szkolną miłością, z którą się przyjaźnię Jeśli macie hejty, to pewnie jestem podśmiechujkiem z was.
:ok: Jak będziesz mieć hejty z Bastianem to się nie polubimy, bo to moja miłość #NOHOMO
:ok: Jak chodzisz do Dei to możesz mi powiedzieć że tam pracuje i nas zapoznać :trollface:
Imprezy u Nottów, to jedyne imprezy na jakie chodzę, bo nie przepadam za salonami, ale jeśli jest na nich Bastian/Nicholas/Beatrice to jednak się zjawiam.
Jesteśmy w tym samym wieku, ale Ty zostałeś wielkim przegranym Krukonem :solol: Ale i tak się totalnie musimy znać.
Też lubię Bulstrode'ów, a Macmillianów nie.
Też byłem w Szwecji, Norwegii, Rosji, Indiach i Egipcie.
:ok: Też pracuję dla Gringotta
:ok: "możemy razem biegać, pływać, polować czy jeździć konno" - możemy!
:ok: Jesteś zaręczony z moją szkolną miłością, z którą się przyjaźnię Jeśli macie hejty, to pewnie jestem podśmiechujkiem z was.
:ok: Jak będziesz mieć hejty z Bastianem to się nie polubimy, bo to moja miłość #NOHOMO
:ok: Jak chodzisz do Dei to możesz mi powiedzieć że tam pracuje i nas zapoznać :trollface:
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
skoro boskość chcą mi wmówić?
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
hejtujmy razem Averych, walmy driny i zapewniaj mi info o dziwkach :D
Gość
Gość
hej, no to przyszłam, nie krzycz na mnie ._. ja też podróżowałam, yolo. mówiłam, że w tym ssę nje wjem. i lubię się stołować w barach, ale nikt o tym nie wie, bo ja przecież poważna sportsmenka jestem
I care for myself.
The more solitary, friendless, unsustained I am,
the more I will respect myself.
The more solitary, friendless, unsustained I am,
the more I will respect myself.
Selina Lovegood
Zawód : ścigająca Os, naczelna zołza, bywalczyni kolumn Czarownicy
pride
will be always
the longest distance
between us
will be always
the longest distance
between us
Genetyka : Czarownica
Nieaktywni
Notty, tyle Nottów! Rodzina nasza taka piękna
No cześć, kuzynie! Lubię się bardzo z Twoim bratem, mam nadzieję, że ty polubisz się z moim (trochę jak u Tośka! Parafrazując: Jak będziesz mieć hejty z Bastianem to się nie polubimy, bo to moja miłość #NOINCEST). Staram się lubić bardzo wszystkich moich krewnych i być przykładnym Nottem. Ogólnie to najpierw rodzina, a potem reszta świata. Dużo lat różnicy między nami, więc ze szkołą nic nie pomyślimy (ale też byłam u Roweny! I było super).
No cześć, kuzynie! Lubię się bardzo z Twoim bratem, mam nadzieję, że ty polubisz się z moim (trochę jak u Tośka! Parafrazując: Jak będziesz mieć hejty z Bastianem to się nie polubimy, bo to moja miłość #NOINCEST). Staram się lubić bardzo wszystkich moich krewnych i być przykładnym Nottem. Ogólnie to najpierw rodzina, a potem reszta świata. Dużo lat różnicy między nami, więc ze szkołą nic nie pomyślimy (ale też byłam u Roweny! I było super).
Then I’d trade all my tomorrows for just one yesterday.
Beatrice Nott
Zawód : opiekunka jednorożców
Przyrzekam na kobiety stałość niewzruszoną,
nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną.
nienawidzić ród męski, nigdy nie być żoną.
Hej chcę coś ekstra
co tam, że kurteczki trochę nie w modzie, jesteśmy piękni i na pewno się znamy i musi to być coś super super :malpka: ach, byłam w Indiach w wakacje w '46 roku i Tosiek to mój ziomek, więc mamy jakieś punkty zaczepienia
co tam, że kurteczki trochę nie w modzie, jesteśmy piękni i na pewno się znamy i musi to być coś super super :malpka: ach, byłam w Indiach w wakacje w '46 roku i Tosiek to mój ziomek, więc mamy jakieś punkty zaczepienia
Harriett Lovegood
Zawód : spadająca gwiazda, ponurak
stars kiss my palms and whisper ‘take care my love,
all bright things must burn’
Nieaktywni
Coraz częściej widzę relacje na zasadzie: "-Znam Tośka. -Też znam Tośka. -To możemy się znać"
#offtopbardzo
#offtopbardzo
Anthony Burke
Zawód : Łamacz klątw
Stan cywilny : Kawaler
Jak mogę im odmówić,
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nie zawiodę ich,
Bo stać mnie na ten gest
Nieaktywni
bo Tosiek to ważna persona nawet jak go chcę bić za narkotyzowanie mojego mensza
I'm just gonna keep callin' your name
until you come back home
until you come back home
Harriett Lovegood
Zawód : spadająca gwiazda, ponurak
stars kiss my palms and whisper ‘take care my love,
Nieaktywni
ja, największy janusz relacji
Nick - to bądźmy kuzynowymi bff i wkręcaj mnie w Rycerzy <3
Tristan - to pewnie jako tako możemy się kojarzyć ze szlacheckich bali, ale duża różnica wieku, to i żaden się drugim nie interesował. Kiedyś zaś mogli się spotkać w barze, popić za dużo, pokłócili się i skończyło się to bójką później mogła wyniknąć w zasadzie podobna sytuacja, w sensie znów się w jakiejś knajpie spotkali, ale tym razem mogli balować razem a jak zobaczyli się na spotkaniu Rycerzy to już w ogóle miłość i jednorożce, uznali, że są całkiem podobni, o podobnych poglądach, więc mogą prowadzić wspólnie hulaszczy, hedonistyczny tryb życia
Helena - ale chcesz pozytyw czy negatyw?
Dei - pewka, mogę przetracać tam grube galeony nie wiem tylko o jakie szalone historie chodzi, ale pewnie jestem nieco agresywny po alkoholu :malpka: no, ale Chinami mogę cię dręczyć? Chociaż pewnie wolałbym korzystać z twoich usług :x
Gerard - dobra, to co, kumplujemy się?
Selina - gdzie byłaś?
Harriett - OSOM. Tylko jak to rozwinąć, hm. Zaproponowałabym 3 muszkieterów, ale nie wiem co Julek będzie miał z Tośkiem. Byłe romanse są chyba zbyt passe, więc nie wiem. Może mi opowiedz co robiłaś w tych Indiach? Generalnie kierowałabym się w stronę friendsów?
NIEWIDZIALNY CEZAR - nie wiem tylko co ty na moje rele z Trisem ale powinniśmy się znać jeszcze z Hoga, 3 lata różnicy to nie tak dużo. I z rodzinnych przyjęć. Nie wiem tylko czy mamy się lubić czy nie :/
Tosiek & Bea, nie mam nic z Bastianem, zatem póki co musimy się chyba po prostu znać i tyle XD
Cece, wiadomka
Nick - to bądźmy kuzynowymi bff i wkręcaj mnie w Rycerzy <3
Tristan - to pewnie jako tako możemy się kojarzyć ze szlacheckich bali, ale duża różnica wieku, to i żaden się drugim nie interesował. Kiedyś zaś mogli się spotkać w barze, popić za dużo, pokłócili się i skończyło się to bójką później mogła wyniknąć w zasadzie podobna sytuacja, w sensie znów się w jakiejś knajpie spotkali, ale tym razem mogli balować razem a jak zobaczyli się na spotkaniu Rycerzy to już w ogóle miłość i jednorożce, uznali, że są całkiem podobni, o podobnych poglądach, więc mogą prowadzić wspólnie hulaszczy, hedonistyczny tryb życia
Helena - ale chcesz pozytyw czy negatyw?
Dei - pewka, mogę przetracać tam grube galeony nie wiem tylko o jakie szalone historie chodzi, ale pewnie jestem nieco agresywny po alkoholu :malpka: no, ale Chinami mogę cię dręczyć? Chociaż pewnie wolałbym korzystać z twoich usług :x
Gerard - dobra, to co, kumplujemy się?
Selina - gdzie byłaś?
Harriett - OSOM. Tylko jak to rozwinąć, hm. Zaproponowałabym 3 muszkieterów, ale nie wiem co Julek będzie miał z Tośkiem. Byłe romanse są chyba zbyt passe, więc nie wiem. Może mi opowiedz co robiłaś w tych Indiach? Generalnie kierowałabym się w stronę friendsów?
NIEWIDZIALNY CEZAR - nie wiem tylko co ty na moje rele z Trisem ale powinniśmy się znać jeszcze z Hoga, 3 lata różnicy to nie tak dużo. I z rodzinnych przyjęć. Nie wiem tylko czy mamy się lubić czy nie :/
Tosiek & Bea, nie mam nic z Bastianem, zatem póki co musimy się chyba po prostu znać i tyle XD
Cece, wiadomka
The devil's in his hole
Julius Nott
Zawód : łamacz klątw
Stan cywilny : Zaręczony
Into the sun the south the north, at last the birds have flown
Znajmy się. Z imprezy o Nottów, na którą przyszłam źle ubrana i zachowałam się zupełnie nie tak jak przystoi damie dając obecnym powód do zgorszenia. Nottowie mogli mnie chcieć nawet wyrzucić. Może nawet poprosili grzecznie o wyjście? Wszyscy z pewnością przyjęli to z ulgą, ale niechętnie mnie już zapraszano, a i to tylko z obowiązku.
Gość
Gość
Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
jakiś fajny tytuł
Szybka odpowiedź
Morsmordre :: Nieaktywni :: Powiązania